|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JANUARČICE
22.7.2005 7:05:55   
Natasa-6
Dobro jutro vsem!

Kako ste danes? Jaz sem se nekaj prehladila, smrkam in glava me boli, upam, da bo hitro minilo. Drugače pa se mi počasi vrača apetit, slabosti so, upam, mimo. Začenjam 16. teden in komaj čakam, da bom začutila otročka:sloncek:. Prvič sem začutila brce pri polnih 17.tednih, drugič pa pravijo, da začutiš prej. Zdaj pa čakam...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JANUARČICE
22.7.2005 7:41:09   
Lumpi
Dobro jutro!

Jaz že pakiram, se odpravljamo na morje.

Jaz sem tudi prehlajena, upam, da bo jutri že bolje, ker se vleče že od ponedeljka.

No, uživejte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JANUARČICE
22.7.2005 7:54:02   
štručka
Dobro jutro!

Tudi jaz sem prehlajena. Dva dni že praktično ne spim. Verjetno me malo lunca daje..:(

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JANUARČICE
22.7.2005 7:59:32   
AlenkaIST
Dobro jutro. Ste pa res boge. Saj bo minilo. Mene je pa dva dni glava bolela:(, ampak mislim da bo zdaj v redu. Pa še v Lj moram skočit neke stvari uredit. Gre katera na kavo?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JANUARČICE
22.7.2005 8:17:22   
Natasa-6
AlenkaIST, a tebi paše kavica?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JANUARČICE
22.7.2005 8:23:30   
AlenkaIST
Ja zjutraj, če zgodaj vstanem. Je pa res, da je zdaj kar lep čas nisem pila.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JANUARČICE
22.7.2005 8:40:12   
AlenkaIST
Še nekaj... Bo katera hodila na telovadbo za nosečke??

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JANUARČICE
22.7.2005 8:58:28   
PANČEK
Zanimivo, jaz nisem spala celo noč tako me bolita grlo in glava, drugač je počutje super, sploh mi ni bilo slabo. Danes začenjam 17 teden.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JANUARČICE
22.7.2005 9:22:04   
pikica*
Alenka IST, jaz nameravam hodit na telovadbo, trenutno pa se doma lotevam DVD-ja od Vzajemne, kjer je vadba za nosečnice.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JANUARČICE
22.7.2005 10:04:36   
puri
Ojla!

Jaz tudi pakiram, ker gremo danes na morje za skoraj 3 tedne! Vas bom kar pogrešala:(,...

Tudi jaz komaj čakam, da začutim brcike:),...še približno 2 tedna, pa bo. Kajti prvič in drugič sem jih obakrat začutila v 16-em tednu.

Lepo se imejte medtem, ko me ne bo!

pa pa:morje::morje::morje:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JANUARČICE
22.7.2005 10:12:01   
pikica*
Joj punce, vam tako zavidam, da odhajate na morje. Končno so pršli dnevi, ko se dobro počutim in bi kam šla, ampak me dopust čaka šele v septembru. In kaj bi dala za tri tedne morja:)
A brce bomo pa že tako kmalu čutile? No, pustimo se presenetit:)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JANUARČICE
22.7.2005 10:36:12   
pinka1
Hojla! Tudi jaz odhajam v nedeljo zgodaj zjutraj za tri tedne na morje in že komaj čakam. Izcedek sem imela že pred zanositvijo in mi je čist normalno, da ga zdej tud imam. Drgač pa sem v 15. tednu in buši se je začel počasi večat. Ko bom sredi avgusta prišla domov, mislim, da bom že kr lepa nosečka. JUPI! Sam čuvat se moram, drgač pa uživancija. Punce mejte se, pa se avgusta kaj beremo. Čaučka

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JANUARČICE
22.7.2005 12:25:07   
MatMaj
Lep pozdrav!

Ja vidim, da vse nekaj bolehate. Boge revice. Želim vam lepe počitnice in da se res spočijete. Torej je možno že v 17t čutit prve brcike???:duda:
komaj čakam...:sloncek::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JANUARČICE
22.7.2005 12:46:34   
Natasa-6
Hej, punce, mislim, da sem pravkar začutila mojo pikico. Sem v sredo vprašala G, če je možno, da sem že začutila brco, pa je rekla, da je, ker sem suha in drugič noseča, takrat je prej,poleg tega pa zdaj vem, kako izgleda in da je verjetno. No, potem pa sem mislila, da sem se zmotila, ker potem včeraj ni bilo nič, danes pa se mi je že 2x zazdelo, da me brca. Sem tako vesela:)-!!!!!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JANUARČICE
22.7.2005 13:00:00   
mala važička
Nataša kaj pa začutiš ob premiku otroka.
Ena kolegica mi je rekla da je bilo pri njej tako kot da bi flašo z vodo okrog obrnil in bi šel gor en mal večji mehurček.

A je kaj podobnega???

lp, Katja

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JANUARČICE
22.7.2005 13:04:05   
monja79
Pozdravljene!

Pravkar sem iz nuhalne. Bilo je krasno!:bravo::bravo: Nasa mlala pikica :duda: lepo raste in je z njo vse OK. Res je pravi akrobat. Je tako migal, da je G komaj kaj zmerla. Potem pa se je utrudil in se tako obrnil, da spet ni videla najbolje. A ji je vseeno uspelo narediti kar nekaj slik; najin arhiv pa je tudi bogatejsi za deset slik. Spol se je tudi ze videl!

Sem tako vesela, da sem cisto iz sebe!

Sedaj pa se nahitro spakirava in odideva na morje (podaljsan vikend), da se bo nas akrobat se malo morskega zraka nauzil.:sloncek::sloncek::sloncek:

Vsem januarcicam zelim lep in precudovit vikend. Uzivajte in se razvajajte9nebesa!!!!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JANUARČICE
22.7.2005 13:10:55   
Natasa-6
Meni se tudi zdi kot bi se mehurčki pretakali. Prav poseben občutek!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JANUARČICE
22.7.2005 13:31:48   
Nyah*
Hejhoj!

Tudi jaz grem na morje v nedeljo, za 1 teden, pa sveeno, komi cakaaaaaaaam:sloncek::sloncek::sloncek:.
mam ze vse pristimano, popeglano, :bravo::bravo::bravo:.

Super, :bravo::bravo::bravo::bravo: za NS in za in brcike, fajn slisat, da je vse ok in da bomo kmalu tudi ostale svoje :duda: zacutile!

Smo kar dobro vse ane, slabosti minevajo, trebuscki rastejo, vse je super:bravo::bravo::bravo:.

Bi se mogle kaj dobit, da se spoznamo in primerjamo, :)-:)-:)-:)-.

Lep dan,

:zaspan: nyah.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JANUARČICE
22.7.2005 13:50:52   
monja79
Preden grem, me se zanima vase mnenje / praksa. Sej mogoce je mal neumno, ampak :ups: :zmeden: ...
Ali je pametno uporabljati pri kopanju v morju tampone? Mislim zaradi vnetij in vsega tega.

Verjetno ni napak, ali pac je to bolj za bazene.

Kaj ve mislite in kako ve prakticirate?

Pozdravcek od :zmeden: Monje.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JANUARČICE
22.7.2005 13:56:18   
štručka
V vsakem primeru je pametno uporabljat tampone pri kopanju. V DM lahko dobiš prav posebne za kopanje, ki so preblečeni z nekakšnim voskom in so antiseptični. Na pamet ne znam povedat kako se jim reče, so pa v modri škatljici na kateri je narisana plavalka.

Mislim pa, da morje ni tako "nezdravo in umazano", da bi bilo potrebno mislit na kakšno posebno zaščito.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JANUARČICE
22.7.2005 13:57:42   
štručka
Mal čudno sem napisala tole zgoraj.:ups::ups::ups::ups:

Torej: v bazenu -JA
v morju -NE

:)-

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JANUARČICE
22.7.2005 13:58:30   
štručka
Malo čudno sem napisala tole zgoraj:ups::ups::ups:

Torej: v morju -NE
v bazenu -NUJNO

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JANUARČICE
22.7.2005 14:00:05   
štručka
:)-:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:
Evo. Zdej sem pa dvakrat napisala, ker mi je post vrglo na 3.stran in sem mislila, da mi ni vneslo posta že prvič

:((:ups::((:ups::ups::((:ups::ups::(

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JANUARČICE
22.7.2005 15:27:31   
rija
januarke, glede gibov....
jaz sicer nekega gibanja ne čutim, se mi pa na trenutke naredi neka trda bula na levi strani trebuha, ki je včeraj postala kar agresivna in je na vso moč pritiskala na trebušno (?) steno, za kakšnih 30 sek pa je izginila in trebušček je bil zopet mehak:zmeden: a se še kateri dogaja kaj podobnega?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JANUARČICE
22.7.2005 19:04:40   
tinkamiška
Hej!

Najprek čestitke za NS:bravo::bravo::bravo::bravo:

Tudi jst že nekaj časa čutim najino malo pikico, včeraj je trikrat tako brcnila, da se je čutilo tudi navzven, ko pa pride moj možek zraven, je pa čisto pri miru:zmeden: Komaj čaka, da bo tudi on lahko začutil najinaga miškolina:)

Rija, mislim, da se ti krči maternica, kar je čisto normalno, tudi meni se to že nekaj časa dogaja in baje se pač pripravlja in trenira za takrat, ko bo treba rodit;)

Lepo se imejte, tiste, ki greste na :morje:, joj kako bi šla jst na morje, pa sem že bla:(

Ostalim pa želim lep vikend in super počutje:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?