Mijavček
|
Živjo punce! malo se bom spihala, ker sem jezna ko pajk in ne vem kaj naj !!! :grrr::grrr::grrr::grrr: 05.04. sem imela datum za laparo. Ker pa je moja draga m včeraj prišla cca 2 dni prezgodaj, so mi na gK v LJ rekli, da ta datum ne bo vredu, ker bo že 2. polovica ciklusa, pa tud če bi mela M:hudicek: čez 2 dni, ne bi blo uredu ?! No in ko sem rekla da naj mi pač dajo drug datum, sem izvedela, da : 1. za ta ciklus je že vse zasedeno 2 za naslednji ciklus pa "padem " ravno v obdobje, ko imajo gospoda na GK dopuste (od 18.04.-02.03.) in takrat ne delajo operacij ! :( Mislim :bravo::bravo: Tako sem dobila datum 03.05., ki bo pa itak spet prepozen, razen če čudežno, ne dobim M:hudicek: 40. dan, kar se mi še itak nikol ni zgodilo! in potem me bodo spet prestavljali v nedogled!!! :grrr::grrr::grrr::grrr: Punce, prosim pomagajte! Ali pozna katera kakšen način, da zavlečeš ciklus do 40 dni (cca 7 dni več, kot imam sicer), brez da bi jemala KT, ker hočem zanositi seveda!! Predvsem Dabrostonke, tole je za vas; imam idejo, ki bi mogoče delovala: Ker jemljem Dabroston, me zanima, kaj če ga jemljem neprestano od ovulacije do npr. 37 dne? A bom pol dobila M recimo 40. dan ? (Ta aciklus sem dobila M po 3-4 dneh od prenehanja jemanja Dabrostona) Pliiiis pomagite, vsaj bodte jezne skupi z mano. Lep dan, Mijavček:muca:
|