Pia73
|
nO, PA DA SE VAM ŠE JAZ JAVIM,... SEVEDA ŠE V ENEM KOSU, SAJ JAZ VES ČAS PRAVIM, DA BOM MED ZADNJIMI,.... Sorry za velike črke,... Skratka danes sem bila pri G. Mojo G nadomešča en star upokojenec. Pa niti ni vedel kaj bi z menoj počel,... 5x me je vprašal, če je bilo s prvo nosečnostjo in porodom vse v redu,..., kot da je sedaj to najpomembneje,... pa ni vedel ali bi me kar v porodnišnico poslal (ko me še nič ni pregledal), skratka užas. Sem že zjutraj možu rrekla, da najraje sploh ne bi šla h G, ker vem, da mi nič novega ne bo povedal. Sem kar slutila, da bo en fosil tam sedel, ker še nikoli nisem čula zanj. Skratka pogledal in pretipal mi je trebuh in rekel, da je otrok velik. Zmeril mi ga je - trebuh. Nato pa se je sukal okoli UZ pa itak ni vedel niti kako se uklopi,.... Nato bi po moje s pregledom končala,.... Pa mu rečem, da moja G me pa vedno vaginalno pregleda, da vidi, če sem kaj odprta,.. Pa pravi, aja, pol bi vas pa lahko kar v porodnišnico poslal, čeprav ne vem, če je dobro sploh gledat,.... HALOO!!! Pa pravim jaz; veste meni se nikamor ne mudi, jaz bom počakala na našega :duda: samo zanima me, če je vse v redu, da ne bo kaj narobe,.... Pa me ded res še vaginalno pregleda,... Da ne govorim koliko dela je imel z avtomatskim stolom, iskanjem rokavice,.... Skratka rekel je, da je vse pripravljeno na porod, tako kot mora biti, da je maternični vrat zrahlan, da je :duda: že zelo nizko in da ko se bo začelo naj grem hitro, ker bo porod hiter,... Upam, da res! Aja, pa ga vprašam; koliko sem odprta pa pravi, da nisem, pa rečem, če mi je moja G zadnjič rekla,da sem odprta en prst, pa pravi, ja, ja,.. tako se reče,... :zmeden2: No v petek na uradni PDP (prvi je bil včeraj) grem pa v porodnišnico na prvi CTG, če nas kaj prej ne preseneti ampak po mojem ne bo nič pred 25.07. Mi je lažje, če imam v glavi en kasnejši datum,... Aja, pa veste kaj je še rekel tale G, da hruške ni za utrgati iz drevesa dokler je še zelena. In, to tudi jaz zelo dobro vem, tako da bom lepo v miru počakala, da se :duda: odloči kdaj nas želi spoznati,... 9nebesa9nebesa
|