Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 2.2.2008 22:40:06
|
|
|
|
hrabra miška
|
Ojoj,uboga. Rast zoba je različno dolga,odvisno pri vsakem posamezniku. Meni je pomagalo,da sem si dlesen zmasirala z aspirinom. Tableto primeš v roko in kar podrgneš po dlesni. Pravijo da ko ti zrastejo modrostni zobje,da si bolj pameten ,malo za hec. Upam da te čim prej mine.
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 2.2.2008 22:44:54
|
|
|
|
anckabancka
|
Ma aspirin ni ravno zame, ker sem noseča... Zato se pa tudi lekadolov izogibam in rajš trpim.
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 2.2.2008 22:46:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Uh, nič fajn ni tole, ja. Jaz imam tri in ko sta mi rastla zgornja dva naenkrat, sta mi potisnila vse zobe malo naprej . Trajalo je kakšne tri ali štiri mesece, ves čas me je kr fajn bolelo; moj ati je zobozdravnik in je rekel, da je to vse normalno.
|
|
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 2.2.2008 22:49:22
|
|
|
|
hrabra miška
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Ma aspirin ni ravno zame, ker sem noseča... Zato se pa tudi lekadolov izogibam in rajš trpim. Joj,potem pa raje ne aspirina,oprosti nisem vedela, ker drugače ti ga sploh nebi svetovala.
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 3.2.2008 9:12:35
|
|
|
|
Naja30
|
Meni so v srednji šoli vsi 4-je zrastli. Bi morala it na operacijo, ker se mi je dvojka zarad tega rahlo ukrivila, pa nisem šla. Ker je bilo sredi poletja... pustimo to Vem, kako boli ko rastejo modrostni, samo se ne spomnem, kaj sem naredila. Sem malo potrpela, se mi zdi in kakšen aspirin vzela. Če te ful boli, vzemi lekadol, saj ga lahko.
|
|
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 3.2.2008 9:33:31
|
|
|
|
želva
|
Tud men se je takole začelo, pol se mi je pa vse vnelo in zagnojilo,tako da so mi ga mogli ven pulit,pa dlesen stran rezat in to na živo, ker ni injekcija prijela ker je bilo tolk zagnojen.Je bilo hujš kot porod.Jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat k zobarju.Pol sem šla pa še tadruzga ven pulit preventivno, da je injekcija prijela v zdravo dlesen.Zdaj nimam več težav,prej so mi pa že 2krat dlesen okoli modrostnega zoba rezal, ker se je kar čez zob zarastla . Pa itak se je v nosečnosti it pametno k zobarju pokazat
|
|
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 3.2.2008 10:37:35
|
|
|
|
helloKitty
|
Men je spodnji levi tud tako rastel. Najprej ful da je š**** pršla vn, potem se je pa kr ustavl. Na konc mi ga je zobar dal vn, čeprav je bil zdrav (aparat pa to ). No, sedaj se isto dogaja z desnim.
|
|
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 3.2.2008 11:47:45
|
|
|
|
jajula
|
kaksen lekadol med nosecnostjo pa tudi ni prepovedano vzeti, tako da ti predlagam da takoj ko zacnes cutiti bolecino, vzames enega in bo umiril vnetje. jaz sem vedno cakala ali bo zacelo ful boleti in sele potem vzela tableto, pa mi je zobarca rekla, da je to brezveze, ker se takrat bolecina ze razvije in tableta ne prime tolk kot ce bi jo v startu vzela.
|
|
|
|
RE: Izraščanje modrostnega zoba in bolečina 3.2.2008 15:03:24
|
|
|
|
Dadi
|
Lahko pa probaš mazat s Calgelom-če otrokom pomaga bi morda tudi tebi.. Pa čim manj bolečin ti želim...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?