|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
18.4.2005 8:59:01   
Dari

Nas prestavljam malo više, saj bomo sicer takoj na naslednji strani.

:bravo: za sončka :bravo:

Danes sem se že zbudila dobre volje, ko je pa tako lepooo vreme. In še za mano je tko lep vikend. Me je :love: v soboto peljal na izlet v Škocjansko jamo :bravo: in sva si vzela čas samo za naju. Super je blo 9nebesa.

Naš :duda: pa je zadnje čase nekam bolj miren. Sicer ga čutim, tko da vsaj vem, da mi ni kam pobegnil ;), ampak ni več tko naspidiran kot 14 dni nazaj. Mogoče pa je to tisto povečanje maternice in s tem več prostora za malčka, ki ga potem nekaj časa ne čutiš tko intenzivno :zmeden2:.
Imam pa tud jaz zadnje dni kar precej izcedka - povečan beli tok, ki me spremlja sicer že celo nosečnost ????

No, sem pridelala že +7,5 kg. Pa sploh ne jem neki ful. Ampak aj to je kolikor jaz vem glih nekaj tapravga. Menda naj bi se tam do 30 tedna zredile za ene 9 kg. Tko da malo fore še imam. :bravo:

Pupa25 in Cipresa držim :miska: za vajina MV, da bo tko kot mora bit.

LP vsem :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
18.4.2005 9:52:13   
malika
Super, pri nas pa je malo oblačno, ampak gre. Samo da ni dežja.

jaz pa nebi o mojih kilah, ker zdaj ko moram mirovat mi grejo še bolj astronomsko gor.Pa naj, bom že kasneje dol spravila :)- . je pa ena dobra stran tega ležanja oz, počivanja; končno lahko rečem, da mi bo uspelo dokončat zaveso za otroško sobico. Se malo igram s kvačkanjem, prav luškano je.

Joj me pa boli v križu kot sam :hudicek: . Zvečer se še komaj prelagam po kavču, ampak hvalabogu potem kmalu neha.
Trebuh mi spet kar malo preveč naspidirano otrdeva in gin. mi grozi, da je možen predčasen porod. Upam, da bomo zdržali vsaj do 36 tedna.

Lp vsem:sloncek::nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
18.4.2005 11:06:35   
lana 5
No da se še jaz malo pofočkam:)-.

Kot vidim nisem edina, ki me boli križ kot sam:hudicek:,se mi zdi da je najhujše zvečer, ko je treba iti spat.

Drugače pa preležimo cel dan in malo se učimo, pa TV gledamo in tako čas počasi mine.

Danes so mi kopili posteljico za našega pikca. Sedaj ko je možnost da priveka na svet prej, so se vsi podali v nakupe:)-.

No se javim se kaj , lepo se imejte.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
18.4.2005 11:18:49   
Meceno
Halo punce oz bodoče mamice 9nebesa, kako se to lepo sliši 9nebesa.

Saj ne bom dolgo pisala tukaj po RR , ker veste da ,....( bla , bla ) ,... moram se učiti 8)
No , mi je pa fajn , da sper naš RR dela , sam kdo pa je poreden tukaj gor :zmeden:
Počutim se fajn , me ( moram potrkat na les )nič ne muči , :duda: zopet malo bolj čutim , samo kot sem že napisala , je pač lehuh/inja , le po kom :)-
Kilogrami so prisotni samo prisebni ne :)- +7,5kg , bauhi raste kot dolenjski krompir, drugače pa vse ostalo nekako normalno brez kakršnihkoli gnojil , se pravi nisem še otečena :bravo:

Držim pesti za mamice :nosecka:, ki imajo kakršnekoli težave da se hit pozdravijo , da tiste ki imate problem z MV ne bi bil , pri naslednjem pregledu več , da vse :nosecka::nosecka::nosecka: uživamo , se naspimo in čez slabe tri mesece ugledamo naše cukrčke . 9nebesa

Lp Meceno

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
18.4.2005 11:25:58   
CIPRESA
Da se še tukaj javim. Ja hval punce za te želje, če en teden imam pregled pa bom takrat poročala kaj bo z mojim MV.
Drugače se počutim super in imam tolk energije, da se kar malo pregrešim čez dan ko je tako lep sonček in grem peš na en sprehod, pol pa spet za eno urco med rjuhe.

Stanovanje napreduje 100 na uro sedaj samo še sestavljamo in nič več ne podiramo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Za moje KG pa so pristali na 9 KG. Ja sem kar pridna tam za pol KG gre gor na teden, včasih pridelam KG še v manj kot 14 dneh, tko da jih imam sedaj že 64KG....norroooo.
Pa bomo že pol z :sloncek::sloncek::sloncek: lepo dol spravljal.
LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
18.4.2005 11:30:17   
Anonimen
Kolk smo Julije pridne, da se vsak dan pofočkamo :bravo:
Mi se počutimo enkratno in že odštevamo dneve do :morje: only five to go :bravo:

Me je pa včeraj dragi peljal v Štanjel na izletek, pa je blo tko fino...sicer ni bilo velik sončka, ampak smo pa naredil ene par fejst lepih fotk (jih bom dala dons v album) 9nebesa

Mi je pa še vedno grozno, ker imate moje Julije take probleme :(
Mislim na vse vas, pa želim vam, da bi blo čim prej vse mal boljš :angel:

Mene pa sicer kdaj pa kdaj kej zašpika, pa križ zaboli, pa prste imam otečene, ampak se mi zdi, da so vse to "radosti" nosečnosti :)-

Uživajte v sončku 9nebesa

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
18.4.2005 11:42:15   
Dari

Joj Tinka men bi se tud prileglo kakšen teden cartanja na :morje:. Ampak trenutno smo čist brez dinarčkov (kje je šele 5.5. in plača - takrat imam tudi pregled pri G :bravo:) pa še toook mamo za nardit preden pride :duda:.
No, dnevno smo včeraj še zadnjič prebelili, tko da ta teden začnemo z beljenjem kuhinje (ki jo bomo popoldne preselili v dnevno) in predsobe. Potem nas čaka samo :zmeden: še kopalnica - ploščice in vse ostalo. S mogoče nam celo uspse v teh treh mesecih ki so še ostali...
Popoldne me torej čaka kup dela - pospravljanja, upam da si ukradem kakšno urco na sončku...

Kako lepo vas je brati...

Darja :metulj: + :duda:, ki se je natelovadila

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
18.4.2005 11:47:13   
Anonimen
Dari in vse moje Julije...bom mislila na vas in bom vohala borovce, pa bom mislila na vas, pa bom namakala prstke v morčija pa bom mislila na vas, pa bom šla na eno fejst njami ribjo ploščo, pa bom mislila na vas :)- :)-

Ve boste imele pa RR, jest pa celih 10 dni ne :( to je pa tud neki, a ne ?

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
18.4.2005 12:05:02   
Dari

Tinka to pa je tolažba ...:)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
18.4.2005 12:44:34   
Romcka
no po dolageeem cajtu, se jaz:)
v sluzbici je noro..tale predaja poslov, je cist adijo:) sploh nisem vedla kok mam vlik dela:)
Pocutim se super, tko k ze skoz..obcasno malo kriz boli, pa micken zgaga pece, pa busi trd rata...sam drgac mi res ni nic hudega:) Naslednji teden pa mi2 greva mau v London....prvo nisem bla najbolj navdusena...saj vete kok je dalec..pa me je moja G prepricala, da ni blema:) torej grem se slikat v Madame Tussauds z Princ Charlesom:))) KOk sem se szedila pa sploh ne vem, ker vsaka vaga po svoje kaze...moja doma mi kaze 54kg...una pri G 52kg..pri moji sestrici 53kg..tak da sem tuki nekje - torej cca +6kg:) Sobica za malega bejbija je ze skor cist Ikea ready..samo se lubega in njegov racunalnik ven vrzem, pa bo:) Pupe uzivajte in se tipkamo se kej...Jaz delam samo se 10 dni..pol pa dva mesca starega dopusta in pol mau porodniske in pol ze pride moja puncika:)
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
18.4.2005 12:47:02   
petraCBU
Še jaz! (sem se glih z materinske šole prikotalila)
Midva z :love: greva pa v Portorož za prvomajske, tko za par dni zrak in okolje zamenjat.
Tudi pri mojih dveh pikcih so se gibi že nekam umirili, spremenili... :zmeden2:

:roza: , ki leži spodaj me še vedno zelo občutno drega in brca, :modri: , ki je pa nad njo se čuti pa veliko manj intenzivno: ni več aktivnih brcik, ampak neko kotaljenje in napenjanje, včasih mi kar bula pod rebri ven pogleda, mislim da ritko ven izprči :) Ko bi še tega ne počel, bi me resno skrbelo. Sklepam, da sta že tako zgužvana, da več kot takšne gibe ne moreta več aktivno izvajati :zmeden2: Upam, da imam prav...

Sicer pa pri nas še vse v razsulu; delavci, ploščice, parket...

Jutri grem pa v Tosamo po vse tisto kar bomo kmalu potrebovali. Menda se kar splača do Domžal zapeljati.
Mejte se!
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
18.4.2005 12:59:04   
*Marty*
a gre kera od vas julijk letos kaj na morje? men se kr neki ne gre s tem trebuščkom. no, za 1.majske bom šla pogledat za en teden, pol pa ne vem kako bo. drugače se pa počutim u redu, brez problemov (razen zgage in krčev v nogah zvečer ko se uležem).

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
18.4.2005 13:57:59   
Meceno
Midva z :love: naj bi šla za ta vikend v eno samotno kočico nad Pohorjem , je res skor tako kot pri sedmih palčkih , sredi gozda , polkna zelene barve pa izrezani srčki ,...samo nisva sigurna kako je tam čisto navrhu z snegom , ker je pa to kar makedam cesta , pa najin avto ni terenec ,...:zmeden2:
Če pa sedaj ne greva , pa je v mesecu maju ta koča čist zasedena :(
Na morje pa ( :duda: mora biti čist zdrava ) greva , samo septembra .
Mnogo ljudi mi pravi da ne bom uživala , da ker je to moj prvi otrok , bom čisto paf in da se bom težko zorganizirala , pa da me bo motilo , ker bo tam mnogo prelesnih , izklesanih žensk , jaz pa kot ena babuška , ali še huje kot ptičje stašilo ,....
V glavnem , me želijo prepričat da ne grem na morje :grrr:, ampak samo zato , ker sami že ne bi šli , no , so itak komplikatorji 8)
V glavnem grem , če bomo zdravi za vožnjo , seveda z klimo ;)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
18.4.2005 14:39:12   
Anonimen
A dej dej dej Meceno...pust jih foušeritne čenče :bravo:
Sama sem prepričana, da se bomo Julije imela septembra najboljš na morju 9nebesa Drugo leto bo že en kup dretja pa en kup: "Mali, pazi, pa da ne boš padu, pa da se ne boš spotaknu :)- pa za njemu laufat :)-
Letos bo pa milina...spanje, plenice, joška, spanje, plenica, joška :)- :)- :)-
Kar tolaži se, da je to ptičje strašilo rodilo zdravega otroka :bravo:

Ne daj se mala :rozica:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
18.4.2005 17:57:50   
Barbela
Pozdravljene! :rozica:
Ponavadi vas samo berem in ste mi zelo simpatične, danes pa sem si rekla, da za spremembo dodam kakšno vrstico tudi jaz. :sloncek:

Mi pračakujemo našega :duda: 11. julija, upam, da bo do takrat vse v redu :)

Do zdaj so bile prisotne le nosečniške težave in viroza, kateri je botroval obisk bolnice.

Lepo se imejte na :morje: tiste, ki greste.

Bo katera od julijk rodila v Celju?

Lp, Barbara

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
18.4.2005 18:29:47   
valentina.

Ojla,
sem že imela abstinenčno krizo ko RR ni delal. Da vas vse samo pozdravim. Jaz sem tudi polna energije, se mi pa zdi da bo julij vsak čas tle in toliko je še za pripravit! Ne vem če je to v redu, ampak ene dva dni me nekaj stiska čez trebuh in pod trebuhom :zmeden:, zato sem si danes kupila Magnesol.

Pazite nase in uživajte v sončku :rozica:

valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
18.4.2005 19:50:03   
pravljica
ja meceno, imam tud jaz take načrte...morje že rezervirano od 19. avgusta...jao, kolk jih poslušam vse okol sebe...ampak prvič so me še okol prnesli, tokrat pa me ne bojo!...če bo vse ok z nama seveda (pa itak da bo)...sama še vedno pravim, da je lažje "plenica, joška, spanje, sprehod..." kot bo pa naslednje leto (1 leto), ko ravno shodijo, nočejo bit več pri miru, pazit in držat v senci jih pa moreš prav tako kot zdaj pri 1 mesecu
ampak te "babuške"-mene...me je pa ful strah :((...pa dobro, bom pa na večernih sprehodih bol uživala ;)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?