|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
3.7.2005 10:09:44   
Piškotka~
Sem skoraj 4 mesece po porodu in lasje mi izpadajo kot:hudicek:. Sem brala nazaj in pišete da je to normalno. Sedaj me pa zanima glede barvanja. Rada bi si namreč pobarvala lase ker imam že ful narastek. Kaj storiti? Skrbi me da bom vsak čas plešasta!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izpadanje las
3.7.2005 10:17:01   
ZARA
Pobarvaj se takoj!
Pol k boš plešasta,se ne boš mogla več...

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izpadanje las
3.7.2005 10:23:34   
Piškotka~
Zara ti me kar zezaj jaz pa skoraj jokam!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izpadanje las
3.7.2005 10:24:42   
ZARA
Ja ne zezam te,men so tud izpadale,pa sem se pobarvala ravn tko...no pramena sem dala,pa ni blo sile...sej mine,boš vidla...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izpadanje las
3.7.2005 10:49:30   
Anonimen
Jaz sem se pred kratkim ostrigla in pobarvala-pramena pa mi velik manj izpadajo.
verjetn da pramena pomgajo proti izpadanju:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izpadanje las
3.7.2005 11:36:13   
eva1
Joj men tut odpadaja k :hudicek:-sploh ne vem, kaj naj! Vsepovsod je polno mojih las-za znoret!!! Še dobr da mam goste, vsaj ne bom takoj plešasta! Ampak je pa za znoret!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izpadanje las
3.7.2005 11:47:15   
lex
Jaz sem se pofarbala, pa nič ne pomaga. Samo izpadajo in izpadajo in ...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izpadanje las
3.7.2005 15:10:35   
rainbow
Se pridružujem klubu:((

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izpadanje las
3.7.2005 15:53:15   
anitaz
Men tud fuuul izpadajo,pa sem šla včeraj v lekarno si kupit en šampon od Vichy-ja...bomo vidl če kej pomaga.:zmeden:Bom povedala..

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izpadanje las
3.7.2005 17:50:50   
African queen
Meni tudi full izpadajo in to že od prvega poroda..ne vem,če bo kdaj nehalo:zmeden:
AMPAK kljub izpadanju, imam še vedno full(preveč)las!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?