Meceno
|
Da vam najprej zaželim eno smešno jutro z snegom , v petek 22stopin , danes sneg :zmeden2: Kako ste punce ? Sama se načeloma počutim OK , samo se mi zdi da me je :duda: od včeraj začela kar konkretno brcati , trebuh je ratal občutljiv in okoli popeka se nekaj čudno dogaja . V glavnem , očitno se je zame začela šele :nosecka: ker me do sedaj ni nič bolelo.9nebesa Zadnjič sem si merila obseg bauhija in je od 18.tedna pa do danes ko sem v 22.tednu in 5. dni zrastel za 4cm , se pravi ( iz 83cm na 87cm ). Se mi zdi da full veliko :zmeden: Sicer :duda: kar visoko nosim , to vsak na 200km vidi , ker je špičast:)-:)-:)-:)- , sem pa vesela , da je bilo na morfološkem pregledu vse normalno , celo vaginalnega vnetja nimam več :bravo: Sem se bala da bom imela kakšne posledice na materničnem vratu , ker sem imela bakterijsko in glivično vnetje pa je vse OK , dolžina materničnega vratu je 42,5cm in vse je lepo zaprto kot mora biti :bravo: Mi bo pa moja G.proti koncu :nosecka: vzela bris , ( žal ), samo mora , ker je to lahko (vnetja , bakterije ,...) nevarno za sprožitev prezgodnjega poroda , kar je kar v 80% krivec ( se mi zdi full veliko no :zmeden: ) Da ne bom samo bila non stop :zmeden: , ko vam tle pišem , bom napisala še to , da sem se začela nehat vagat vsaki dan , ker se mi zdi da sem bila obsedena s tem , sem prišla na kontrola k G. pa sem sestri povedala do grama natančno koliko sem se zredila , se postavim na tehnico pa se je sestra samo :)-:)-:)- je rekla da tako natančnega podatka pa še ne , da se večina :nosecka: pritožuje da njihove vage kažejo preveč :)-:)-:)- V glavnem :nosecka::nosecka::nosecka: uživajte , se še naprej razvajajte , božite bauhije ,... Lp Meceno + :duda:
|