|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 5:04:56   
malika
:)-:)-:)- danes pa jaz prva :)-

Že od 4 zjutraj imam popadke, sicer ne neke divje :zmeden2: , so pa na 5 min, 2 min,...
Drugače še vse dihta, nobene vode, nobenega čepa; samo globoko dihanje :)-

Upam, da je to to in da se kmalu javim z :duda::love:

Saj, če ne drugače pa se še pišemo :)-

Aja, pa da boste vedele, mali se ni nič umiril, kar pleše po trebuhu. Včeraj je bil sicer miren, zdaj pa ima med popadki veselico :sloncek:

Mogoče ne dolgo več :nosecka: :)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 6:40:46   
CIPRESA
O Malika držim pesti da je danes tvoj dan un da boš kmalu v naročju držala svojo štručko.

Pri nas pa še nič ne dogaja, nevem kaj je to 3 dni do konca pa nič ne dogaja, se mi je pa sanjalo danes da mi je odtekla voda in zjutraj nisem vedla kva je res, ampak tam dol je vse suho tko da če že ne gre zares so vsaj sanje.

Mene pa danes popoldne čaka še en piknik in če vam po pravici povem mi ni nič za jit ampak se bom potrudla pa bom šla.

Še emo vprašanje Malika če si še doma, a te fajn šraufa a samo malo??? Ker mene proti večeru tudi zmeraj pa nevem a je to to a ne, ker me nikoli zlo ampak le malo. Pa ponavadi na 10 minut nekaj zagrabi pol pa po parih sekundah popusti.

LP CIPRESA še 3 dni do PDP :nosecka:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 7:29:23   
malika
Cipresa, ta bolečina je čisto ista kot menstrualna, poleg tega otrdi še cel trebuh. Zdaj zanekrat je še znosno, ampak je vedno močnejše. Začelo se je na 2 min, potem na 5, zdaj malo štrajka med 8 in 10, traja pa min ali manj.
No na začetku ni tako hudo bolelo-le toliko da sem se zbudila in potem zaradi adrenalina verjetno nisem mogla zaspat nazaj; zdaj pa že globoko diham zraven :)- . Upam, da ne bo prenehalo vse skupaj, tako kot pri Pravljici, ko je čakala še en dan.

No če bom mogla več pisat, držite se vse preostale julijke, pa se beremo-pišemo

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 7:32:25   
Emanuelle
:bravo: :bravo: :bravo: malika, še malo pa bo štručka tu! Upam, da ne bo prenehalo in da boš kmalu pestvala.
Pri meni nobenih sprememb :(. Očitno bom dočakala sredo v enem kosu.
Grem na :kava:!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 7:47:05   
malika
Joj sem smotana, pa kaj moram, ko še vsi spijo, pa mi je dolgčas :)-.

No vsekakor vam vsem preostalim svetujem, da med popadki hodite, ker je lažje, ko pa :pujs: zagrabi pa se je fino naslonit na mizo ali stol in ga predihat.

Prvič sem imela umetne, pa še voda mi je odtekla, tako da nisem smela hodit, pa je bilo težje prenašat vse skupaj.

Aja, čas med popadki pa je milina-počitnice :morje:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 7:48:59   
CIPRESA
A pol bomo mele me tud počitnice, čas med popadki.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 7:49:32   
CIPRESA
sem pa mislila da letos ne grem nikamor...hi,hi...

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 7:50:25   
malika
ne ne, kar nekaj počitnic bo; pač malo drugačnih :)-:bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 8:21:55   
tina104
Držim pesti, da je to to in da se boste čimprej cartali.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 8:38:39   
Emanuelle
Še ena "stara vraža" - mi jo je včer povedala ena med. sestra, ki je že par sto let v pokoju in seveda drži kot pribito (:)-):
tiste, ki so se vam v nosečnosti naredile pegice pričakujete punčko, tiste, pa ki ste dobile fleke, boste imele fantke! Na obrazu seveda.
Zdaj pa res ne vem kaj boste imele tiste, ki nimate ne pegic ne flekov...:zmeden2:
No kakorkoli, jaz imam točno pod obema "učema" dva velika fleka

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 8:57:57   
Antigona
Malika drži se, me pa bomo držale pesti, da čimprej pocartaš svojga :duda:!!!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 9:51:19   
anckabancka
Cipresa, ko sem jaz šla nazadnje na piknik (8 dni pred PDP), mi je ponoči začela odtekat voda in smo šli rodit.
Želim ti veliko sreče!

Tudi ostalim julijam, ki ste še v enem kosu - srečno!!!

Za skomine pa si lahko pogledate par slikic našega Aljaža v mojem albumu, če jih še niste...

Lep pozdrav,

Anja

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 10:00:02   
CIPRESA
Joj jaz sploh več ne smem gledat slikic ker me tolk gane da kar jokam. Kakšna sreča so tele male štruške... ful je fletkan.

Za piknik pa upam da se res izpolni to kar praviš, danes ponoči se mi je že sanjalo da mi je odtekla voda. Ko bi vsaj bilo res in grem po našega Žigca.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 10:39:53   
pika_b
Dobro jutro julije!

Danes smo pa malce bolj dolgo spali, sedaj pa čakam in čakam, da se naš :duda: malce premakne (tistih deset gibov), mi je nekam sumljiv.

Včeraj popoldan sem imela neke čudne simptome, bolečine v križu vključno s krči in otrdevanjem trebuha. Zgleda, da se res nekaj pripravlja, ampak :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Hvala bogu imam v ponedeljek pregled pri G, da vidim kakšno je stanje, če bom do takrat še v enem kosu :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Malika, upam, da bodo popadki postali redni in da boš čim prej v rokah držala svojo :duda:. Pa vso srečo!!!

Lepo se imejte, jaz še dirkam malo v mesto, nekaj nabavit in se popoldan pišemo!

lp, pika_b :rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 10:53:37   
Talči
Dobro jutro (če je še jutro:zmeden:)!

Cipresa, mi bomo tudi imeli Žigca. Zanimivo... o imenu je odločal moj :love:.
Malika pa je sigurno že v bolnici in se orng matra, ampak bo za to seveda bogato poplačana. Jaz bi tudi...

Sicer je moj trebušček kar trd, :duda: se občasno pretegne ali poskuša obrnit, drugače pa nič ne kaže.

Vsak dan čakam, da se kaj novega zgodi, pa nič :((.

lp
Talči

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 11:18:02   
CIPRESA
Ja malika se je tam nekje ob 8h v zadnje javila in sedaj pomoje je res že v porodnišnici.
Veliko :rozica::rozica::rozica: in držim pesti zate Malika.

Ja Talči so nam rekli da imamo fantka pa sem takoj rekla da bo Žiga. Če bi bila pa punčka bo pa Anja.
Bomo videli, sedaj pa res že komi čakamo ane???? Jaz skos spremljam kaj se dogaja tam spodaj, pa nekaj čutim, pol pa spet nič tko da je to vse lažno.
Pa držim pesti za vas da bi nas čimprej kaj prijelo. Polna luna očitno za nas ne pomaga.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJE MOJE.....
23.7.2005 15:09:28   
pika_b
Talči, tisto teorijo, da če imaš :modri: nosiš čez rok že lahko ovrževa :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Malika rodila :modri: 7 dni pred rokom. Bravo zanjo!!!

Drugače pri nas nič novega. Malce me tu pa tam zbode v spodnjem predelu, :duda: se še vedno giba, sicer manj intenzivno, ampak izpolni svojo dnevno normo.

Torej še ena julijka manj, sedaj pa bi bil že čas, da pridemo še me na vrsto. Jaz se menim, ko sem zadnja na spisku:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Lepo sobotno popoldne vam želim!!!

lp, pika_b :rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?