|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izseljenke
31.7.2005 11:01:19   
babylove
Kar precej nas je na tem forumu, ki živimo v tujini. Se mi zdi, da vas je največ na Nizozemskem, pa tudi Nemčija, ZDA in celo Dubai in Gana!

Mene je v tujino klicala ljubezen, ampak se bomo vrnili. Zagotovo in kmalu! Kaj pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izseljenke
31.7.2005 11:05:41   
LARIKA
kam je tebe srce povleklo? V katero državo? A ti je všeč?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izseljenke
31.7.2005 11:24:56   
babylove
Francija mi je zelo všeč. Ima svoje prednosti in žal tudi slabosti. Na nekaterih področjih je res daleč pred Slovenijo, na nekaterih pa ji do kolen ne seže. Ampak dom je vseeno v Mariboru, tukaj ne bom nikoli zares doma.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izseljenke
31.7.2005 11:29:01   
Anonimen
Jaz zivim na Nizozemskem, ampak se v roku pol leta z mozem selima domov v Slovenijo.
Ze komaj cakam vrnitve domov!!:sloncek:

LP!:miska:

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izseljenke
31.7.2005 11:56:24   
jazz
Sem slišala da imajo v Franciji v primerjavi s Slovenijo ugodne vse zadeve, kar se tiče otrok. S tem mislim na opremo, oblačila, igrače in hrano,... Pa tudi zakonodajo. A je to res?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izseljenke
31.7.2005 12:07:47   
leah
Jaz bom pa kmalu porčala iz Avstralije:morje::bravo:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izseljenke
31.7.2005 12:34:35   
babylove
jazz, nekaj od tega je res, da je ugodneje, ampak na koncu prideš na približno enake stroške. Hrana stane približno enako - kašico kupim za 1€, adaptirano mleko za 13. Oprema znanih blagovnih znamk stane enako kot v Slo. Prihranit se da, če kupuješ opremo x proizvajalcev; oblačila se res da kupit ceneje, ampak spet ne znanih znamk, ker so cene iste. Tako da bi lahko rekla, da je boljše samo to, da imaš na izbiro kvalitetne izdelke neuveljavljenih proizvajalcev in na ta način lahko prihraniš.

Zakonodaja? Porodniška, vrnitev na delovno mesto in varstvo otrok je v Slo neprimerno boljše urejeno.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izseljenke
31.7.2005 13:30:42   
African queen
Babylove...jaz pa šele čakam na selitev,ki bo konec decembra.Takrat se bom šele oglašala iz Afrike.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izseljenke
31.7.2005 13:48:03   
Anonimen
O, MucaMaca, mi ima tudi trenutno Nizozemkico na obisku. Od moža hčerka iz prejšnje zveze. Jamie Lee, 12-letnica. Živi pa v Waassenarju (ne vem, če sem prav napisala, je trenutno ni). Kje pa vi?

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izseljenke
31.7.2005 13:54:58   
india
Leah, kam v Avstralijo pa romaš?
Mene je dolgo vlekla Nova zelandija,...zdaj še samo kot turista;)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izseljenke
31.7.2005 14:40:02   
leah
Na Golden Beach....komaj čakam....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izseljenke
31.7.2005 15:23:01   
emaa
kako pa to? a je kateri od vaju službo tam dobil? V avstralijo bi šla tud jaz takoj.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Izseljenke
31.7.2005 18:38:37   
Anonimen
Jaz pozbnam ene, ki so šli. Za vedno ... Vse so prodali in šli. Z eno leto starim otrokom. Čez pol leta so bili že nazaj ...

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Izseljenke
31.7.2005 18:44:41   
k1
vem za eno, ki si je dopisovala s tipom iz havajev. nikoli prej se nista videla, potem je šla k njemu na obisk, tam sta se zaročila, tu je vse prodala in sedaj živi tam. tip dela v vojski in je takoj brez problema zrihtal službo še njej.

aloha havaji! dobesedno! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Izseljenke
31.7.2005 18:47:08   
baguSka
men bi tud mau manjkal da bi iz avstralije poročala.. hehe sam pol vprašanje če bi sploh mojga spoznala..:zmeden2:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Izseljenke
31.7.2005 20:13:40   
mammy26
dober večer!

Tudi mene zanima kako greš kar v Avstralijo?! Namreč sama bi takoj šla živeti v Avstralijo ali morda kakšno otoško državo, a ne vem kako dalje? Kako dobiti službo, stanovanje.. a je to kakšno sorodstvo, pa ti potem lažje uredi vso zadevo - sprašujem to na splošno vas ki ste šle živeti drugam.

Vroč pozdrav vsem!:)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Izseljenke
31.7.2005 20:25:59   
Anonimen
Zadnjič je bil o tem dolg prispevek v Jani, namreč kako je šlo veliko naših družin v Avstralijo.

No, meni se zdi, da ni vse zlato, kar se sveti. Če ne bi koga imela tam, koga, na katerega se da obrnit, ki me pozna, ne bi šla, pa četudi je Avstralija dežela mojih sanj.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Izseljenke
31.7.2005 20:34:13   
kofetek2010
tukaj je link o migracijah v Avstralijo, Kanado in Novo Zelandijo http://www.activemigration.com/ 8)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Izseljenke
31.7.2005 21:51:53   
Anonimen
Meta, od tistih znencev, ki sta odšla "živet" v Avstralijo, živijo njeni starši tam. Tudi ona je nekaj let kot otrok preživela v Avstraliji. Pa nista zdržala niti pol leta. Res ni vse zlato, kar se sveti.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Izseljenke
1.8.2005 11:19:22   
babylove
Jaz bi pa šla v Skandinavijo, ker imajo vse lepo urejeno in pošlihtano. Ampak je premrzlo...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Izseljenke
1.8.2005 12:46:23   
Nani-nani
V sobotnem Večeru je bil prispevek o Avstraliji in ljudeh, ki so se iz Slovenije preselili tja.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?