|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JE TO MOŽNO?
14.10.2005 17:55:14   
Anonimen
Imam butasto vprašanje, pa vseeno... S partnerjem sva bila na pregledu, kjer so ugotovili, da po naravni poti ne morem zanositi, statistično bi nama lahko uspelo v 100 letih in čaka naju ICSI. No, vse lepo in prav, ampak meni M zamuja dva tedna in sploh se ne počutim, da bi lahko prišla...

Menite da bi bil tak čudež možen? Je možno, da je moja M izginila zaradi šoka po pregledu, čeprav mi je, odkrito povedano kar odleglo, ko sva izvedela kako in kaj. Ne vem kaj bi, zelo sem zmedena... Poznate koga, ki mu je kaj takega uspelo?

Testa vsekakor ne bom delala, ker imam v torek pregled...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JE TO MOŽNO?
14.10.2005 17:57:49   
baguSka
Čisto možno je oboje: in da ti zaostaja zaradi šoka in da si noseča. Ne vem zakaj bi se pustila negotovosti še do torka?? No če lahko zdržiš potem prav. Jaz vem da nebi, sploh če bi mi že zaostajala in mi prej nikoli nebi. Torej? Ali ti zaotaja prvič? Če ti, potem so možnosti še večje da SI noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 18:34:11   
GoYa
Tako kot ti je že Baguska napisala, možno je oboje.
Ne bi bila prva, ki bi ji dr. rekli, da ni (oziroma je zelo majhna) možnost zanositve po naravni poti, in bi vseeno ratalo.

Glede na to, da si napisala, da sploh ne čutiš, da bi prišla, je pa možno, da ti zamuja tudi zaradi šoka.

Ti pa želim, da ti v torek G potrdi prvo možnost.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2005 19:35:23   
melitkica
Se strinjam z Goyo in BaguSko! Od mojega bratranca ženi so povedali tudi, da nima možnosti zanositi po naravni poti (mogoče od 100% lahko upa na enega). Vendar jih je presenetila in zanosila po naravni poti - le nekaj časa je trajalo. Ne obupaj!user posted image  Želim ti, da bo vse OK! Javi

Lp, Melita user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2005 20:23:47   
kapica
Mogoce pa je to sedaj prvi mesec, ko sta bila oba res sproscena in nista mislila na to , ker vama je bilo receno da ne moreta imeti otrok. Pa si sedaj user posted image . Drzim pesti in upam da je tako.

Moja soseda je tri leta delala na bebici, pa niso nasli vzroka kaj bi bilo narobe. Potem je hodila k G redno, da vidijo ce ima O. In ji je pac en mesec rekel da ta mesec vec ni mozno, da bo treba na drugega pocakat. In zgleda da sta bila oba tako sproscena, da je ravo tisti mesec uspelo. Sreca in veselje na vseh koncih, si lahko predstavljas.

Tako da ja, vse je mozno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?