|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
6.6.2005 6:10:57   
bobek05
Pravkar sem prebrala, da se nekaj časa ne bomo slišale, ker bodo popravljali forum.. Če bo potem boljše delal :zmeden:

Danes sem malo živčna in verjetno zaradi tega ne morem spati. Ob 12h imam pregled pri G in če se :duda: ni obrnil bomo šli na CR :(( - občutek mi pravi, da se ni, vseeno pa upam na najboljše.

Nekatere prijateljice mi pravijo, da bi bilo bolje, če bi bil CR - ni bolečin, raztrganin, rezanja presredka, ure in ure mučenja..., ampak tudi po CR imaš bolečine od šivov, najbolj me muči pa to, da "ne bi bila zraven", ko bi prišel ven - zagotovo je nepopisan občutek, ko ti ga po vsem kar daš skozi položijo na trebuh in 1. zagledaš svojega :angel: ... Ne, ne bom se spet sekirala, dokler ne vem, kako bo. Mogoče pa se je obrnil, pa nisem čutila :zmeden:

Želim si le, da bi bilo z našim korenjakom vse vredu..

Se bom poskušala javit, še preden nam skenslajo forum, ker do srede je pa kar obdobje...

LP

Bobek v 37t (že??? :zmeden: )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
6.6.2005 6:30:07   
bobek05
Zdaj sem videla, da obstaja baje tudi začasen ringaraja, kjer bomo lahko klepetale do takrat ko tega ne popravijo:

http://ringarajaforum.proboards42.com/index.cgi

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
6.6.2005 6:30:52   
bobek05
Zdaj sem videla, da obstaja baje tudi začasen ringaraja, kjer bomo lahko klepetale do takrat ko tega ne popravijo:

http://ringarajaforum.proboards42.com/index.cgi

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
6.6.2005 6:31:33   
bobek05
Zakaj ne gre odpret tega linka... Spodaj pa se da.. :((:((

Kakšen štor sem jaz... :ups:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
6.6.2005 6:47:02   
petraCBU
Dobro jutro!
Bobek, moram si še jaz ta začasen link nekako odpret..., da bom na sceni :)

A tebe tud tole s CR mal mori. Tudi mene... A veš kako je: tiste, ki so rodile po naravni poti, si v bodoče želijo CR, tiste pa, ki so ga že doživele - molijo, da bodo v bodoče lahko rodile po naravni poti. V vsakem primeru so dobre in slabe strani. Mene skrbi le, kako bom "rokovala" z dvema :duda::duda: , ko po CR menda ne smeš naprezati trebušnih mišic in dvigovati več kot 3 kg :zmeden2: , pa kako bom dojila :zmeden2: ... no ja, čez to bomo šli, ko pridemo do tam...

Jaz že pokonci, ker bom spet culico pokala in romala na Zaloško, da opravijo en fleten CTG in UZ. Se bojim, da me kar obdržijo:( Drugače pa spet s culico domov :) ... in čez nekaj dni spet nazaj... :zmeden2: Kakorkoli, rajši grem 2x na dan tja, kot pa enkrat prepozno! :bravo:

Javim situacijo (če bo še kaj s tole RR...)

Lep ponedeljek!
P.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
6.6.2005 7:45:07   
CIPRESA
JUTRO!!!!

Za obe vaju držim pesti!!!! Jaz sem ravno iz laboratorija, so mi spet pobrali 3 ali 4 epruvete krvi, no sej nevem ker nikoli ne gledam to ker jaz to nemaram gledat, pa žile pa kri pa ..... uf.
Mislim da je bil ta odvzem zadnji, ker mi bojo spet nekaj v LJ poslali pa pol drugi teden dobim izvide,za en hepatitis, pa toks. pa nevem kaj še vse.

Danes je bolj deževno pa mi prov paše, ker sem včeraj pa totalno pop... ker še vedno nimava kuhinje in naju tisti gospod ki jo dela enostavno že nateg... 1 mesec, jaz pa komaj čakam ker mam pol še ful dela z selitvijo. Sem upala da to nebomo delali tik pred zdajci, pa mislim da lih tko bo.

Zdej grem pa na eno :kava: ker si jo želim že od 6h zjutraj pa sem mogla bit tešč.

Aja pa julijke si lahko pogledate slikice v mojem albumu iz sobotnega sprehoda, pa moj trebušček v 33t.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
6.6.2005 8:32:01   
dvojčica
Bobek, ali nimaš možnosti, da ti naredijo CR z epiduaralno. V PO se da, kakor vem in ga dobiš takoj v naročje, čutiš pa nič ne in tvoj je lahko tudi zraven. Jaz sem se pogovarjala z mojo G in je rekla, da se to da naredit in če bo šlo tako (s CR) bomo šli v to varianto. Jaz bi tudi rada videla svojega otroka takoj.

Preveri možnosti, pa nič bat CR-ja, mislim da ni tak bav-bav.

Komaj čakam našega :duda:, da si potem privoščim kakšno :torta: in čokolado (trenutno sem na insulinu).

Lp, dvojčica

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
6.6.2005 9:19:06   
Meceno
Dobro jutro :ups:
Vidim , da ste bile pridne za vikend in ste pisale , jaz pa lena :muca:
Sicer imam jutri zopet izpit , tako da se morem ,.....AH , SAJ VESTE KAJ ,....
Imam pa končno posteljico :bravo::bravo::bravo: , sicer še ni sestavljena :(
Kilogramov imam +13 ( 65kg ), sicer zjutraj , do večera pa še +2kg :sloncek:
Da pa se še malo bolj stožim , imam strije okoli popka s tem da še nisem dosegla magičnih 100cm :((:((:((
Se pa mažem že od samega začetka , kaj naj , sem nekako slutila da bo do tega prišlo , saj ne more biti drugače , če pa sem bila v popolnem razcvetu
okoli popka že v 20.tednu
No in tko iz dneva v dan opazim novo strijo in vsakič :((:((:(( ko dež , pa še nič ne pomaga :(
Se pa bojim kako bo po porodu oz vem da bom full žalostna , ker tole zdaj ni videt tako grozno ,:((:((:((:((:((:(( zakaj ravno jaz punce ,....
Nikoli nisem hujšala , nikoli imela preveč KG ,samo tanko kožo , napeto , .... sedaj pa okoli popeka , pa ravno tam , strije , ki izgledajo kot plameni ,....

Pa saj vem , da bom dobila :duda: , pa da ,...:((:((:((, samo vem da me bo tole motlo , pa da bodo tele stije pol ble 1cm globoke (po porodu) in ni šans da men to rata kakor koli stanjšat , kaj šele da bi se normalno zacelilo , se mi vsaka praska pozna v mojem življenju ,... Itak da o laserju ne razmišljam , ker pol bom ziher eno leto v povojih ,...:((:((:((:((:((
al pa brušenju kože NE IN NE ,...:((:((:((:(( BOM PAČ STIJASTA DO KONC ŽIVLJENJA :((:((:((
Čeprav bi mi moj :love: zdaj tud na konec sveta peljal , sam da ne bi jokala :(:(:(

Hja , tak je to ko si žalosten zaradi tega :(:(:(

Bom nehala , ker mi že solze polzijo po licih ,...

Lp moja beba ŠPIČEK in jaz MECENO

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
6.6.2005 9:23:27   
Anonimen
Ojla, Julijke še od mene :rozica:

Da že napovem naš dejt v petek, 10.6. ob 11.30 pri Žabarju :bravo:

Ker če ne bo RR delal, da boste babe žabe že v naprej vedele, da si morte rezervirat petek. Jaz pa Pupa žal pred pol 12ih ne moreva, ker imava G.

Skratka, počutje super, ker je zunaj fajn hladno...no, razen psihičnega, ker sem že mogla v službo :grrr:

Bobek in Petra, dobro opravita :rozica:

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
6.6.2005 9:38:11   
Talči
Jutro :ups: še od mene!
Danes sem bolj dolgo spala,ker je tak fajn vreme. Pa včeraj sem tudi cel dan bolj poležavala...

Sem v knjižnici našla eno dobro knjigo (trenutno sem na 1/4). Priporočam!
OTROŠKO SPANJE
Brez joka v sanje
Elizabeth Pantley

Sicer pa smo v redu. Včeraj smo cel dan rogovilili po trebuščku in fejst brcali. Meni je bilo fajn, čeprav je včasih kar zabolelo...

Kaj pa MB, se bomo kaj videle?

LP
Talči

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
6.6.2005 9:44:01   
Grascakinja
Ojla,

zgodnje ptičke. Se javljam po soboti, ko sva imela z :love: "SUHI TRENING ZA PORODNIŠNICO" :)-.

Mi je začel v petek zvečer ful trebuh otrdevat :( pa vse dol tiščat in nadaljevalo se je vso noč na soboto, tako da sva že mislila, da je kaj narobe. Sem klicala v porodnišnico, kaj naj, pa so rekli, naj se pridem kar lepo pokazat. No izkazalo se je, da rodili še čist ne bomo, se pa :duda: spušča in me zato tako boli, pa odprta sem tudi že 1cm :zmeden:.
Kaj to pomeni? Ja nič, rodit bo treba, kaj čmo. Kdaj pa sam buh vej. Do takrat pa nič več delat, lepo počivat in basta.

No in ta generalka (sva vse sabo vzela, kot se zagre – pa še po poti razglabljala, kako za boga naj bo otroku ime, če je fantek – pa še zdej ne vemo) naju je pol v rit brcnila, da je zvečer :love: sestavil postlco (kljub temu, da je imel navodila v hebrejščni), jaz sem jo lepo oblekla in zdaj čaka na :duda:, da bo not pančkala. Drugo za v porodnišnico in iz nje je spakirano – in preizkušeno.

Moram pohvalit babico in zdravnico v porodnišnici LJ, zelo sta bili prijazni :rozica:. Upam, da bo, ko bo šlo zares, tudi tako.

Mene še vedno tišči navzdol in mam občutek, da bo :duda: lih kar ven pokukala. Sploh, ko grem na wc, čutim, da je tam dol nekaj drugače :zmeden:.

Bobek05 in Petra, za vaju sploh držim pesti, če gresta na CR. Ni pa CR nobena pravljica, kot razlagajo "prijateljice", sploh take, ki še niso rodile, kar vprašajte Splišni ali Kiro. Potem bi vse tako rojevale. To je samo za posebne primere, ko ne gre drugače. Pa poskusita z epiduralno med CR, bosta bolj budni.
Petra, ti boš imela celo dvojno srečo - četudi boš mogoče prvi trenutek malce zamudila, bo pa potem vse dvojno :duda::duda: 9nebesa9nebesa!
Bobek, saj mogoče se je pa :duda: že obrnila, samo ne veš - jaz sploh ne vem, kdaj si je privoščila to ekspedicijo :zmeden:

Cipreska, madona, sem gledala tvoje slike, tudi če bi dala še 14 kg gor, saj se ti nič ne pozna. Lep buši, mala ritka, če te človek od zadaj pogleda, sploh ne ve, da si noseča, pomoje. Tako da se pa res nimaš prav nič sekirat za svoje kilce!!!!:rozica:

Ja, žabar v petek ob 12h. Upam, da me kaj ne prehiti.... :zmeden: Sicer se pa vidmo!!! Lubčke in objemčke vsem!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
6.6.2005 10:01:04   
malika
Madonca kaj je s temi našimi :duda:, kar precej jih želi že ven pokukat. Naš se je kar umiril in zaenkrat se je zgleda odločil, da bo še malo počakal. No vsaj do 36 tedna naj počaka, če ne dlje, da ne bo nedonošenček 9nebesa .
Ti suhi treningi za v porodnišnico pa niso nič kaj prijetni a ne pupa? Jaz sem tudi odprta za 1 cm in maternično ustje je zmečhano in nestalbilno,...v glavnem vse kar spada k pripravam na porod.Pa saj bo!

Joj je strije ja, jaz moram potrkat, da nisem še nobene pridelala; se pa mažem skoz samo s mandljevim mlekom ali oljem. Pa kožo imam zgleda tudi dokaj raztegljivo :bravo: .

ja nič uživajte; jaz sem pa ful vesela, ker bosta moja dva srčka dobila svojo sobico. Koliko bosta v njej, pa bomo še videli

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
6.6.2005 10:15:01   
LONA13
Dobro jutro julijke :nosecka:,
oz. se mi zdi da bomo kr pod junij padle. Jest sm mela dons ponoč tudi čist trd trebuh in to non stop, pa skoz me je neki šraufal.:(:(:(

Še dobr da mam pregled v sredo:sloncek::sloncek:, da ji mal pojamram.

Vprašanje: a so otrokova plučka še razvita v 35 t - če bi slučajno hotu že ven!!!

Lp, Polona

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
6.6.2005 10:49:09   
Pia73
:rozica: Drage julijke! :rozica:

Jaz sem pa danes prvi dan doma! :bravo::bravo::bravo:

Pa vidim, da najbolje, da se jaz kar k avgustovkam preselim, saj je na zadnjem UZ pokazalo, da je PDP 25.07.

Bobek05, petraCBU, malika in LONA13, ve pa nas boste po mojem prehitele. Pa saj zdaj ste že kar blizu, razen malike, ti pa si tako dobila inekcijo za razvoj :duda: pljučk, kajne? Pa, a se ne šteje za nedonošenčka če se rodi pred 37. tednom? :ups:

Ja, jaz bi rada, da bi :duda: pohitel za kakšnih 14 dni, več ni treba, samo verjetno ne bo, ker je maternični vrat še zelo dolg in vse zelo tesno zaprto, čerpav sem jaz delala do zadnjega, no sedaj imam še dopust in sem tudi sicer zelo aktivna,.. Tudi prvi :duda: se je rodil 8 dni po roku. Pa jaz bom šele zdaj začela pripravljati za :duda: saj ni bilo časa do sedaj. V soboto gremo v Avstrijo in potem začnem s pranjem. Pa itak pravijo, da ni dobro prehitro vse pripravit, da lahko potem še enkrat pereš,.... Lepa tolažba, kajne? :)-

A imate res že vse vse pripravljeno? :zmeden2:

Kg so pa itak moja slaba točka in zgledam a dve Cipresi,.. :(( Eh, bo že,...

Pri prvi nosečnosti nisem pridelala nobene strije, sedaj pa se mi zdi, da se nekaj nakazuje na spodnjem delu trebuha, upam da nisem dobro videla, bom danes preverila,....

Za vreme pa lahko rečem samo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 33t 3/7

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
6.6.2005 10:53:12   
pravljica
mene tudi zanima...od kdaj dalje se ni več za bat, če prehiti PDP? jaz se nekak tolažim, da je že polnih 36 tednov in da ne bi smelo bit več problemov :zmeden:
joj strije...men je to zadnje, za kar bi še :((...men eskrbi vse ostalo...trebuh pa rit pa noge pa celulit :(...sam tega se bojim, porod ni nič v primerjavi s tem...pol bom pa sam :((...ne morem pomagat, ampak jaz se ful sekiram zarad tega, zadnje čase še sam na to mislim, sploh se ne morem gledat, za :sloncek: mi tud zato ni, čeprav bi včasih ful pasalo, pa se hitro zamislim nad izgledom :(...eh :hudicek:!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
6.6.2005 10:55:42   
LONA13
Pia73 jest še nimam nič pripravljeno.
Posteljica je še zapakirana, jogi še iščemo - mam postlco nestandardne dimenzije. Cunce morm še oprat, še po pleničke morm - ampak jest kar čakam pa čakam.
Me bo moj:duda:tolk prehitu da mi ne bo nč jasno.

Z akg se pa ne sekirajte - jest jih mam + 18 :grrr:,
res da sem bila prej u iber suha (53 kg na 178 cm višine).Pa strije se tudi pojavljajo, čeprav se ful mažem :hudicek::hudicek:

Lp, Polona

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
6.6.2005 11:10:16   
Pia73
Jaz imam + 15 kg samo že prej suha nisem bila suha,... :((:((:(( Sem začela s 63 kg na 163 višine,... Kaj čmo nismo vsi manekenskega videza,... saj prvič je bilo tudi tako. Mislim, da sem najdebelejša julijka,... :((:((:((

Pravljica pa saj ti tudi tako fajn izgledaš. Kaj se ti sekiraš. S Cipreso lahko gresta na modno revijo za nosečnice,... Nastopat mislim,.. :bravo::bravo::bravo:

O, Lona13 sva vsaj dve, ki še nimava nič pripravlhjeno. No, saj vsi pravijo, da če te kaj prehiti je še najmanjši problem te stvari uredit. Moj :love: je začel nosit domov stvari od prvega :duda: nekaj malega sem že kupila, posteljico imamo,... Bo že.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
6.6.2005 11:17:12   
LONA13
Sej ko je enkrat panika se mi zdi, da maš takoj vse pripravljeno!:)-:duda:
Sej pa mame pa tašče mal pomagajo.....8)8).haha

Jest sm rekla, da bom ta teden vse prpravla....:zmeden:
Tko kot se že vse jutro spravljam v Tosamo.:bravo::)-.

Cipresa: enkrat je dr. Pušenjak rekel, da je vsak otrok nedonošenček, dokler ne dopolni 37 T.
Mislm, da to kar drži.
Še par tednov pa smo zmagale:bravo::bravo:

Polona

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
6.6.2005 11:31:17   
malika
No zanimivo, očitno imajo dr. različne različne poglede. :zmeden2: . Mene so pri prvem (takrat sem bila v bolnici zaradi krvavitve) spustili domov v 36 tednu, ker naj bi bila takrat že v roku in če bi se takrat rodil, naj ne bi bil več nedonošenček. No zdaj ko so me odpustili domov na počivanje, pa so tudi rekli, da naj zdrživa vsaj do 36 tedna spet , ker potem naj ne bi bil več nedonošenček. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Ma saj ni važno, naj počaka do roka, pa bo najbolje!:bravo:

Pripravljeno pa imam jaz že vse, edino pleničk za enkratno up še nimam, po te pa grem ta teden. :duda:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
6.6.2005 11:34:22   
LONA13
Malika se strinjam s tabo.

Najbolj sigurno je da se rodi na rok.

Jest grem pa v Domžale zdle po pleničke in ostale stvari.

Lp

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
6.6.2005 11:42:01   
Grascakinja
A se men sam zdi, a se Zvezdica22 že ful dolg ni oglasila? A kera kaj ve, kako je? Pa Romcka? Mogoče sem še kero spustila...:zmeden:

Ja, najbl ziher je, če se rodi tam po 37t. Še mal počakam, pa smo tam... pripravljeno je pa vse, razn previjalne, ki je v zadnji fazi. Jaz zdajle naprimer več ne bi mogla prat in likat in zlagat, ker imam strogo počitek na programu, tako da hvala bogu, da sem to že naredila. Če ne, bi si zdaj živce požrla in vse okol nadlegovala. :hudicek:

Če že nimaš vse spakirano za porodnišnico, je fajn vsaj imet seznam, kaj je treba s sabo vzet, da pol ne študiraš, kaj in kje in kako. Verjemte, da si zmeden ko :racka: in ne veš, kje si doma, kaj šele, kaj moraš sabo vzet. Je pa najbolj enostavno, da je pripravljeno. Midva sva samo torbo pobasala, dala not polnilec za telefon, vzela 2 majčki za :love:, potrdilo in fotoaparat. Konec skrbi, če je vse. Sem se lepo stuširala, :love: je popapal in sva lepo mirno šla.

No, dejmo zdržat še mal. Jest bi vsaj do 16.6. POl pa počas lahko :angel:.

:rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
6.6.2005 11:46:51   
anckabancka
Prav fajn vas je brat, ko imate podobne težave kot jaz.

Tudi meni zadnje čase kar naprej trebuh otrdeva, pa šraufa me v buhiju, pa neki me špika tam spodaj in sploh ne vem kaj bi. A je to vse normalno? A bi blo dobro se it pokazat?
Se tolažim, da je vse to normalno, a po moje sam zato, ker še nimam pripravljeno za malega. Tavečje stvari so že doma, a posteljica še ni sestavljena, nič še ni oprano, torba za porodnišnico ni napakirana... Skratka ena velika zmešnjava! Do srede moram napisat še eno seminarsko za faks, pol pa v akcijo, čist zares!

Še dobrih pet tednov! Aj, aj ja... Mogoče me pa šraufa od strahu, ker bo že tolk kmal... Ponoči me dragi zbuja in sprašuje, če me trebuh boli, ker v spanju stokam in se premetavam... Ampak me je po moje sam strah. Vsaka stvar me spravi iz tira, da se ustrašim. Je v soboto zagrmelo ponoči, pa sem bla čist hin, me je možek komaj k sebi spravil in potolažil.

Punce, ki se sekirate zarad postave - jaz še sanjam ponoč o tem, kaka bom po porodu. Enkrat se mi je sanjal, da sem mela pol čist raven in lep trebušček, drugič pa da ne...

Znervirana julijka...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE
6.6.2005 11:58:06   
Meceno
Še enktat malo ,...
Glede strij , pa celulita , pa bauhija , ko men tudi ni več za :sloncek: , sva včeraj z :love: pa sem se med samim :sloncek: , kar skrivala za povštri , odejami ,...tak da me je moj :love:poštudiral pa zvlekel stran in tako sva imela debato okoli tega:((:((:(( in potem se je odločil da me pusti čist pri miru , ker se mu nočem in nočem odpret oz sem tajila , da ni nič narobe :((:((:((
Je pa res da je hudooo potrpežljiv in da mi ni nikoli rekel da sem debela ,... ampak da bom po porodu ziher kmalu ok in v svoji dobri formi , da bo pomagal meni ko bom jaz športala , bo on pazil na :duda: ali pa bomo šli kar skupaj ,....
Samo jaz sem tako smotana pa samo :((:((:((:((:((:((

Od vikenda sem tako na tleh :((:((:((, pa sanjam vse najslabše , da ne bom zmogla biti mati , da me bo moj pustu ,... mislim GROZA , pol pa še pokam po šivih kot da bom šla za kakšen AKT , kjer me bodo narisali v plamenih z hudičom ,.... :((:((:((:((

Ah punce ne bom vam več morila , ker ,...:((:((
Pa še trebuh imam trdi in brez tablet bi že pristala v bolnici oz mislim da me bo :love: kar en dan zapeljal , pa sej itak ne more bit drugače kot trdi, če pa se skos jokam , ....

Bodite v :rozica::rozica::rozica: , če že jaz ne :((

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE
6.6.2005 12:01:58   
Pia73
Ko sem šla jaz prvič rodit se sploh ne spomnim, da bi imela pripravljeno kako torbo. Pa sem rodila 8 dni čez rok. Kar najbolj rabiš itak ne moreš spakirat; telefon, fotoaparat,... Pa sploh ni panike,... Ko sem rodila je šel mož po parih urah domov pa potem je spet prišel, pa prišli so starši, pa sestre, pa vsi so me spraševali, če kaj rabim,... Je pa res, da bom sedaj imela kaj denarja s seboj, to mi je prvič manjkalo že prvi dan, so prišli pobirat 60 SIT za vpis :duda: v matično knjigo, pa 4.000 SIT za prisotnost moža pri porodu,.. Jaz pa brez denarja,... :ups: Ampak ga je mož pri neslednjem obisku prinesel.

anckabancka le pogumno, po mojem ni nič narobe kar se ti dogaja,... :rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJKE
6.6.2005 12:04:24   
Grascakinja
Ejjj Meceno, radosti pozne nosečnosti....

Mene na trenutke isto zvija ko tebe, vse našteto :((.

Pa včasih sem tako sita trebuha. Sem sama sebi kot nasedli kit. Hodim ko pingvin, vsa okorna in zatečena, vse buba, dol tišči, mala brca v rebra, me pošilja na suhe treninge v porodnišnico... :((
Bi se spet počutila seksi :love: in normalno, z mojim bi rada pošteno :sloncek: tako kot nekoč - ko dva zajčka in da ne govorim o tem, da bi mojo :duda: že raje videla v njeni posteljici in poleg naju, kot pa v bauhiju. Saj vem, še malo moramo vzdržat, da bodo :duda: zdrave. Sam še mal!!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?