Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 12.11.2007 15:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Take bolečine sem imela jaz. Pred ene 7 mesecev nazaj, so se mi začele grozne bolečine. Vzrok je bil čokoladna cista za jajčnikom. Upam, da je s tabo vse ok. Če bo bolečina prehuda, pojdi na UZ do g.
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 12.11.2007 15:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsekakor ti priporčam obisk pri ginekologu.
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 12.11.2007 16:03:26
|
|
|
|
taška30
|
Kaj pa vem? Mene dostikrat med ovulacijo vse boli spodaj, tako da včasih komaj hodim, pa občutek imam da mi bo vse razgnalo, samo v enem dnevu mine. Če bo trajalo dlje, pa le povprašaj svojega G o tem.
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 12.11.2007 16:41:13
|
|
|
|
nicnic
|
Mene je enkrat tud tako bolelo, da so mislili, da imam vnetje slepiča, ampak je bila "samo" cista pri jajčniku. Če ne bo bolje pojdi k G.
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 12.11.2007 19:00:19
|
|
|
|
sun71
|
Nimam teh izkušanj, zato???? Verjetno bi bilo najboljše, da greš k ginekologu.
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 12.11.2007 20:50:19
|
|
|
|
Erin
|
mene je tudi danes tako bolelo pa kak mesec nazaj, enkrat sem šla celo na urgenco... vedno v času plodnih dni... ČE bo preveč bolelo pojdi k zdravniku saj lahko zaradi premočnih krčev pride tudi do notranjih krvavitev, ampak da do tega pride je zelo zeloooooo majhna možnost. Posvetuj se z ginekologom.
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 13.11.2007 10:34:56
|
|
|
|
Raguel
|
Tisti dan,ko je ovulacija zna biti včasih zoprn.Tudi mene včasih tako boli,da se komaj vsedem ampak traja en dan in potem mine.Je pa res,da imam PCO in sem bila že tudi operirana pri sedemnajstih letih(imela sem cisto v kateri je bilo dva litra tekočine).Tako da ti predlagam,da če v enem ali dveh dneh bolečina ne mine,da greš h G.....tako malo na servis
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 13.11.2007 15:47:34
|
|
|
|
jazzz27
|
Res, da je normalno, da malo boli v času O, ampak, če pa preveč boli ti svetujem tudi jaz obisk pri G...jaz sem že dvakrat šla na urgenco zaradi takih groznih bolečin, obakrat sicer po spolnem odnosu, ampak obakrat v času ovulacije Prvič mi je počila cita, drugič pa vem samo to, da je prišlo do notranjih krvavitev zaradi ovulacije(baje)...Upam, da je pri tebi samo čas za . Saj vem, da je grozno, če ti kdo samo omeni, ko te pa tako boli. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 13.11.2007 15:50:16
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin mene je tudi danes tako bolelo pa kak mesec nazaj, enkrat sem šla celo na urgenco... vedno v času plodnih dni... ČE bo preveč bolelo pojdi k zdravniku saj lahko zaradi premočnih krčev pride tudi do notranjih krvavitev, ampak da do tega pride je zelo zeloooooo majhna možnost. Posvetuj se z ginekologom. Erin, mene pa zanima, če je tebe doletela, ta zelooooo majhna možnost?
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 13.11.2007 19:03:03
|
|
|
|
Erin
|
Ne, hvalabogu, me niso tako natančno pregledali nikoli da bi videli kaj se dogaja. Preverili so mi kri, vodo, dali tablete proti bolečinam...kaj s je pa notri dogajalo pa ne vem...mislim pa da bi bilo prav, da bi vedela kajne...
|
|
|
|
RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov 15.11.2007 9:58:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Mogoče bi bilo prav, ampak mislim, da bi vedela, ker so bolečine takšne, da tudi hodit ne moreš, dobiš vročino,...meni je steklo štiri dcl krvi v trebušno votlino, ki so jo potem morali očistiti,...koliko so pa jo, al pa če so jo sploh vso očistili in odstranili,pa ne vem, ker mogoče mam zaradi tega težave z zanoitvijo . Bojim se, da se ni to kje naložilo po jajcevodih al pa ne vem kje. Definitivo, če sumiš je bolje, da se pogovoriš z G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Številka žabicKatka123 RRkatero številko žabic kupiti za novorojenčka? 56 (
87%)
62 (
13%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!