|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izracun ovulacije
12.1.2005 23:56:16   
Aleksandrin
Pozdravljene vse,
jaz tega on-line izracuna plodnih dnevov ne razumem prav dobro; vedno mi pride prvi plodni dan na zadnji dan menstru. npr: 30.12.2004 zacetek :hudicek: ,05.01.2005 konec, na obdobje vsakih 22 dni, tocno. Plodi dnevi mi pridejo od 04.01.2005 naprej :zmeden:
Prosim vse :rozica: za nasvet, hvala vam, pa veliko :sloncek: uspehov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izracun ovulacije
13.1.2005 10:40:15   
bskrle
Pozdravljena!
Cim prej preberi knjigo Naravno in zanesljivo ali obisci tecaj Simptotermalne metode.
Na kratko: vsak dan opazuj sluz in si zapisi, kaksna je, koliko ko je, potem pa s pomocjo knjige doloci vrhunec sluzi in dneve plodnosti. Sprva sploh ni enostavno, jaz sem se opazovala vsaj 3 mesece, da sem se pogruntala.
Uspesno in pogumno
Barbara

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izracun ovulacije
13.1.2005 10:53:32   
Andy13
Tudi jaz ti svetujem, da opazuješ svojo sluz, tako boš najbolj zagotovo vedela kdaj imaš ovulacijo. Pri meni je ovulacija pozneje kakor mi jo prikaže tale koledarček, pa imam M na 28 dni.

Lep pozdravček!

Andy

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izracun ovulacije
13.1.2005 19:24:47   
Katja_48
Pozdrav!
Jaz sem te računice delala čisto enostavno. Če imaš redno menstruacijo potem samo razpolovi dneve.
npr.: jaz sem imela na 23 dni in sem imela ovulaijo okoli 11 dan po prvem dnevu menstruacije.
In tako sem danes :nosecka:

Vso srečo!

Katja

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izracun ovulacije
13.1.2005 20:11:24   
Pia73
Vsaka drugače čuti in doživlja O,... Jaz jo še sedaj, ko sem že skoraj strokovnjak za neplodnost enostavno ne čutim,... Ker pa imam tipično krivuljo BT in ker pri meni delujejo O testi, ni problema in vem kdaj jo imam,....

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izracun ovulacije
13.1.2005 20:55:26   
Aleksandrin

Hvala vsem za odgovore, pa veliko uspehov
:pujs: !
Barbara

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!