Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izrastek na klitorisu?! 17.3.2008 9:49:42
|
|
|
|
Žaklin
|
Mene zanima, če ima katera ali je kje slišala za to? No, sem , aprila bo in nekako od petega meseca nosečnosti sem na klitorisu opazla tako malo bulico, kot mali prikriti mozoljček in ni mi povzročal nevšečnosti, pa nisem nič kaj naokrog spraševala, vse dokler me pred kratkim ni začel ta male notranji mozoljček, ki je iste barve kot klitoris in je na otip trd, kot da bi bila lojnica zamašena (čeprav niti ne vem, če so tam lojnice ) bolet, in ne samo na otip, tudi, če kdaj ta moj klitoris tako "leži", da se podrgne po hlačkah je občutek naprijeten. V petek imam sicer pregled, tako, da bom itak vprašala kaj bi lahko to bilo, če pa katera ve, pa bi bila vesela, če me poduči Sem brskala po netu, pa večinoma piše o bradavicah - kaj bi lahko to blo to, čeprav je samo ena - bradavica mogoče
|
|
|
|
RE: Izrastek na klitorisu?! 17.3.2008 9:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela že 2x tak "mozolj" na klitorisu oz. na sramni ustnici. Pojma nimam, zakaj je nastal. Počasi je zrastel, je bil precej boleč na otip, in v končni fazi se je razvil v pravi mozolj, z belo piko na vrhu. Končal je tako kot ostali mozolji in v dnevu ali dveh ni bilo vidnih posledic.
|
|
|
|
RE: Izrastek na klitorisu?! 17.3.2008 12:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Bradavica?
|
|
|
|
RE: Izrastek na klitorisu?! 17.3.2008 14:22:33
|
|
|
|
Žaklin
|
Hja, ne vem namreč kako sploh zgleda bradavica večinoma pišejo o tem, pa sem mislila, da je to to Ampak verjetno bo to kar mozolj, je rdeč in boli in premer je~2x2mm, bom pa počakala, saj včasih se stvari same od sebe rešijo... Hvala in lep dan
|
|
|
|
RE: Izrastek na klitorisu?! 17.3.2008 17:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je tudi že dvakrat naredilo-počakaj da sam poči-ponavadi je dovolj že samo da malček stisneš-enake zadeve-boleče,neprijetno...podkožni mozoljček je.Nič se bat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?