Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 13.2.2007 23:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse se da, tako, da ne bom vprašala, a je mogoče ali ni, ampak samo - KAKO? Nekdo se je spomnil in me toži, da plačam en puf, k ga sploh nisem naredila. V višini 8000 eurov + obresti + izterjava + 3.p.m. Zakaj je prišlo do tega, da je zadeva pravnomočna, je malo predolga zgodba. No, razsojeno je bilo v korist upnika, vendar na podlagi nezakonitosti, o čemer imam dokaze. Kaj mi je, revi ubogi, storiti, da ne bom še tujih pufov plačevala (poleg svojih)?
|
|
|
|
RE: Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 13.2.2007 23:33:49
|
|
|
|
Marogica
|
Tvojega prijatelja Čeferina pokliči... Ne vem, najbrž se boš morala resnično s kakšnim odvetnikom posvetovati.
|
|
RE: Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 13.2.2007 23:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj prjatu Čeferin, ja... Nimam keša za odvetnike, res. Morm jst to sama nardit.
|
|
|
|
RE: Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 14.2.2007 8:24:57
|
|
|
|
romy
|
O, siht! To pa je za se, res!! Nimam pojma o tem, tak da ti ne morem nič koristnega povedat, lahko ti sam rečem kakšno lepo besedo. Jaz ko mam kakšen HUD problem, kot ga imaš ti, si rečem: saj bo bolje, pa saj slabš itak ne more bit več Drži se. P.S.- pa Čeferin ni slaba ideja - saj vem: keš, keš, keš
|
|
|
|
RE: Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 15.2.2007 23:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi Čeferin hotu delat na procente, bi ga že najela. Istočasno s tem, da bi izpodbijali tožbo, bi dali še odškodninsko tožbo. In kar bi mi Čeferin (no, ja, ali pa katerikoli drug odvetnik) iztožil, mu dam 75%. A kdo pozna takšnega odvetnika?
|
|
|
|
RE: Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 15.2.2007 23:22:25
|
|
|
|
kofetek2010
|
mislim, da lahko daš zahtevo za obnovo postopka, ker kot stranka v postopku nisi imela možnosti sodelovanja... mislim, da je nekak tako... nisem pravnica, žal počakaj raje na, za te stvari, šolane ljudi
|
|
|
|
RE: Izpodbijanje pravnomočne sodbe? 15.2.2007 23:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak res nisem imela možnosti, veš? Poslali so mi pošto, jaz njim odgovor (seveda napisano - in to zelo podrobno - da se ne strinjam), no, ta odgovor sem še osebno odnesla v vložišče, da sem gor dobila štampiljko, da sem oddala, kasneje pa sem pač samo še dobila sklep oz. odločbo sodišča, da sem kar dolžna. Pa sm si mislila - ma ne me je*at, a ste vi pismeni al kaj? Obnova postopka, ja... vem, da to obstaja... grem pobrskat, pod kakšnimi pogoji se to lahko sproži.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?