|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izraščanje zobkov pri 24 mesečniku
12.12.2006 11:39:49   
jazz
Katastrofa!!! Ravno smo dali skozi bruhanje in drisko,pa spet zobi! Stari smo dve leti,cel vikend je imel okrog 39 vročine,nič bruhal in nič driskal,potem pa včeraj ugotovim da mu spodaj lezeta obe petki ven,imam tudi občutek da ima sor (gobice)...take bele lise in neke pikice oz. mehurčke na jezičku. Usta se mi zdi da ima vsa vneta in že tri dni ne je. Začne kar jokati in špukne ven karkoli je že dal v usta. A so imeli vaši tudi takšne hude težave s petkicami? Grozno mi je,ker prej ko so drugi lezli ven, se mi zdi da pol toliko ni bilo hudo,kot sedaj!

Lep pozdrav! K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izraščanje zobkov pri 24 mesečniku
12.12.2006 13:36:18   
Anonimen
ne mi nismo za noben zob sploh vedl kdaj je ven prilezel. ampak pomoje je pri vas kaj več kot zobje. js bi ga peljala k dohtarju. k vneta sluznica je lahko znak kaj resnejšega!

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izraščanje zobkov pri 24 mesečniku
12.12.2006 19:07:24   
Pupica
za noben zob nisemo vedel da man je zrastel, ampak za 5 smo bili pa prov bogi.no ona najboljuser posted image
Revica je veliko jokala, lezle so pa tko počas ven, da groza. Zdej je stara 28 mesecev pa še zmerej nimamo zgornjih 5 in sploh ne vem, kaj bo k bodo rasle.Sedaj je čeljust namreč že PRECEJ bolj trdauser posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?