|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvidi krvi
19.2.2008 13:32:22   
srecna_zvezda
Punce a mogoce kera ve, kako zanesljivi so krvni testi za preverjanje user posted image  teden dni pred predvideno M, ki je NE cakam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvidi krvi
19.2.2008 13:38:58   
Anonimen
Teden dni prej? Pa saj potem si noseča en teden al kako?
Bt hcg.. delajo v vsakem labolatoriju in naj bi bil 100%. Samo morala ga boš ponoviti dvakrat da se res vidi podvajanje hormona...

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 13:51:02   
Anonimen
Pravijo, da je en teden ali pač veliko pred pričakovano M delati krvni test tko tko, ker ti lahko lažno pokaže negativno. Preveč prej delat ni priporočljivo ne krvnega ne urinskega.  Poglej malo v iskalnik na RR-ju, ker sem tudi sama nekaj časa nazaj iskala podobno informacijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2008 13:56:41   
srecna_zvezda
Ja ne cakam je 29.2.(najdaljsi cikel) pa sem studirala da bi sla delat krvnega tja v petek ali ponedeljek..A ni tako da krvni je bolj ziher kakor urin?
**** kako to mislis 2x? Jaz sem mislila da to gres 1x in ti povedo ce si al pa ne. Nekako si predstavljam da je ta test kot tisti z urinom pokaze + al pa - user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2008 14:47:37   
Anonimen
Ja, krvni je bolj ziher kot urinski, ampak če imaš premalo nosečniškega hormona ti lahko prav tako pokaže, da nisi noseča, ker se nosečnost šteje ko je beta Hcg 40 enot. Torej če bi imela pod to številko, na primer 35 enot bi lahko to pomenilo, da si noseča (ni pa nujno) pa si delala prezgodaj krvni test, zato je pa potem smiselno še enkrat iti na odvzem krvi, da vidiš, če se ti podvaja oziroma, če je prilezlo čez teh magičnih 40 enot, ko pomeni nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2008 14:51:34   
srecna_zvezda
Enanobena hvala ti !user posted image  Kaj pravis je potem smiselno da grem dat kri 25.2. ce M NE pricakujem 28.2. oz. 29.2.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2008 15:28:48   
Anonimen
Kaj pa vem... ni toliko dni pred predvideno M, tko da bi lahko pokazalo pri čem si... in pa ni tako hudo dražje kot kakšen CB.  Me pa zanima (jah, firbčna babauser posted image ) zakaj se ti tako mudi oziroma zakaj želiš delat krvni test?

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2008 16:08:49   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Ja ne cakam je 29.2.(najdaljsi cikel) pa sem studirala da bi sla delat krvnega tja v petek ali ponedeljek..A ni tako da krvni je bolj ziher kakor urin?
**** kako to mislis 2x? Jaz sem mislila da to gres 1x in ti povedo ce si al pa ne. Nekako si predstavljam da je ta test kot tisti z urinom pokaze + al pa - user posted image  

baje ti kri vzamejo dvakrat (pa ne naenkrat), da vidijo ce tist nosecniski hormon narasca oz pada. Ce narasca je to dober znak, se pravi da se plodek normalno razvija.

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2008 16:16:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Poglej takole je s tem, če ti menstruacija izostane in je od tega že par dni ali en teden, greš dat kri in je zadosti samo 1x ,ker je vrednost hormona že tako visoka, da lahko potrdijo nosečnost.

Ti pa si spraševala za test krvi še pred pričakovano menstruacijo. Torej si noseča, če si kak teden...Se pravi je vrednost hormona v porastu vendar nizka...
Zato da ti 100% potrdijo nosečnost ti vzamejo kri danes in potem jutri ali čez dva dni ponovno.In če se hormon podvaja se pravi viša si noseča..če pa ne nisi..
Razumeš?user posted image

Kri je absolutno bolj ziher cena preiskave je pa približno isto kot CB. Jaz bi na tvojem mestu počakala do 29.2 in potem datumu če ni menstruacije šla dat kri...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!