Grascakinja
|
Ojla, zgodnje ptičke. Se javljam po soboti, ko sva imela z :love: "SUHI TRENING ZA PORODNIŠNICO" :)-. Mi je začel v petek zvečer ful trebuh otrdevat :( pa vse dol tiščat in nadaljevalo se je vso noč na soboto, tako da sva že mislila, da je kaj narobe. Sem klicala v porodnišnico, kaj naj, pa so rekli, naj se pridem kar lepo pokazat. No izkazalo se je, da rodili še čist ne bomo, se pa :duda: spušča in me zato tako boli, pa odprta sem tudi že 1cm :zmeden:. Kaj to pomeni? Ja nič, rodit bo treba, kaj čmo. Kdaj pa sam buh vej. Do takrat pa nič več delat, lepo počivat in basta. No in ta generalka (sva vse sabo vzela, kot se zagre – pa še po poti razglabljala, kako za boga naj bo otroku ime, če je fantek – pa še zdej ne vemo) naju je pol v rit brcnila, da je zvečer :love: sestavil postlco (kljub temu, da je imel navodila v hebrejščni), jaz sem jo lepo oblekla in zdaj čaka na :duda:, da bo not pančkala. Drugo za v porodnišnico in iz nje je spakirano – in preizkušeno. Moram pohvalit babico in zdravnico v porodnišnici LJ, zelo sta bili prijazni :rozica:. Upam, da bo, ko bo šlo zares, tudi tako. Mene še vedno tišči navzdol in mam občutek, da bo :duda: lih kar ven pokukala. Sploh, ko grem na wc, čutim, da je tam dol nekaj drugače :zmeden:. Bobek05 in Petra, za vaju sploh držim pesti, če gresta na CR. Ni pa CR nobena pravljica, kot razlagajo "prijateljice", sploh take, ki še niso rodile, kar vprašajte Splišni ali Kiro. Potem bi vse tako rojevale. To je samo za posebne primere, ko ne gre drugače. Pa poskusita z epiduralno med CR, bosta bolj budni. Petra, ti boš imela celo dvojno srečo - četudi boš mogoče prvi trenutek malce zamudila, bo pa potem vse dvojno :duda::duda: 9nebesa9nebesa! Bobek, saj mogoče se je pa :duda: že obrnila, samo ne veš - jaz sploh ne vem, kdaj si je privoščila to ekspedicijo :zmeden: Cipreska, madona, sem gledala tvoje slike, tudi če bi dala še 14 kg gor, saj se ti nič ne pozna. Lep buši, mala ritka, če te človek od zadaj pogleda, sploh ne ve, da si noseča, pomoje. Tako da se pa res nimaš prav nič sekirat za svoje kilce!!!!:rozica: Ja, žabar v petek ob 12h. Upam, da me kaj ne prehiti.... :zmeden: Sicer se pa vidmo!!! Lubčke in objemčke vsem!!! :rozica::rozica::rozica:
|