Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 5.4.2006 19:19:05
|
|
|
|
bobek05
|
Fredov obroč si lahko izposodiš tam.
|
|
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 5.4.2006 19:57:41
|
|
|
|
PBJ
|
Koliko pa daš za izposojo??
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 5.4.2006 21:50:25
|
|
|
|
Urška//
|
OJ Midve z Laro hodiva zdaj na tečaj in so rekli, da si obroča ni mogoče sposoditi lp
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 7:40:29
|
|
|
|
Anhelo2
|
Za vse, ki vas slučajno zanima tale fredov obroč, v XXX lutzu se dajo kupiti za 21 Eurov. ( za razliko pri nas, ki je mislim, da 7.000 ). Koliko vem jih ne izposojajo. LP
|
|
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 8:29:24
|
|
|
|
bobek05
|
Ko smo mi hodili na plavanje (v prejšnji rundi oz. tej, ki se je pravkar zaključila) je bila izposoja obroča MOŽNA. Je pa res, da so jim nekateri novi obroči puščali - mogoče jih zato več ne posojajo Obroč stane 5.700 sit. http://www.plavanje-dojenckov.com/
|
|
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 8:32:09
|
|
|
|
bobek05
|
Kopalne hlačke in obroč pa mislim, da je možno kupiti kar tam (na tečaju) oz. tudi preko spletne strani (link je zgoraj). P.S.: Ne vem če so kopalne hlačke vredne svojega denarja Meni se ne zdijo nič posebnega, za njih pa smo odšteli 5.000 sit Po moje so pleničke za kopanje prav tako dobre...
|
|
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 9:42:28
|
|
|
|
ameli
|
Midva z Markom sva pravkar začela s tečajem na Fontani. V času tečaja ti obroč sposodijo, kako je pa drugače, pa ne vem. SIcer pa se mi zdi, da je brez obroča bolj užival.
|
|
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 9:43:08
|
|
|
|
Tejcika
|
Buu, kje pa je ta XXX Lutz?
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 9:45:49
|
|
|
|
ameli
|
Tejcika XXX Lutz je v Lipnici ot. Gralli in v Feldbachu (tak nekak se napiše). Samo sem preračunala in se ti za 700 sit res ne splača nekam vozit
|
|
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 9:50:03
|
|
|
|
Tejcika
|
Amelie, sej maš prav, tud sama sem pol preračunala, ga bom kr po netu naročla pa bo!!!
|
|
RE: Izposoja fredovega obroča v Fontani MB 6.4.2006 15:08:17
|
|
|
|
bobek05
|
Tejcika, jaz ti predlagam, da ga prvo sprobajte - naš je bil v fredovem obroču totalno nesrečen, ko smo ga pa sneli pa čisto drugi otrok (je veselo kričal, čofotal...) V njih imajo ful malo svobode in gibanja - premikajo se lahko samo z nogicami in našemu to sploh ni odgovarjalo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?