|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJ
20.7.2005 7:19:39   
pika_b
Jutro julije!

Kaj pa je danes to? Nobene nikjer. A ste že vse pobegnile v Rim?

No mi smo še kar v enem kosu, in že nestrpno pričakujemo :duda:.

Izgleda pa, da nam je nekaj julij pobegnilo!

Sedaj pa na :kava: in malce lenarjenja.

Uživajte in lepo se imejte!

pika_b :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJ
20.7.2005 7:38:07   
CIPRESA
O pika ne nismo že vse šle jaz grem tazadnja veš, mam že tak občutek, kup enega zvijanja pa to pa ono, nakoncu pa vse mine in pomoje bom tam okrog avgusta še vedno visela tu gor in se spraševala :zmeden2: a je to popadek???:zmeden2:.

Pa nimamo kaj ko se bodo naši :duda: odločili da gredo pogledat mal ven pol bodo pa šli.

Zdaj pa še jaz grem na eno :kava: pol pa nevem vreme je bolj slabo, tko da bom pomoje spet cel dan tu gor na RR-u.

CIPRESA

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJ
20.7.2005 7:56:29   
Emanuelle
Še jaz se pofočkam za danes!
Jutri je luna, mogoče bo kaj pomagala...
LP

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJ
20.7.2005 8:33:44   
Antigona
Joj Emanuelle iz tvojih ust v božja ušesa... Jaz bi tud jutr rodila.... Hočem met malega rakca :)-

Tud jaz še kar v enem kosu in nič se še ne dogaja. Tud trebuh mi je tko nehu otrdevat, k mi je prej večkrat. Zdej se ne dogaja popolnoma nič. Dobr da vsaj :duda: miga, k drgač bi me še to skrbel...

Grem še jst na eno :kava: in se beremo kasneje...

:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJ
20.7.2005 9:25:47   
Talči
Jutro,
tudi jaz v enem kosu. In nič ne kaže na to, da bi počasi postala mami. Že prejšnji teden mi je G rekel, da je plodovnica zrela, ampak :duda: očitno še kar uživa v njej.
Današnji datum mi je kar všeč... sicer bi mi bil katerikoli datum všeč, samo da bi že bilo :zmeden:
Upam, da ne bom tam v prvi tretjini avgusta še vedno sanjala o tem, kdaj že končno bo in nosila 14 dni čez rok.
LP
Talči

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJ
20.7.2005 9:39:53   
Antigona
Talči mislim da imamo trenutno vse iste skrbi... Namesto da bi bile julijke bomo postale avgustine... :((:((:(( Jst pa v jok pa na drevo pa vse igrače s sabo :)- :)-

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJ
20.7.2005 10:33:21   
Pia73
Pozdravljene!

Jaz sem še kar tu,........ v enem kosu, seveda,...

Pa saj bolje tako. Je sin včeraj nekaj skakal, kot ponavadi sicer, pa si je kito ali mišico ali kaj jaz vem pretegnil, pa komaj hodi,... Pa je danes doma. Upam, da bo do jutri bolje, saj sedaj z njim nikamor ne morem, ko komaj hodi,.... Jaz pa tudi,.... Eh, bo že,...

Kje pa je naša malika? Mogoče že v 9nebesa Kako pa je kaj njen Vito je imel včeraj namreč visoko vročino, a ne?

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJ
20.7.2005 10:59:50   
CIPRESA
Ja Malika je rekla da bi raje videla da jo sedajle ko ima Vito vročino ne bi prijelo, ampak kaj ko mrphy deluje povsod, ravno tisto se bo zgodilo kar najbolj upaš da se ne bo.

Malika upam da je vse vredu z Vitom in tabo.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJ
20.7.2005 11:29:23   
Pia73
CIPRESA pol bom jaz danes rodila, ko tudi zarad sina raje ne bi,... :)-

Po mojem ne bom take sreče,... ali pač,... 9nebesa Kaže nič ne na to,....

So me že začeli ljudje klicat in spraševati kdaj bo,.. Kot, da jaz vem,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJ
20.7.2005 11:35:06   
malika
Jaz sem tudi še tukaj,hvala za skrb :rozica: .
Vito je danes že boljši, včeraj pa je bila res kriza. Vročina 40, pod 38 do večera ni padla, kljub svečkam in sirupu,danes pa občutno bolje. Vročine ni več, edino glavica ga malo boli na trenutke.

Jaz pa čisto OK, počutim se čudovito, kot da ne bi bila nosečka, trebuh sicer otrdeva, gibov je tudi vedno manj, ampak sem 100% da bomo počakali najmanj do roka, se pravi da ne bo rakca, ampak levček.

Sicer pa je jutri polna luna!!!!!:bravo:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJ
20.7.2005 11:35:59   
CIPRESA
Ja a ni to butast vprašanje, mene ponavadi sprašujejo kava še doma delam, pa jim odgovorim da živim tuki.

Taka vprašanja me sam še bolj pogrejejo že tko komi čakamo pol pa še to.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJ
20.7.2005 11:44:52   
huda
cipresa,...kva še delaš doma???:zmeden:

:)-:)-:)-:)-:)-

saj bo, ko bo.... le pusti času čas:)

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJ
20.7.2005 11:45:49   
Pia73
A veš Cipresa kaj je najbolj hecno, da sem jaz prvič, ko sem tudi rodila precej čez rok vsem povedala, da me moti, da me gnjavijo, pa si eni ne dajo in ne dajo dopovedat,.... še kar sprašujejo,...

malika, hvala bogu, da je z Vitom vse v redu,... Moj tamal pa zdaj že jamra, da ga koleno boli. Bog ve, kako se bo to pri nas končalo,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJ
20.7.2005 11:48:21   
CIPRESA
HA,HA.. sem vedla da nesmem povedat kva me najbolj moti zdej me bote pa še tle gnjavle.

Mah tko ko praviš huda, ko bo - bo!!! Enkrat mora prjet, pravjo da še noben ni notr ostal, pa moj tud nebo.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJ
20.7.2005 11:49:25   
pika_b
O saj vas je še nakaj v enem kosu. Ampak mislim, da nam je ena julijka buu pobegnila in da je že v 9nebesa in pestuje svojo :duda:. Ima katera kaj več informacij?

Zdaj pa smo res ostale tiste julije z druge polovice, ki smo lahko mimogrede avgustovke. Kaj bo pa bo!!!

Lepo se imejte, pika_b :rozica:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJ
20.7.2005 11:50:06   
malika
Pia, kaj pa je bilo? Je padel ali od rasti? Upam, da se tudi pri vas pozdravite, da bova lahko šli brez skrbi rodit :)-

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJ
20.7.2005 11:50:56   
pika_b
Cipresa se strinjam, še vsak je prišel ven :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJ
20.7.2005 11:54:33   
pika_b
Oh Malika in Pia, želim vama, da bi vajinima prvorojencama bilo čimprej bolje. Pa za vsakega malčka ena :miska:.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJ
20.7.2005 12:54:13   
Talči
Yo!
Jaz pa sem zdaj 2 uri spala. Me je kar na kavču zmanjkalo. :ups: Je tako čudno vreme...
Ja, buu pa se res že nekaj dni ni oglasila.
Sicer pa pravijo: kdor čaka, dočaka, kajne? Bomo pač čakali, drugo nam ne preostane...:zmeden:
LP
Talči

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJ
20.7.2005 12:55:59   
malika
Ja točno Buu manjka, pa Nejči tudi :duda::duda::duda:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJ
20.7.2005 14:05:15   
Pia73
Kaj pa vem kaj je z našim tamalim. Še 2,5 meseca pa bo star 5 let. Mi je prejle ena kolegica rekla, da lahko, da bi bilo od rasti, samo malo dvomim. Ker tamal full skače, ne vem, če si ni kaj med skakanjem pretegnil ali kaj podobnega. Zdaj jamra, da ga boli koleno, pa sem poskusila, če si morda malo namišljuje pa sem videla, da ga res boli,... Jaz bom šla rodit, mož pa s tamalim k zdravniku,.... Sicer ga danes ne bomo peljali k zdravniku, bomo počakali do jutri, da bomo videli kako in kaj je na stvari,... Pa še sama sva doma do 19.30, pa še težje se bo zorganizirat, če ne bo mogel biti v vrtcu,.. Ampak bomo že nekako,....

malika sem vesela, da je Vitu bolje,... :metulj:

Punce hvala za lepe želje,... :rozica:

Pa saj, če bom jaz rodila 7 dni po roku - 25.07. kar skoz pravim potem se mogoče tole s sinom uredi,..., če ni kaj hujšega,....

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?