|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JEZNA !
20.5.2005 14:35:10   
srnica

Sedaj pa sem res jezna.Lani sva se celo leto trudila da bi zanosila pa nič.Niti ugotoviti nisem mogla kdaj mam ovolucijo.Enostavno izcedek ni bil nikoli pravi, zato sem sem se pač potolažila, da tega ne vem ugotoviti.
In ko sem izgubila službo, sem začela pred 4m jesti nazaj KT.

Danes pa prvič ugotovim, da mam ovolucijo.Za razjokat.Izcedek je tak, da tega nikakor ne bi mogla spregledati, pravi beljak :)-.

Pa kaj mi sedaj to pomaga ?NIČ!!!Res je, da sem bila lansko leto ful pod stresom in psihično preveč v tem da zanosim.Ali ima to kakšno zvezo mogoče celo z ovolucijo?

Sorry ker o tem pišem, ampak tako sem jezna, ker mi je trebalo več kot leto, da ugotovim to z ovolucijo.BT nisem razumela še manj :((

Neposredna povezava do sporočila: 1
   JEZNA !
20.5.2005 14:37:36   
baguSka
za zjokat

jst tud nč vem :(

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JEZNA !
20.5.2005 14:39:45   
srnica

In sedaj ko končno vem, jemljem KT ker sem brez službe, pa kredit za stanovanje in avto, pa čeki in nama ne bi šlo skoz.

Pa tako si želim :duda:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JEZNA !
20.5.2005 14:41:39   
baguSka
ej men tud nč ne znese - res ne!

ne vem kaj bo s službo (ni plač), plačujm kredit za avto, položnc je malo morje; vse plačuje samo on, pa vseen delava otroča.;)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JEZNA !
20.5.2005 14:43:34   
aljča
Srnica men je zlo žal zate:( ampak je življenje včasih res kruto in te izzigra.Kar40% sm da na zanositev vpliva vse kar je povezano s stresom tud to, da nisi imela ovulacije,ampak je vseen bolš, da se greš malo pokazat k g. in naj ti on ugotovi zakaj nisi imela O sedaj pa jo imaš:zmeden2:Drugih60% sem pa prepričana da je povezano z boleznijo.
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JEZNA !
20.5.2005 14:48:10   
baguSka
kwa?????? a pol sm jst tud bolana???? jst nimam nobene sluzi :zmeden:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JEZNA !
20.5.2005 14:57:33   
aljča
Ej baguska to je mišljen na ta način, da ima kdo od vaju probleme.Ne me narobe razumet.Lahko je pr teb kaj krivo al pa pr tvojem:love:vojački ne delujejo tako kot bi morali.To je mišljen kot bolan,kar pa čisto drži,da takrat ko govorimo o neplodnosti je govor o tem da gre za bolezen,ki jo je treba zdravit.
Upam, da me razumeš:).
L.p.ALja:metulj::metulj:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JEZNA !
20.5.2005 14:59:17   
baguSka
ja aljča sej te štekam.. sam jst sm vseen upala da
sm zdrava. za vojake od mojga pa vem da so pridni.:(

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JEZNA !
20.5.2005 15:06:59   
aljča
:bravo:za tvojga:love:ti se pa boš tko uštimala kot vse me ane,sej smo tle gor z istimi problemi tud moj podvoz je bolan;):)-pa delamo na tem da se bo popravil:).
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JEZNA !
20.5.2005 15:07:20   
srnica

Bguska enako.Zdrava oba....To sva dala skoz.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JEZNA !
20.5.2005 16:05:36   
lumpy
Punce ne se jezit, saj bo. Vse ob svojem casu. :angel:

Pri ovulaciji ni nujno da opazis ta pravi tok, vcasih gre mimo ko sus in sploh ne ves da je bil, pa tudi vsaka zenska ne reagira isto, pa tudi ne vsak mesec ni tok isti pa je prav tako lahko ovulacija.

Punce ne se toliko obremenjevat s tokom , pa z ovulacijo, pa s bazalno temeperaturo - to so vse stvari zaradi katerih se potem podzavestno sekirate in vznemirajte. Jaz sem zivi dokaz za to.

Dve leti sva se trudila z :love: pa to pa ono, pa tretjo pa nic, sedaj sva pa vse to malo na stran dala in glej ga zlomka hop - kar zgodilo se je samo od sebe nepricakovano.

Vazno je da veste da delate na :duda: potem pa ne mislit vec na to ampak le redno :sloncek: vsake 2 do tri dni pa boste ze ujele tisti pravi dan.

Da bosta 100 % pa je le prav da greste na preventivni pregled h ginekologu da pove da je z vami vse ok in boste ze zato bolj mirne in sproscene.

Verjemite, uspelo bo! Bo pa potem bolj sladko vse skupaj. :metulj:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JEZNA !
20.5.2005 16:34:17   
SOONka
Jaz nimam pojma kdaj imam ovulacijo. Me sicer zacne nekaj spikat ene 14 dni po M, ampak mene spika enteden... Tako da nimam pojma kdaj je "DAN D"... :zmeden:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JEZNA !
20.5.2005 18:08:42   
pokraculja
Pozdravljena!

Kakor jaz razumem Pušenjaka med jemanjem kt ovulacij ni(jajčece se ne sprosti- zato tudi po prenehanju jemanja kt nekaj česa traja da se zbudijo!!!)
Tudi menstrualne krvavitve niso prave!
Povečana sluz je praviloma posledica jemanja kt!
Jaz sem tudi že skoraj obupala nad mojimi hormoni- pa vem da nama bo enkrat ratalo- preprosto vem!
Ne obupaj!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JEZNA !
20.5.2005 19:19:33   
Jančika_
Kot je napisala Lira - med jemanjem KT ovulacije ni.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JEZNA !
20.5.2005 19:22:30   
baguSka
Sej men se je tud tko zdel. Sam tud jst sm med KT mela prozorn izcedk, zdej ga pa nimam. In to že dve let skor.:(

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JEZNA !
21.5.2005 11:27:45   
Skye
Jaz sem med jemanjem KT imela zelo močan beli tok teden dni pred M. Odkar KT ne jemljem več je le ta izginil. Kar pa se sluzi ob O tiče, pa jo včasih imam, včasih pa ne. Tud špika me bolj malo, tako da pri meni je najboljši pokazatelj BT, ki se mi vedno dvigne za 2-4 stopnije po O. Prav tako uporabljam O teste...ko je le ta pozitiven vem da bom v roku 2 dni imela O in takrat z :love: zelo pridno :sloncek::sloncek::sloncek:. Do tega dne pa vsak drugi dan. Tud to pri meni ne velja, da pride do O 14 dni po M...kljub temu da imam M dokar redne na 28-30 dni. Ta mesec sem jo imela na 13 dan ciklusa, prejšnji na 20, tako da punce ve samo pridno vsak drugi dan :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo;)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JEZNA !
21.5.2005 12:23:12   
girly
ej, to pa mislem, da ne bo lih držalo.ker če jemlješ KT, potem v bistvu O sploh ni, tko da bo to kakšen drug vzrok za tole sluz :zmeden2:

pa lp :rozica:

P.S.sicer pa mata še veliko časa za :duda: tko da kr pogumno, ne obupaj, saj bo.služba se bo našla, nato pa spet :sloncek: za vajinega :duda:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?