Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: JASLI SEPTEMBRA-ZASKRBLJENA!!! 8.8.2006 13:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
September se bliža in ti svetujem,da jo počasi že odvajaj od rok.Saj je tam ne bodo nosili po rokah. Sicer pa,jo bodo tudi tam marsikaj naučili in se bo mogla sprijazniti s tem da nošenje po rokah več ne bo šlo. Nič se ne sekiraj. počasi jo že sama odvajaj
|
|
|
|
RE: JASLI SEPTEMBRA-ZASKRBLJENA!!! 8.8.2006 13:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje mnenje je,da bi mogoče bilo boljše zdaj narediti nekaj. Imaš še tri tedne časa,da vsaj malo navadiš otroka, da bo zaspal v postelji. Tam je ne bodo uspavali v naročju, ker je otrok preveč. Mislim, da je najbolje, da otroka položiš v posteljo si vsedeš zraven, ga božaš in potem vsak dan prej "pobegneš" ven! In ne dvigovat otroka ko je enkrat že v postelji. Rajši ga pojdi 100X tolažit. Je mučno bo pa šlo. Pa tudi za pozneje ko boš v službi bo lažje za vse,da boš otroka samo položila v posteljo!
|
|
|
|
RE: JASLI SEPTEMBRA-ZASKRBLJENA!!! 8.8.2006 13:31:53
|
|
|
|
bskrle
|
Naša ni hotela v jaslih zaspati na noben lep način, z najinim dovoljenjem smo pustili, daj enekaj dni jokala, potem je pa zakapirala,d a je treba spat in spi. Torej če bo nekaj dni jokcala, ni nobena tragedija.
|
|
|
|
RE: JASLI SEPTEMBRA-ZASKRBLJENA!!! 8.8.2006 13:37:52
|
|
|
|
pina-1
|
Mia je bla tudi stara malo več kot eno leto ko je šla v jasli in je za zaspat rabla mamo. Tam je pa brez joka in brez problemov zaspala sama na ležalniku. V vrtcu jih drugače obrajtajo in hitro skapirajo da ni isto kot doma. Ne sekiraj se. Vse bo še v redu.
|
|
|
|
RE: JASLI SEPTEMBRA-ZASKRBLJENA!!! 8.8.2006 13:40:38
|
|
|
|
tamala83
|
jaz imam podoben problem. tudi začne z septembrom z jaslicami, sa zaspi tak, da se poleg nje vležem in jo uspavam. da tega nebodo delali v vrcu mi je jasno, ni mi pa jasno, kak jo naj odvadim od tega. če jo dam v posteljico ce vstane in ne zaspi. če je dobre volje je veredi, če pa ne pa se dere, da dihat ne more več. ma katera kakšen nasvet, kak to spelat. pa ne samo za v vrtec, že za doma bi jo rada to odvadla, ker je to samo razvada, od kater ne vem kako jo odvadit
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2006 16:18:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JASLI SEPTEMBRA-ZASKRBLJENA!!! 8.8.2006 16:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi sama sem bila v skrbeh, kako bo moj zaspal v jaslicah, ker nima ne dude, ne flaške in zaspal je samo ob dojenju. Pa v vrtcu? Brez težav! Prvi dan je zaspal kar sam od sebe na eni veliki blazini in so ga tam pustile. Potem so ga postopoma navadile na ležalnik in zmeraj je zaspal brez problema. Če pa bo malo pojokala, pa tudi ne bo hudo. Vem, da se zdaj grozno to sliši, ampak tako je. Konec koncev se pa tudi vzgojiteljice bolje počutijo, če se otroci ne jokajo in jo bodo že potolažile. Običajno je tako, da so prve dni jaslice prazne in da imajo vzgojiteljice po 2 do 5 otrok, tako da se jim lahko posvetijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
koliko otrok imate?maca83 RRkoliko otrok že imate?še delamo na prvem (
14%)
enega (
34%)
dva (
37%)
tri (
11%)
štiri (
2%)
več kot štiri (
2%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!