Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 17.9.2007 23:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da marsikateri saloni s poročnimi oblekami izposojajo tudi maturantske. Malo se pozanimaj pri njih. Saj to ne pomeni, da boš v kakšni beli kičasti. Nimam pa pojma, koliko stane. Če so cene iste kot za poročne (kar dvomim), ti lahko za orientacijo povem, da sem jaz pred dvema letoma in pol dala za izposojo poročne 60 starih jurjev. Ampak bi rekla, da so maturantske ceneje.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 6:40:22
|
|
|
|
Nyah*
|
Ojla, ja ima Tasonka kar prav, kar nekaj salonov s porocnimi oblekami sposoja tudi moske in zenske "fancy" obleke, za posebne priloznosti. Jaz vem za By American, v BTC-ju v kleti, imajo res nekaj lepih primerkov. Ne vem pa, koliko stane, jaz sem za porocno pred 4-imi leti dala 40 jurjev(pa ne pri njih), sam je bla pa woooow. Mislim, da je maturantska obleka cenejsa za izposojo. Upam, da najdes kaj zase ;-)). LP
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 7:09:00
|
|
|
|
kepica
|
Jaz sem si maturantsko obleko izposodila tukaj: http://www.krinolina-sp.si/ . Sicer je bilo to pred 6 leti, ampak vem, da so jih imeli kar precej na izbiro. Vprašaj. Sem pa takrat dala cca. 20.000 sit. lp,kepica
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 7:44:16
|
|
|
|
amalija
|
Maturantske obleke izposoja tudi salon Grazia v Lj, za ceno pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 8:14:15
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz si je nisem sposodila, ampak dala delat. Če bi še enkrat imela maturanca, bi si jo sposodila, ker je res nisem več oblekla po tistem (itak je ne dobim več gor ). Tako da ja, le sposodi si jo in boš zamanjši denar imela kar boš hotela.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 8:32:24
|
|
|
|
tintin
|
Jaz sem jo dala delat, po moji ideji in je prišla 20.000 sit z materialom vred (rdeča, dolga saten obleka)...obleko sem 6 let kasneje porabila za svojo poročno obleko - torej je bila dober "nakup". Vprašanje če te ne bo nakup prišel ceneje kot izposoja, ker so izposoje res drage...
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 9:10:57
|
|
|
|
anckabancka
|
Muška, lepa obleka. Samo kako pa v tem plešeš
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 18.9.2007 9:44:24
|
|
|
|
arielca
|
Jaz sem imela iz Krinoline poročno obleko in so imeli takrat tut ful lepe svečane obleke, ki jih imaš komot za maturantski ples.
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 19.9.2007 11:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si sposodila maturantsko obleko za na poroko. Sestavjena je iz korzeta, dolgo krilo in šal in me pride 50€. Res pa da ni veliko izbire.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 19.9.2007 11:48:48
|
|
|
|
anitaz
|
Ribica, na Vrhniki je ena luškana trgovinca, kjer sposojajo obleke, pa še priredijo jo po tvojih merah. Mislim, da je Salon Mirjam.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 19.9.2007 11:52:10
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Ribica, na Vrhniki je ena luškana trgovinca, kjer sposojajo obleke, pa še priredijo jo po tvojih merah. Mislim, da je Salon Mirjam. Pa še šefica, Mirjam, je zelooo prijazna in ustrežljiva.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 19.9.2007 21:28:27
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz sem si jo dala delat in me je pred 4 leti prišla koštat ene 30 čukov, sem jo imela pa še enkrat, za podelitev spričeval zlatim maturantov! Se moram mal pohvalit! Je pa možno tudi tako, da ti obleko sešijejo zate in jo pustiš v salonu. Vsaj pri moji šivilji je tako in pri nekaterih drugih tudi! cena se mi zdi da je pa enaka. Sam mora biti obleka drugačna kot jih imajo na izposojo! Meni jo je šivala gospa, ki šiva obleke za Miss Hawajan ( ??!! ) tropic. Če te zanima ....
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 19.9.2007 23:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale od Mirjam je za izposojo 85€, prilagodijo, ce ni potrebno prevec spreminjat (hjaaaaa, ne, kje paaaa) Jo je pa sestra ze skritizirala in rekla, da je prevec porocna. Prilepim potem se eno fotko, kaksna mi je vsec.
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 19.9.2007 23:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi ne zdajle uploadat, kako tole zgleda obleceno .. Teti sicer ne pase, ampak je obleka res lepa .. vsaj meni, no
|
|
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 20.9.2007 8:25:24
|
|
|
|
arielca
|
Ta je pa meni tut všeč. Predvsem zato, ker je mladostna in živahna .
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 20.9.2007 8:48:56
|
|
|
|
Magi*
|
uau, tale je fenomenalna.
|
|
RE: Izposoja maturantske obleke? 25.9.2007 11:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* uau, tale je fenomenalna. Jap, 169.000 sit
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.