Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA... 22.9.2004 21:05:22
|
|
|
|
Anitka
|
Mela podpiram in spoštujem tvojo odločitev. Tudi jaz sem se že večkrat hotela za nekaj časa odklopiti od RR-je , a mi nikoli ni uspelo. Želim ti, da čimprej uspeta "narediti" :duda: in da tudi ti ne pozabiš na nas. Ko boš pa spet pripravljena oz. ko boš srečka nosečka, pa se le oglasi. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Anitka:metulj:
|
|
|
|
JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA... 22.9.2004 21:22:29
|
|
|
|
puncica
|
Tako je mela:bravo:, odklop in morda bo bolje, ko ne boš več tako obremenjena s tem, želim ti dve veliki lepi črtici na CB:bravo:
|
|
|
|
JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA... 22.9.2004 21:25:02
|
|
|
|
IZADORA
|
Hoj Mela, tudi jaz ti zelim cimvec :love::love::love::love::love:, ter cimprejsnji :modri::modri::modri:. Formule res ne poznamo, modrujemo modrujemo, pa prav nic ne naumimo :zmeden:, prav pri vski od nas je zgodba drugacna. Drzim pesti za cimprejsnji :modri:! Iza
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)
NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!