|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 19:46:01   
Annny
Pozdravljene,

naša Naja je stara 4 mesece in 1 teden in mislim, da jo malce 'matrajo' zobki.
Žveči vse, kar more- od roputuljice, pleničke, moje roke, ko jo držim v naročju, z ustki grabi po oblačilih tistega, ki jo nese ipd. Sicer pa ni nič sitna in je vse v redu.

Obstaja neki gel za izraščanje zobkov- kako se mu že reče in kje ga naj kupim? Kako se ga uporablja?

Ali kaj pomagajo tista 'grizala' v obliki obročkov ipd.?
Kaj pa tista 'hladilna grizala'?

Kaj še pomaga- ima katera kako idejo? Kak domač recept?

Najlepša hvala za odgovore!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 19:50:31   
HuAnita
Annny, moja :muca: ima najraje moj mezinec:zmeden:. Ko je možnost, ga ulovi, potem pa prime v klešče. sem opazila, da je s svojimi prsti dosti bolj nežna, vrti jih po jezičku kot gramofonsko iglo. :)-
Imamo 2 igrački z gelom - jih ne mara, nikakor, večkrat sem ji poskusila dati v usta, podrgniti po dlesnih, njet!
Piše pa v moji knjigi o negi dojenčkov, da se dajo razrezati bombažne krpice na trakove, to daš v zmrzovalnik, ko zamrzne, pa otroku žvečiti. Opozorilo: ko dete to žveči, moraš biti zraven, da traku ne pogoltne oz. se zaduši. :zmeden2:
No, sledenjega še nisem poskusila, vprašanje, če bom.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 19:52:02   
total
Pozdravljena,moj:duda: je star 5 mesecev in ga tut matrajo zobki,tečnari sicer nič sam v usta da vse kar mu pride pod roke.Za mazanje dlesni se imenuje Calgel,dobiš v lekarni.Imam par tistih grizal in mu kar denejo,pridno grizlja in je zadovoljen.Včasih mu tudi sama z prstom pomasiram in mu paše.

Lp:rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 20:11:24   
SILVA
Jaz sem pri sebi v službi kupila Gengigel in je najboljši od vseh.Verjemi mi poizkusila sem pa vse.Kupiš ga lahko v Sanolaborju.Sicer ni prav zato namenjen ampak je za bolečine pri zbobolih in vnetjih dlesni,pri puljenju zoba itd.Lahko pa uporabljajo tudi otroci in dojenčki.In je super,z vsakim gelom sem se tudi jaz namazala in ta ima res najboljši in najdaljši učinek.
lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 20:22:33   
Annny
Najlepša hvala vsem za odgovore- grem takoj v pon. v Sanolabor:)
Lep večer!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 21:52:33   
Anja167
A veš, kaj je pri nas tudi kar fino? Zobna ščetka Oral B, kategorija 0. Tako fino se lahko praskamo po dlesnicah :)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izraščanje zobkov
19.2.2005 22:16:52   
filipinka
Mi mamo tudi take "težave"!:duda: Pa je včeraj pediatrinja rekla, da še ni videti, da bi zobki prišli v kratkem. baje to srbenje dlesni kar traja!:sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izraščanje zobkov
20.2.2005 11:51:05   
Pikca
Ja, menda lahko srbi kar 2 meseca preden se pokaže kakšen zobek. Živo tudi matra...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?