Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 17:36:47
|
|
|
|
tanjusi
|
tole tudi mene zanima?
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 18:24:31
|
|
|
|
Rea35
|
Punce, pokličite v laboratorij ! Jaz sem AC sicer delala v Ljubljani, poklicala sem 20. dan po posegu (bila je sreda zjutraj) pa je bil izvid že gotov, tako da so mi povedali da je vse ok! Pošta je prispela potem čez 5 dni (na ponedeljek). Na izvidu je bil datum star 5 dni - torej od srede - na dan mojega klica. Po mojem sklepanju izvid "čaka" še podpise, štampiljke, pakiranje v administraciji itd pa je hitro par dni spet okoli. Kolikor vem, v Ljubljani in Mariboru opravljajo kariotipizacijo po enakem "tehnološkem" postopku, v Postojni so pa bolj inovativni (max. 14 dni). A za hitri test ste v Mariboru doplačale?
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 18:34:33
|
|
|
|
ribica.
|
Meni so rekli do 3 tedne. KO je minilo točno 4 tedne sem jih poklicala, pa so mi rekli da so že poslali, tako da sem ravno tisti dan potem dobila v nabiralnik.
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 18:40:07
|
|
|
|
tanjusi
|
Meni so rekli do 3 tedne. KO je minilo točno 4 tedne sem jih poklicala, pa so mi rekli da so že poslali, tako da sem ravno tisti dan potem dobila v nabiralnik. Ribica pa je blo vse ok ?
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 18:47:52
|
|
|
|
Akilene
|
ribica, kje pa si delala AC?
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 20:40:10
|
|
|
|
Shadow
|
2 dni manj kot 4 tedne, iz prve roke podatek.
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 20:42:59
|
|
|
|
tanjusi
|
torej bomo še čakaaaali..... shadow izvid je bil pa ok ...
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 6.10.2010 21:18:24
|
|
|
|
čupa
|
punce, samo tolko... jaz sem klicala za taščo za neke izvide, ker še jih ni dobila, pa so mi rekli, da še jih noben ni dobil, ker nimajo administratorjev . ne vem pa če samo na tem oddelku, ali vseposod. probajta poklicat
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 7.10.2010 8:37:08
|
|
|
|
tanjusi
|
čupa na katerem oddelku to?
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 7.10.2010 9:11:08
|
|
|
|
Shadow
|
Tanjusi, da, izvid je bil pri obeh ok!
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 7.10.2010 9:20:05
|
|
|
|
čupa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi čupa na katerem oddelku to? na urologiji - ambulanta
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 7.10.2010 9:21:04
|
|
|
|
ribica.
|
ja, sori, pozabila povedat da sem govorila za MB.
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 7.10.2010 15:23:18
|
|
|
|
tanjusi
|
Oj še eno vprašanje ... S kakšno pošto pa pride izvid? Z navadno ali z priporočeno ? Hvala!!!
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 7.10.2010 18:53:43
|
|
|
|
Shadow
|
Jaz sem jo dobila z navadno, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 8.10.2010 8:48:01
|
|
|
|
Akilene
|
Izvid AC opravljene v Mariboru sem dobila 18. dan po posegu. Vse je OK, dobili bomo fantka!
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 8.10.2010 8:59:37
|
|
|
|
Rea35
|
ČESTITAM!!!!!!!!!!! Zdaj pa uživaj, vem, kakšnen kamen se ti je odvalil od srca! Izvid je bil pa hiter ne, pravzaprav? Še tri tedne ne...
|
|
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 8.10.2010 9:11:59
|
|
|
|
Akilene
|
Rea35, hvala! Res je bil hiter, sem kar s strahom odpirala kuverto! Sedaj se bom pa res sprostila!
|
|
RE: Izvid amniocenteze Maribor 11.10.2010 14:30:09
|
|
|
|
tanjusi
|
Ma samo en dan pozneje kot Akilene sem imela ac ... pa danes ni bilo nič in sem klicala v genetski laboratorij in so rekli da bo jutri gotovo in da bo zdravnik dobil izvid v sredo...sem rekla če mi lahko kaj pove.. pa je rekla da ne da to lahko samo zdravnik ... Ma če bo le do konca tedna izvid???
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?