|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izračun PDP glede na prvi gib otroka
28.7.2005 12:44:17   
pika_b
A mogoče katera ve kako se izračuna PDP glede na prvi gib otroka?

lp, pika_b
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.7.2005 12:48:24   
ameli
Sem nekje slišala, da bi se naj začel gibati točno na polovici nosečnosti:ups: ne vem če drži. Me pa tudi zanima, kako se potem PDP izračuna:zmeden2:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 12:50:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2005 13:54:03   
pika_b
Sem v knjiga našla odgovor.

Če si prvorodnica (predvidoma bi naj čutila prvi gib okrog 20t) prišteješ 20t, če si več rodnica (predvidoma bi naj gib čutila v 18t) pa prišteješ 22t.

Glede nato, da sem jaz čutila prvi gib 14.3.2005 (polnih 20t) me pride datum enak kot PDP oziroma en dan prej 30.7.2005.

Zdaj bomo pa videli če je kaj na tem :zmeden::zmeden::zmeden:

lp, pika_b

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2005 14:03:39   
devica
Joj, ne me strašit, potem bom jaz, glede na to da bom rodila drugič, rodila na začetku 37. tedna(približno), ker sem 100% da sem začutila gibe v 15 tednu.
A ima katera izkušnje s tem, a je to en larifari?

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2005 14:08:58   
CatJa
Ma, to je res en larifari. Jaz sem prve gibe zacutla v 16. tednu, potem bi morala roditi v 36. :zmeden:
No, rodila sem 4 dni cez PDP.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2005 14:43:35   
Anonimen
Res larifari. Jaz sem tudi gibe čutila že v 17. tednu, rodila pa 2 dni čez PDP.

(odgovor članu pika_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2005 15:33:57   
lex
Moja mami je rodila mene točno po izračuni gibov. jaz bi mogla pa že 15.1 rodit, sem pa 5.2.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Kaor se otrok odloči, tako pa je:)-

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2005 20:41:50   
MatMaj
Če mene kaj vprašate je to bolj larifari kot resnica.
Men je od mojega :love: oma rekla, da ko bom začutla prvi gib ji moram povedat. Ona mi bo zračunala točen datum in mi povedala za spol. Se pravi, jaz sem prvi gib začutla 25.7, po njenih izračunih bi pa morala rodit 9.12 in imeli bomo punčko. Rok imam pa 4.1 drugo leto. To je skoraj cel mesec prej. Nemogoče..:) Če bo pa punčka to bomo pa še videli...

Hahahaha...:)-
Jaz to ne verjamem, ve pa kakor želite!
LP
:muca::muca::muca:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......