|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JAKNE
5.10.2006 14:07:42   
mily
Dejte mi punce povedat, kje kopujete svojim sončkim jaknce? Zdele zaenkrat ima še na tak način kot termoflis, ampak počasi se bo zjutraj že tko shladilo, da ji bo premalo. Greva namreč peški v vrtec (sicer samo 10 minut) in se pozna jutranja ura. Včeraj sem iskala eno urnk jaknco, ampak nisem nikjer našla. Ali majo te jopce, potem pa že kr bunde user posted image . Teh prehodnih jakn pa nisem našla nikjer, čeprav vidim pri drugih otrocih da jih že nosijo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JAKNE
5.10.2006 14:11:03   
mojca*
ja, jaz jo tudi iščem...za 10 mesečnika....

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 14:16:19   
Mina1
HM, sem parvočasno nabavila tole za prehod in tako, drugače pa mali piškotek sedajle vse ponosi od bratca, sta oba februarčka, 3 leta razlike in vse je krasno ohranjeno:).

Drugače pa: HM, Benetton, S oliver, Tom tayler - odvisno od tvoje denarnice, jaz moram trenunto presneto doboro gledati, da sfolgam, komaj...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 14:33:35   
mily
No sem bla v Celju v City centru in v H&Mu niso mel nič kej pametnega. Za fantke ja, za pupe pa nisem nič našla, razen če sem totalno slepa. Pol je pa tam še ena štrcuna za male, ampak ne vem kako se imenuje, no sej tam so mel eno čist lušno, sam 10.000 za jaknco se mi zdi kr huda. Tuk dam ponavadi za bundo. Bom očitno mogla še en dan it v Ljubljano mal pošnofat.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 14:37:46   
Rožica I
Jaz sem se že navadila kupovat, ko so razprodaje in kakšne akcije!
Priporočam H&M, kjer imajo skoz nekaj znižano, ZARA, potem pa še nižji razred (občasno) TAKKO, Spar in Merkator.

ROŽICA

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2006 0:58:07   
kofetek2010
naši tamali sem pred cca. 3 tedni kupila jaknco št. 74 v avstrijskem H&M, mislim, da je bila cena 20 ali 25€ - v ljubljanskem jih nimajo user posted image  
no, saj sem že opazila, da pri nas marsikaj nimajo ali dobijo ful z zamudo user posted image  

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2006 8:14:22   
miskolinka
No sicer mamo mi tako iz HM, samo smo jo kupili ze poleti, zdaj pa res opazamsamo se bolj zimske.Nas je bolj taka bundica k se ji dajo rokavcki dol pa ostane samo se brezrokavnik in se mi zdi sedaj sploh zjutraj cisto primerna. Ja pa se Rozica jaz svoji ful stvari kupim od Sparkya iz Spara in se mi te stvari nikakor ne zdijo "nizji razred" . Sem v Arielu dobila vedno slabse stvari. Jaz ji pac kupim kar mi je vsec in predvsem kar je kvalitetno in zadnje s cimer se ukvarjam je znamka oblacila.

< Sporočilo je popravil miskolinka -- 6.10.2006 8:25:22 >

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2006 9:50:39   
mily
Ja, sej v Šparu sem tut jst že dostkrat kej kupla, pa res ni nujno da so slabe stvari. Par let nazaj sem ji kupla tko lušno tanko jaknco, ki jo je potem lahko nosla celi 2 leti in je čist super kvaliteta. Ampak jaz hodim velikokrat v Celje (mam pač starše tam) in v celjskem šparu so tko oklestil tele cote, da je zdej ena sama žalost. Ma očitno mi izlet v Ljubljano ne uide, mogoče pa gremo že jutri user posted image

(odgovor članu miskolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2006 9:58:09   
Tiamo
jaz pa kar na MONu pogledam in kaj rabljenega kupim, itak prodajajo lepe stvari (vsaj nekatere).

http://med.over.net/phorum/list.php?f=55

Se pa zmenim za osebni prevzem, ker slika lahko vara. Do zdaj sem bila zelo zadovoljna. Npr. toplo trenirko za 450 sit nemorem nikjer dobit, pa zelo je lepa in ohranjena. Pa npr. kombinizončke sem za 1000 SIT dobila. malo spremljaj form in se dosti najde.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?