Leopardka
|
Mucek Mucelj išče topli domek. Je tigrček z zeleno-rumenimi očmi in srebrno-belo dlako. Najdla sem ga par mesecev nazaj (bil je zavržen) in ga spravila h sebi, ampak žal ga moje muce ne sprejemajo zato sem ga morala dati zdaj v zavetišče in srce se mi trga, ker je tako zaupljiv in komunikativen in crkljiv (zelo!) in igriv - in nežen. Ko se igra s človekom, skriva krempeljce, da ne bi koga ranil. Rad pride do tebe, te objame okrog vratu in potem ko stakneta noske, te poljubčka na lice in drgne svoje lice ob tvoje. Rad se stiska in boža. Je pa tudi igriv. Najraje ima "ptička" na vrvici in skače tudi čez meter v zrak ter naredi vzvratni salto in ga ujame ter pristane z njim v gobčku, rad se pa tudi skrije v tunel iz odeje in igračko lovi iz "zasede". Je inteligenten, se hitro uči in zadostuje samo, da parkrat rečeš nežno, ampak odločno "ne, ne sme", da si nekaj zapomni. Vedno me je pozdravil s toplim mrnjavom, ko sem prišla v sobo (na sploh prav melodično mrnjavka) in pride, ko ga pokličeš. Vajen je povodca, ampak še raje prosto teka po vrtu (kar je lahko delal samo, ko so moje mačke bile zaprte v hiši). Danes, dne 20.08. sem ga oddala v zavetišče in srce se mi trga. Prav zavidam ljudem, ki ga bodo imeli, ker je po značaju resnično najlepši muc, ki sem ga kdaj v življenju imela in bi ga srčno rada obdržala, če bi le lahko. Bojim se, da bo težje najdel dom, ker ima že 7 mesecev, čeprav ima tak krasen značaj in je tako lep, da bi vsakogar, ki bi ga sprejel razveselil s svojo ljubečnostjo, ker je RES ČUDOVIT. Je zelo čist, tudi že kastriran in ta vikend bo tudi cepljen. Grozno mi je, ker če v 30h dneh ne najde doma, bo šel med prostoživeče... Dodatne slikice tega čudovitega bitjeca so na ogled na tej strani: http://www.mojalbum.com/leopardka/mucek in moji telefonski številki sta: GSM: 040 88 56 17 ali: 01 755 91 83 Pokličite kadarkoli. Pomagam vam ga tudi pripeljati na dom kamorkoli v Sloveniji če je potrebno. Vse, samo da mu bo lepše!!! Eva
|