Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 0:32:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Konformna ali linearna pa pomeni...?
|
|
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 6:42:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
Program sem si inštaliralain izračunala tudi za vsak mesec posebej (do 31.08.2008), ampak ne vem, kateri izračun je pravilen, ker zneska ne prideta enaka pri načinu obrestovanja... oz. ne vem, kateri način je pravilen (da bi pa še vedela, kaj pomeni, je pa že too much zame ).
|
|
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 9:57:07
|
|
|
|
Rožica I
|
Kerensa, vest o prihajajočem denarju te je pa čisto spremenila !
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 11:40:34
|
|
|
|
Ursa vzajemci.com
|
Vzemi linearnega... Drugače to lahko tudi v excelu zračunaš po formuli FV. Mislim, da so oznake N=št.obdobij (v tvojem primeru mesecev), R=letna obr. mera/12, PMT=obrok. Na koncu ti bo prišel sicer negativen znesek, ampak ignoriri to oz. daj pri PMT - spredaj pa bo kul...
|
|
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 16:41:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kerensa, vest o prihajajočem denarju te je pa čisto spremenila ! A ti bi pa tako vsoto iz rok spustila? Ti povem, da bo plačal vse do zadnjega centa. IZVIRNO SPOROČILO: Ursa vzajemci.com Drugače to lahko tudi v excelu zračunaš po formuli FV. Mislim, da so oznake N=št.obdobij (v tvojem primeru mesecev), R=letna obr. mera/12, PMT=obrok. Na koncu ti bo prišel sicer negativen znesek, ampak ignoriri to oz. daj pri PMT A napišeš to, prosim, po slovensko? Jaz z mojo osnovno šolo nimam blage veze, kaj si hotela povedati. Grem računat linearno, karkoli že to pomeni... samo nekdo naj mi še pove, a naj obkljukam "z revalorizacijo" ali "brez" (kaj, *ebenti, je sploh revalorizacija?) in a naj zamudno obrestno mero zmanjšam za TOM (a to je Temeljna Obrestna Mera?), ker piše, da je to od 1.1.2002, ta puf je pa od 21.4.2005 dalje)? Groza... doktorat iz računovodstva.
|
|
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 20:56:50
|
|
|
|
Antilopa
|
Kerensa, lahko mi pošlješ ZS, pa ti bom zamudne obresti izračunala jaz
|
|
RE: Izračun obresti - help! 11.9.2008 22:02:07
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kerensa, vest o prihajajočem denarju te je pa čisto spremenila ! A ti bi pa tako vsoto iz rok spustila? Ti povem, da bo plačal vse do zadnjega centa. -------------------- No, mislim, tako vizualno (glede na avatar ) ! Ja, itak da bo plačal, ampak potem pa le naloži ta keš nekam na skrivno mesto !
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.