|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izostanek menstruacije s klomifenom
16.5.2009 18:35:44   
Anonimen
Sem nova na tem forumu imam pa sledečo težavo, včeraj sem pričakovala menstruacijo po 2. ciklu jemanja klomifena, vendar jo do danes še ni.Prvi ciklzus sem bla spremljana z UZ, 11. dan je bil folikel velik 17mm.Torej sem dobo reagirala n klomifen!
Sedaj me pa skrbi ali je možno da telo en mesec odreagira in naslednji mogoče ne? Delala sem test danes popoldne, Fs in je bil negativen, počutje ni nič spremenjeno, v dnevih ovulacije me je normalno močneje špikal, prsa pa nimam tako občutljiva so pa povečana.
Kakšne so vaše iskušnje, no ki ste imele tako situacijo?

Sem user posted image ker spet ne vem kaj se dogaja?Ali ste imele mogoče zamike med user posted image ko ste jemale klomifen?
Našla sem podobne teme, ne pa ravno tega, zato se opravičujem, če spet odpiram stare teme!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izostanek menstruacije s klomifenom
16.5.2009 22:17:12   
divans1
Vse je možno, tudi meni je klomifen podaljšal ciklus!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2009 22:46:33   
Anonimen
Problem je v tem da sem mela 1. menstruacijo po klomifenu ravno na 29 dan, kot takrat pred KT.Se mi je kar zasmejalo ko je bila spet točna..no sedaj pauser posted image
Kdaj potem predlagate da ponovim test?
Ali je možno da semuser posted image čisto brez vseh znakov, pa sem test naredila prehitro, namreč danes je 29 dan?

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2009 20:32:54   
divans1
Test naredi 1 dan po izostanku glede na tvoj najdaljši ciklus!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2009 23:00:46   
Anonimen
Hm tega pa ne razumem, po jemanju KT je bil moj najdalši ciklus 45 dni, vendar nisem imela klomifena, sedaj prvi ciklus ko sem ga jemala pa sem user posted image dobila na 29 dan.Danes je 32 in je ni, naredila sem z jutranjim urinom še enkrat FS test...vendar -, samo se mi zdi pa čudno da tam okoli napisa max ostane če pogledaš postrani barvna črta slabo vidna, mislim pa da ni to prostor za kontrolno. Prsa me že nekoliko bolijo...vndar nič novega.
Kdaj naj potem takem delam test in kateri je zanesliv, Fs bi moral pokazati prej kot CB a ne?

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2009 9:46:00   
lambada
Ko sem bla v drugem drugem korgu z klomifenom, tudi jaz nisem dobla dobla user posted image . G je rekel, da nisem odreagirala na klomifen. V prvem ciklu pa sem.
Ti pa še vseeno ponovi test čez par dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2009 13:45:04   
Anonimen
Ja bi kar rekla da je to možno ja.Bom ponovila test čez kakšen teden, potem pa bom poklicala ginekologa.Kako pa si potem prišla do menstruacije, so ti jo sprožili umetno, ali si čakala da pride naravno.Sem pa resnično imela veliko manj problemov sedaj v drugem ciklu, rezultat je pa znan, najberš nisem ovulirala.
Lambada kaj so tebi potem povečali odmerek ali kako?

(odgovor članu lambada)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2009 10:18:29   
lambada
Jaz sem šla čez kaki mesec po izostankuuser posted image  do g in mi je takrat okril pregrado. Pregrado so mi odstranli. zdaj pa pridno jem primolut nor, da  bom dobla user posted image , saj je od marca nisem imela, pol pa na klomifen. Zdaj še mam predpisan enak odmerek. Pol pa bomo vidli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2009 10:45:38   
zaljubljena23
Da ti povem mojo izkušnjo...

Prvi cikel, reagirala na klomifen, jedla sem eno tableto od 3. do 7.dne, na 12.dan je bil folikl velik 20mm, 14.dan ni bilo videti nič več, do O je prišlo. Cikel je bil dolg 29.dni
Drugi cikel, spet ena tableta na dan od 3. do 7.dne, 13.dan UZ, folikla nobenega, kar pomeni, da nisem reagirala na klomifen. M mi je zamujala en teden, ko je prišla, je bil samo rjav izcedek (vložka ni bilo potrebno, ker je bil res rahel) in izcedek je trajal slabe tri dni nič več. Torej do O ni prišlo zato tudi takšna zmešnjava.
Tretji cikel s klomifen, povečana doza na dve tableti na dan od 3.do 7. dne cikla, 11. dan je bil folikl velik 15mm, 14.dan 19 mm, 17.dan ni bilo videti nič, do O je prišlo in prav ta cikel je bil pri nama uspešen, saj sem točno na 29.dan cikla delala test in je pokazal dve črtici, amapk žal se je v nedeljo končalo s čiščenje (v 8.tednu nosečnosti)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2009 14:00:14   
Anonimen
Ja vse bolj mam na sumu da je pri meni zgodba podobna, vsaj taprvi del, ker kar nisem imela podobnih občutkov glede ciklusa, pa tudi vedno me pred user posted image boli križ, pa tudi prejšnji ciklus je prišla točno 29 dan, sedaj pa kar nič, prsa me bolijo šele sedaj ko mi zamuja, jutri še enkrat naredim test, potem  pokličem ginekologa. Tebi pa zaljubljena 23 želim da ponovno zagledaš tisti magičniuser posted image aliuser posted image in da se seveda konča srečno. Sem imela pa pred dvemi dnevi prebavne težave, drisko, slabost, sedaj sem že ok, je pa štorasta zadeva ker imam v začetku junija določene obveznoisti pr katerih bi bilo še kako štorasto da imamuser posted image .Ampak kaj hočemo, tako je, moremo kar z dvignjeno glavo naprej.

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2009 14:12:56   
pilotina
Anonimen...meni se je to zgodilo samo en ciklus jemanja klomifena...in tisti mesec nisem čutila nobenih bolečin v jajčnikih, nič vročinskih valov...in res nisem dobila user posted image
tko, da so mi jo sprožli z Dabrostonom...no od takrat je leto in pol in se mi to ni več zgodilo
lahko pa tudi, da si imela tokrat O precej pozno in bo user posted image  prišla v naslednjih dneh
recimo, jaz imam ciklus na 29 do 34 dni...to je skoraj en teden razlike...počaki še par dni in če ne dobiš user posted image , naredi še CB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2009 15:29:17   
Anonimen
Ja tako bolečine v jajčnikih že,  vendar manjše, pa tudi poželjenje ni bilo v času predvidene ovulacije enako kot prejšnji mesec, točneje je bilo manjše.Ja jutri je 6 dni zaostanka mojeuser posted image , naredila bom še CB in potem bom kar poklicala ginekologa.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2009 18:15:26   
zaljubljena23
Anonimna, hvala ti.

Upam, da je le bila O malo pozneje in te razveseli plusek, če pa žal ne bo, pa optimistično v nov boj. Držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2009 10:15:50   
Anonimen
Takole punce, naredila sem CB in je bil negativen, sem pa že naročena pri ginekologu.Tako da je po vsej verjetnosti moja ovulacija splavala po vodi. Zato imamo ginekologe in ja v veliki večini vedo kaj narest. Tako da grem z dvignjeno glavo naprej, v novi upam da uspešen boj.

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.5.2009 11:23:09   
pilotina
Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2009 12:57:29   
zaljubljena23
Anonimna, objemček in želim, da bo naslednji krog s klomifenom uspešnejši. Drži se

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?