|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izredna socialna pomoč-koliko?
14.11.2006 7:16:13   
Anonimen
izredna pomoč...do SEDAJ sem dobivala starševski dodatek..40.000sit.sem samohranilka in dobivam otroški dod.in preživnino..koliko bom zdaj dobivala pomoči...sem šla na socilano pa mi je ženska dala polo za IZREDNO SOCALNO POMOČ...

-KOLIKO BO SEDAJ TE POMOČI....

PREŽIVNINE IN OTROŠKEGA IMAM SKUPAJ 90.000  AJA PA DVA OTROKA.....HVALA

< Sporočilo je popravil Mič -- 14.11.2006 19:41:20 >
  Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa še enkrat
14.11.2006 13:16:32   
kimba
Prijateljica dobiva 89.000 sit socialne pomoči in ima tudi dva otroka + 49000 sit ot. dodatka, preživnine pa ne prejema (ureja za preživninski sklad) vendar tudi če bi jo dobivala se ne šteje kot dohodek tebe ampak otrok, tako da je vseeno ali dobivaš preživnine 10000 ali 100000 sit.

ps. Pa zakaj ti je dala polo za izredno socialno pomoč, saj ti rabiš redno socialno pomoč in prijavi se na zavod za zaposlovanje, ker drugače ne bodiš nič.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pa še enkrat
14.11.2006 14:57:36   
Anonimen
SEM PRIJAVLJENA NA ZAVODU...SICER BOM PA JUTRI VIDELA KO NESEM VLOGO...

Anonimna, prosim uporabljaj male črke. Velike pomenijo na forumu kričanje.

Hvala, lpuser posted image
Moderatorka

< Sporočilo je popravil Mič -- 14.11.2006 19:43:58 >

(odgovor članu kimba)
  Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izredna socialna pomoč-koliko?
15.11.2006 23:19:30   
Anonimen
Starševski dodatek se ti šteje kt dohodek. Torej tko, kt da bi imela 41 jurjev plače. Preživnina in otroški se ti pa u DSP ne štejeta.

1. mesec dobiš 7 jurjev DSP zase, 28 za dva otroka in 14 dodatka.
2. mesec dobiš cca. 21 jurjev zase (ostalo enako).
3. mesec dobiš cca. 34 jurjev zase (ostalo enako).
Od 4. meseca dalje pa zate polna DSP 48 jurjev + vse ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2006 22:29:44   
frka
imam isti primer kot ti Anonimna le da sem jaz šele zdaj samohranilka.Tudi meni je dala polo za izredno socialno pomoč .Dobila sem za tri mesece 40,000 sit(no vsak mesec 40,000 sit) ni mi dala dodatka za enostarševsko družino .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2006 0:37:48   
Anonimen
Pri IDSP ni dodatka za enostarševsko družino. Pri DSP pa je.

Edino, česar ne razumem, je to, zakaj vam 3x zaporedoma dajo IDSP (česar po zakonu sploh ne bi smeli) namesto redne DSP + dodatek? Mogoče zato, da dobite manj? Oprostite, ampak ne bi smeli. Zakaj jih na to ne opozorite? Saj je v vašo škodo.

(odgovor članu frka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2006 10:51:07   
frka
mislim da te na socialni ne delajo nikoli po zakonu ampak vedno nekaj po svoje.Kot da bi jim trgali od plače če bi kateremu dala jurja več. Namesto da bi ti povedala ,kaj ti pripada in ti pomagala v socialni stiski te še pa povrh nadere , dala bi ji 40,000 in naj preživi pol bi pa mogoče malo cenile ,kaj je imeti dobro službo ,sem jo imela ampak zaradi naših zakonov o povečanju rodnosti izgubiš službo pol te pa noben noče zaposlit ,ker boš kao na bolniški nonstop.No v ponedeljek grem na razgovor upam da bo kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?