Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izvidi prišli, alergije ni dieta še vedno? 12.5.2006 9:36:17
|
|
|
|
Dejča
|
Tudi mi smo pri Tarinih 5 M posumili na alergijo na mleko in jajca. Posledično sem bila jaz, ker sem še vedno dojila, več kot 4 M na dieti brez hrane, ki vsebuje mlečne in jajčne sestavine. Potem smo končno prišli na vrsto za testiranje - vsi testi so bili negativni. Počasi sem začela jesti vso hrano in se ni pokazala nobena reakcija (še vedno jo dojim). Pediatrinja mi je svetovala, da do 1 leta starosti počakam z uvajanjem te hrane naši . Pred enim tednom sem ji vseeno začela dajati navadni jogurt - opazila sem, da ima malo suho kožo, tako da bom najbrž še malo počakala, saj je bila pri njej ta pokazatelj alergije.
|
|
|
|
RE: Izvidi prišli, alergije ni dieta še vedno? 12.5.2006 11:25:48
|
|
|
|
darjatimci
|
Alergija ni tako nedolžna zadeva in vsi komaj čakamo na odrešilne teste,ki nam bodo končno odpravili dieto.Nam se testi vedno bolj približujejo normali, ampak posvarili so nas,da to ne pomeni,da bomo kar naenkrat prenehali z dieto.Vsa živila se morajo uvajati postopoma,da se vidi,kako je v resnici z alergijo.Mi imamo negativno že jajce, mleko tudi izzveneva,ampak še je stroga dieta, vključili smo jajca(postopoma) in ni težav.Če zaključimo alergija je stanje,ki nas spremlja celo življenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
2%)
Maxi-Cosi (
8%)
Chicco (
6%)
Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!