|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izrastek na...
4.9.2009 9:58:06   
Camila
Prej me je kolegica klicala in mi rekla da ima nekakšen izrastek na zadnjični odpritini, ki jo namolo srbi. Pa je rekla da ni herpes, ker ni mehurčkast, da tipa ravno tako, kot da bi tipala kakšno zatrdlino-tur. Men ni blo nič jasno kaj bi lahko to bilo, rekla da je veliko kot kakšen tur in da jo srbi in tud malo zaboli in da je pod presredkom skor na vhodu v zadnjično doprtino??user posted image   Sem rekla da naj gre k zdravniku pa ji je nerodno!!

A ma katera kakšne izkušnje s tem??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izrastek na...
4.9.2009 10:09:21   
mijaion
Tudi jaz sem imela pred leti podoben problem. Po tvojem opisu bi lahko rekla da ima prijateljica analno bradavico. Tudi mene je neznosno srbelo in bila je nekakšna bula kožne barve. Ker je to nalazljivo je dobro da gre k zdravniku, saj se ji lahko razširijo tudi v danko ali vagino. Meni so kirurško odstranili. No samo omrtvičjo predel okoli zadnjične odprtine in nato odreže. Moram pa reči da inekcija zelo boli, no vsaj mene je. Drugače pa ni tako hudo.

(odgovor članu Camila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2009 10:19:29   
**NiNa**
mogoče pa ima hemeroide. Naj gre v lekarno, pa tam opiše problem, pa bo dobila kremo, če pa to ne pomaga bo pa morala k zdravniku.

(odgovor članu mijaion)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2009 10:30:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Camila

Prej me je kolegica klicala in mi rekla da ima nekakšen izrastek na zadnjični odpritini, ki jo namolo srbi. Pa je rekla da ni herpes, ker ni mehurčkast, da tipa ravno tako, kot da bi tipala kakšno zatrdlino-tur. Men ni blo nič jasno kaj bi lahko to bilo, rekla da je veliko kot kakšen tur in da jo srbi in tud malo zaboli in da je pod presredkom skor na vhodu v zadnjično doprtino??user posted image   Sem rekla da naj gre k zdravniku pa ji je nerodno!!

Ti maš pa nonstop neke seksualne problemeuser posted image al pa kdo okol tebeuser posted image user posted image
Mater si že tečna s tem odpiranjem tem,vsepovsod Camilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Camila)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2009 11:13:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ti maš pa nonstop neke seksualne problemeuser posted image al pa kdo okol tebeuser posted image user posted image
Mater si že tečna s tem odpiranjem tem,vsepovsod Camilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pod ta nastrojen post se je podpisal.............anonimen.Bravo za pogumuser posted image .

Camila,po moje ni nic hudega,vendar h G bo morala iti,tako in tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2009 11:21:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

in pod ta nastrojen post se je podpisal.............anonimen.Bravo za pogumuser posted image .

Camila,po moje ni nic hudega,vendar h G bo morala iti,tako in tako.

Ne,nič ni hudga,brez skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2009 15:22:21   
powerwoman
Ojla.

Jaz bi tudi rekla, da so možna analna bradavica. Še posebej, če je kje ob strani. Če pa je direkt na otprtini v anus, so pa lahko hemeroidi. V vsakem primeru, ji je najbolje da gre do dr. na pregled.

Pa nič ji ni potrebno biti nerodno. Če so hemeroidi, bo dr. sam pogledal ali pa ne da bi pogledal kaj predpisal. Če pa so analne bradavice, pa ji bo svetoval lahko kako pa kaj.

V vsakem primeru menim, da bo pogledal v ''bulico'' da bo lahko postavil diagnozo. Verjemi oz. povej kolegici, da naj verjame, da je ta dr. defenitivno več riti videl/a, kot jih bo ona v svojem celem lajfu.

Kar pa se tiče:

Prej me je kolegica klicala in mi rekla da ima nekakšen izrastek na zadnjični odpritini, ki jo namolo srbi. Pa je rekla da ni herpes, ker ni mehurčkast, da tipa ravno tako, kot da bi tipala kakšno zatrdlino-tur. Men ni blo nič jasno kaj bi lahko to bilo, rekla da je veliko kot kakšen tur in da jo srbi in tud malo zaboli in da je pod presredkom skor na vhodu v zadnjično doprtino??   Sem rekla da naj gre k zdravniku pa ji je nerodno!!

Ti maš pa nonstop neke seksualne probleme al pa kdo okol tebe
Mater si že tečna s tem odpiranjem tem,vsepovsod Camila

Anonimen, če jo že kritiziraš, in praviš da je tečna, je pa ne beri. Al pa se predstavi, kdo si, ne pa se skrivat za anonimnostjo, da bo vedela, koga naj se ''izogiba''.

Malo izven kontesta, toda, če te motijo njene težave, jih pa prezri. Saj nisi nič napisal/a, oziroma povedal/a ali svetoval/a, tako da je tvoj post še bolj neumesten.

Srečno!

LP PW

Bodite v cvetju in mir z vami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2009 20:22:59   
Anonimen

V tem času, ko ona sprašuje ljudi, ni nujno, da so izkušnje nekaterih identične njenim. V tem času se ji stvar lahko 3x poslabša. Enkrat samkrat sem takole čakala, fasala zlato žilo (hemeroide), pol je bla pa šele veselica, ko te tiši, pa ne moreš, boli ko pras***, da ne govorim, ko se ti v črevah nabira, pa zraven dobiš še oreng krče, ker nič ne more ven. Če je prepozno, je včasih edina rešitev operativni poseg. Naj lepo popoka k dohtarju, njemu ne bo nč nerodn user posted image , ker je še kej hujga navajen, kvečjemu pomagal ji bo, da ne bo prepozn. Če ji je pa tok nerodn, pa še zmer lahk najprej po tel. povpraša v lekarni. Načeloma si sami pomagamo za manjše stvari, za ostalo so pa dohtarji.

(odgovor članu Camila)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2009 17:20:41   
G in T
ja to so takoimenovami kondilomi....sigurno...!
se pa operacijsko odstranijo, mislim, da z laserjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?