powerwoman
|
Ojla. Jaz bi tudi rekla, da so možna analna bradavica. Še posebej, če je kje ob strani. Če pa je direkt na otprtini v anus, so pa lahko hemeroidi. V vsakem primeru, ji je najbolje da gre do dr. na pregled. Pa nič ji ni potrebno biti nerodno. Če so hemeroidi, bo dr. sam pogledal ali pa ne da bi pogledal kaj predpisal. Če pa so analne bradavice, pa ji bo svetoval lahko kako pa kaj. V vsakem primeru menim, da bo pogledal v ''bulico'' da bo lahko postavil diagnozo. Verjemi oz. povej kolegici, da naj verjame, da je ta dr. defenitivno več riti videl/a, kot jih bo ona v svojem celem lajfu. Kar pa se tiče: IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Camila Prej me je kolegica klicala in mi rekla da ima nekakšen izrastek na zadnjični odpritini, ki jo namolo srbi. Pa je rekla da ni herpes, ker ni mehurčkast, da tipa ravno tako, kot da bi tipala kakšno zatrdlino-tur. Men ni blo nič jasno kaj bi lahko to bilo, rekla da je veliko kot kakšen tur in da jo srbi in tud malo zaboli in da je pod presredkom skor na vhodu v zadnjično doprtino?? Sem rekla da naj gre k zdravniku pa ji je nerodno!! A ma katera kakšne izkušnje s tem?? Ti maš pa nonstop neke seksualne probleme al pa kdo okol tebe Mater si že tečna s tem odpiranjem tem,vsepovsod Camila Anonimen, če jo že kritiziraš, in praviš da je tečna, je pa ne beri. Al pa se predstavi, kdo si, ne pa se skrivat za anonimnostjo, da bo vedela, koga naj se ''izogiba''. Malo izven kontesta, toda, če te motijo njene težave, jih pa prezri. Saj nisi nič napisal/a, oziroma povedal/a ali svetoval/a, tako da je tvoj post še bolj neumesten. Srečno! LP PW