|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvidi prišli, alergije ni dieta še vedno?
12.5.2006 9:16:56   
mojcapr
Včeraj sem po dolgem čakanju user posted image končno dobila izvide. Alergije na jajce in mleko ni,user posted image dieto pa morava še vedno imet user posted image in to eno leto do naslednje kontrole. Ali je katera imela enako zadevo in če se je diete držalauser posted image ?
Res ne vem več?user posted image
Lep vikend in čim več sončka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvidi prišli, alergije ni dieta še vedno?
12.5.2006 9:36:17   
Dejča
Tudi mi smo pri Tarinih 5 M posumili na alergijo na mleko in jajca. Posledično sem bila jaz, ker sem še vedno dojila, več kot 4 M na dieti brez hrane, ki vsebuje mlečne in jajčne sestavine. Potem smo končno prišli na vrsto za testiranje - vsi testi so bili negativni. Počasi sem začela jesti vso hrano in se ni pokazala nobena reakcija (še vedno jo dojim). Pediatrinja mi je svetovala, da do 1 leta starosti počakam z uvajanjem te hrane naši user posted image . Pred enim tednom sem ji vseeno začela dajati navadni jogurt - opazila sem, da ima malo suho kožo, tako da bom najbrž še malo počakala, saj je bila pri njej ta pokazatelj alergije.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 11:25:48   
darjatimci
Alergija ni tako nedolžna zadeva in vsi komaj čakamo na odrešilne teste,ki nam bodo končno odpravili dieto.Nam se testi  vedno bolj približujejo normali, ampak posvarili so nas,da to ne pomeni,da bomo kar naenkrat prenehali z dieto.Vsa živila se morajo uvajati postopoma,da se vidi,kako je v resnici z alergijo.Mi imamo negativno že jajce, mleko tudi izzveneva,ampak še je stroga dieta, vključili smo jajca(postopoma) in ni težav.Če zaključimo alergija je stanje,ki nas spremlja celo življenje.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 14:34:33   
mojcapr
Hvala za odgovor. Samo moja tamala ni imela nobenih znakov alergije tudi prej, nič izpuščajev, ničesar. Zako sploh ne bom vedela, če ji škoduje. Njena alergija naj bi se ji odražalo na črevesju, ampak tudi blato je imela normalno trdo, zato user posted image nimam pojma.
Jutri pa gremo na biocom, da vidimo, kaj bodo tam povedali?

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Nakup vozička
zamudnica

Kateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?

Quinny (24%)

Stokke (4%)

Bugaboo (2%)

Maxi-Cosi (8%)

Chicco (6%)

Drugo (56%)

Število vseh glasov: 326

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!