|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JOE& ostali !!! TISKALNIK!!??
2.4.2005 8:35:45   
ZARA
Joe ne se skrivat,ker vem da ves...8)
Ne resno...kaksen tiskalnik je naj za domaco uporabo??
Do cca 30.000sit,se to je velik!!

HILFE!!!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.4.2005 8:44:58   
Urška*
Olja!

Jaz kot laik bi rekla da toti novi canon - foto tiskalnik.

Moje skromno mnenje.

Drugače so pa HP-ji tudi vredi.

lp:)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2005 8:47:07   
kalimero
HP1010. Pred pol leta je bil cca 50.000, zdaj je pa med 25 in 29.000. Mi smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2005 8:47:47   
Baldi
Jest mam tega:

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/product.asp?dept%5Fid=381&pf%5Fid=408013

http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?SID=12332e49dbb644db7000341e0cb36b99&cat_id=36&product_id=1140312315

Je fino, ker se da tudi kaj skopirat, pa še skenirat po vrhu.
Bistveno pri izbiri se mi di tudi to, da kartuša traja in traja in traja...

LP:pujs:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2005 8:48:43   
Baldi
di=zdi

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2005 8:49:46   
Urška*
Aha , če pa je lahko multifunkcijska naprava pa jaz tudi priporočam tega HP ki ga ima Baldi. Ga imamo tudi mi in je superca:bravo::bravo:

lp:)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2005 8:52:41   
Jančika_
Joe še pije :kava:, pol ga pa na RR naženem.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2005 8:55:52   
dix
Jaz ti priporočam Canon, Canon in še enkrat Canon.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2005 8:58:41   
Blink1
Ola

Moja mama si je zdaj kupila HP 1215 all-in-one. Super stvar. Je tiskalnik, skener in fotokopirec. Včeraj sem ji ga inštalirala in dela super. Ful hitro printa, tudi fotografije z navadno kartušo in navadnim papirjem so super. Kopira hitro in lepo, prav tako skenira. Pri kopiranju lahko celo izbiraš barvno ali ČB kopiranje.

Cena: 20.000, kartuše vsaka( črna in barvna) 4-5.000.

Evo link...to je sicer model 1315, ki ima še USB vhod, da lahko priklopiš fotoaparat in direkt printaš slike. cena je 25.000.

http://www.shopping.hp.com/cgi-bin/hpdirect/shopping/scripts/home/store_access.jsp?BV_SessionID=@@@@0837999292.1112428563@@@@&BV_EngineID=cceeaddefghlfhjcfngcfkmdfondfgf.0&product_code=Q5765A%23ABA&template_type=product_detail

lp
nina:rozica:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2005 9:01:17   
Blink1
Aja...to so cene iz Comtrona. Sem pa videla da model 1215 prodajajo tudi v Merkatorju za isto ceno.;)

Še to...jaz že od nekdaj uporabljam HP-je in sem bila vedno ful zadovoljna z njimi. Moji mami je model 610c (star ko svet) po nekje sedmih letih crknil. Je pa res da so bile kartuše svinjsko drage (okoli 10.000 ena :grrr: ), zdaj pa so že nekak bolj dostopne.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2005 9:29:47   
Joe
Zara, le splošno, ker konkretno ne gledam (imava dober tiskalnik in ga ne bova kmalu menjala):

do 30.OOO SIT dobiš inkjet ( =brizgalni) tisklanik.

Glej za firmo HP (ameriška)ali Canon (japonska). Oba sta zelo dobra, za Canon je na voljo več neoriginalnih kartuš. Neoriginalne so zato, ker jih ne prodaja Canon ali HP, ampak kakšen specializiran izdelovalec. Vsaj črne kartuše se nikoli ne splača kupiti originalne, pri barvah je včasih potreben test. In za kaj so dobre? Neoriginalne kartuše stanejo pol manj oz. za isto ceno dobiš pol več črnila, kar bo pri tiskanju fotk ziher fajn. (Pozabi na domače filanje praznih kartuš. Jaz sem že obupal.) Še vedno se fotke sicer splača razvijati pri fotostudiih, a včasih je potrebno kaj na hitro za obiske.

Nove stvari pri tiskalnikih so:
- tiskanje slik od roba do roba,
- neposredni priklop dig. fotoaparata in tiskalnika brez potrebe po računalniku (če se ti ne da popravljati slike; najbrž boš morala v tem primeru izbrati enakega proizvajalca kot pri fotoaparatu)
- morda še kaj (multifunkcijske naprave imajo še skener = optični čitalec papirja)

NAJPOMEMBNEJŠE pa je, da sta ločeni vsaj črna in barvna kartuša (danes že skoraj 100%), in če boš veliko tiskala, naj bodo ločene še posamezne barve v barvni kartuši (vedno se najprej porabi določene barve, ne spomnim se katere). Menda je do danes ločenih že 7 barv. Pretiravati ni treba, a če boš v dvomih, se ravnaj po tem.

NAJPREPROSTEJŠE in niti ne slabo, če je prodajalec v redu oseba, pa je, da greš v trgovino z dobro izbiro, poveš da iščeš tiskalnik do 30.000 SIT in zgornje podatke, zato da te malo resneje vzamejo, nato pa ti bodo predlagali model ali dva, skoraj zagotovo Canon ali HP, morda še Epson. Ne kupuj Lexmarka, ker so kartuše skoraj enako drage kot nov tiskalnik.

Osebno navijam za Canona. Imava sicer HPja (star model DeskJet 920c), starega nekaj let. A Canon ima boljše alternative pri kartušah, ni ameriški, najin digitalc je Canonov (in Canon IMA prednost pri digitalni fotografiji še za vsaj nekaj prihajajočih let), in verzija Pixima je vsaj meni lepa. Model boš najlažje izbrala v trgovini.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2005 13:17:03   
baguSka
Ojla Zara, midva sva glih cca 14 dni nazaj kupla tiskalnik Canon Pixma - bubblejet. Res odlično printa in je za domačo uporabo več kot dost. Kupla sva ga u bing bangu za cca 13 tisoč.;)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2005 18:32:36   
ZARA
:bravo:...hvala vsem k ste se trudili,se posebej mami Janciki in atu Joe-u 8)!!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?