lana38
|
Jaz si jo merim, zato da potem točno vidim, kateri dan je bila O. Takoj po O se BT dvigne in ostane povišana 12 do 16 dni in potem pride . Če je povišana več kot 18 dni zapored, lahko razmišljaš o tem, da si . Pri meni se je že zgodilo, da mi je BT padla tudi na 19. dan in je potem prišla . Izjeme pač potrjujejo previla. Ne rabim kupovati testov za , ker vem, da nisem , če BT pade in potem tudi pride, če BT pade. Lahko se zgodi, da O nastopi kasneje in ne okrog 14. dne. Potem tudi pride kasneje, ker pride 12 do 16 dni po O. Dokler ne mine 18 dni po O, sploh še ne zamuja. Npr. da imaš O šele 21. dan ciklusa, potem bi naj prišla šele na 31. ali celo 39. dan, kar je normalno. Če pa ne meriš BT, ne veš, da je bila tako pozno O in misliš, da ti že zamuja, kar pa sploh ni zamuda, ampak samo neka zmešnjava, v ciklusu, ki je povzročila kasnejšo O in posledično tudi kasnejšo . Zapraviš goro denarja za teste, ki so kar naprej -, če nisi , misliš pa da zamuja in si vsa živčna in se čudiš. Gre pa v bistvu čisto za normalno stvar, da še ne more priti, ker je bila O kasnejša. Oj, sem to na dolgo in široko napisala. Jaz sem se tako navadila merjenja BT, da ne vem, če bi nehala, tudi če ne bi več delala na . Mi je kar všeč, da točno vem, kaj se dogaja in kdaj pride . LP