Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 8:13:20
|
|
|
|
Pikica76
|
Zanima me vaše mnenje in sicer imam doma 3-letnika in enga 3 -mesečnika, pa sem mislila starejšega nekje maja izpisati iz vrtca, saj je dojenček pokasiral že vse bolezni (norice, bronhiolitis). Letos bomo res veliko na morju, pa sem mislila, da je bolje za oba, da se nadihata morskega zraka, zaradi pogostih bronhitisov. Bojim se samo, kaj bo naslednje leto (nameravam namreč oddati ponovno vlogo za vpis), ali bo prišel v isto skupino, kjer se ima res fajn in konec koncev ali bomo sploh dobili vrtec. Rezervacije ne pride v poštev, saj bi še vedno plačevali ogromno položnico, pa še to lahko uveljavljaš le za 2 meseca. Kakšno je vaše mnenje? Se vam zdi preveč tvegano, da ne bi naslednje leto dobili vrtca? Ali si mesto zagotoviš, če imaš potrdilo zdravnika?
|
|
|
|
RE: Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 8:16:19
|
|
|
|
Naja31
|
Odvisno od tega kakšna ja gužva v vašem vrtcu. Če veš,da ne bo nobenega problema potem pri vpisu. Ampak upoštevaj, da se on potem vpisuje kot vsak drug otrok,ki gre prvič v vrtec, tako da nima nobene prednosti in ravnotako verjetno ne bo prišel v isto skupino. Jazv Ljubljani sigurno ne bi tvegala. Potrdilo zdravnika se ne upošteva.
|
|
|
|
RE: Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 8:28:15
|
|
|
|
Naja31
|
Oops,se moram popraviti. Nekateri vrtci upoštevajo če je bil otrok izpisan zaradi zdravstvenihrazlogov. Najbolje da vprašašv tvojem vrtcu. Pa srečno in upam, da se mali nič več ne naleze od starejšega. Pri nas sta si tudi odkar imamo 2 izmenjala vse bolezni,ampak na srečo je mlajši rojen spomladi, tako da ko se je začela sezona viroz in bolezni ni bil več tako majhen dojenček.
|
|
|
|
RE: Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 8:34:50
|
|
|
|
end1
|
pri nas ni placa že dolgo časa, tako da pomoje ne bi dobila placa, sploh pa ne v isti skupini. Naredi začasen izpis za julij in avgust. Od maja naprej je pa bolezni v vrtcih sigurno manj.
|
|
|
|
RE: Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 9:35:54
|
|
|
|
benika
|
Oops,se moram popraviti. Nekateri vrtci upoštevajo če je bil otrok izpisan zaradi zdravstvenihrazlogov. Ja, ampak po moje se upošteva zdravniško spričevalo, če se izpiše otrok zaradi njegove bolezni. Tako pa je ta otrok čisto zdrav, avtorica posta se boji za zdravje malega dojenčka. Tu pa mislim, da zdravniško spričevalo ne pomeni nič. Jaz osebno ga niti pod razno ne bi izpisala, sploh zaradi navala na vrtce ne. Tudi v Šk. Loki je veliko zanimanje za vrtce in tvoj ne bi imel prav nobene prednosti pri vpisu v sam vrtec. Če ste do sedaj plačevali vrtec, potem se vam splača plačati tudi 2 meseca rezervacije. Ga pač izpišeš ven konec junija in ne maja. Ne vem, premisli in se sama odloči.
|
|
|
|
RE: Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 10:51:08
|
|
|
|
bskrle
|
Otroka bi bilo smiselno izpisat v času bolezni ne pa maja. Naši 2 sta bili tako začasno izpisani, je dala P potrdilo in sem plačevala le rezervacijo.
|
|
|
|
RE: Izpis iz vrtca in ponoven vpis 8.3.2009 10:52:06
|
|
|
|
ksenija12
|
Jaz osebno ga ne bi maja izpisovala ven iz vrtca - takrat se večina viroz ravno konča, če ste zimo pregurali, je ta hujše že za vami...mi smo imeli oba čez zimo doma, aprila pa je pediatrinja rekla, da je že vredu (kar se bolezni tiče), če gre v vrtec. Ampak naš potem ni šel, ker je meni bilo ljubše da sta oba doma.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?