Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 12:45:18
|
|
|
|
Hope2
|
Moja starša sta z notranje strani dala izolacijo in sicer v dnevni sobi in spalnici (obe na severni strani). Toplo imata vedno, samo ne vem ali od izolacije, ali ker kurita ko zmešana . Spomnim se pa samo gips plošč, pod njimi pa se mi zdi, da je bila steklena volna
|
|
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 12:49:32
|
|
|
|
mala maja
|
kaj pa steklena volna in gips plošče? S tem bi tud zelo izoliral. na stene date profile da gredo potlej gips gor plošče cca 10 -15 cm od stene če vam ni preveč, vmes stekleno volno.
|
|
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 12:50:43
|
|
|
|
mala maja
|
joj sem čudna. Sem šele sedaj videla da tudi o tem razmišlate.
|
|
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 13:21:50
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Midva sva pri sanaciji starejšega stanovanja dala na stene profile, not stiropor, gor čez pa gips plate. To je bilo v spalnici, dnevni, kuhinji. Potem se nama ni več dalo komplicirat in sva otroško sobo oblekla zgolj v striopor, izravnalno maso, zakitala - zadeva je funkcionalno enaka, enako toplo je tam, s tem da je ene petkrat manj dela, kompliciranja in brušenja, izravnavanja itd itd
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 15:29:30
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pri nas imamo kameno volno (mislim, da je najbolj izolativna) in vse skupaj dano na profile in poknaufano. Lepo toplo izolirano in nič se ne vidi.
|
|
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 19:57:57
|
|
|
|
Piruri
|
Mi smo se tudi vselili v staro hišo in smo notranjost izolirali tudi s kameno volno in gips ploščami...zdaj bova pa še najino spalnico izolirala s 3 cm debelim stiroporjem in okrasnimi panelnimi ploščami... Ma smo fajn zadovoljni in se ogrevamo le s klimo (stanovanje 70 m2)...
< Sporočilo je popravil Piruri -- 6.1.2009 19:58:55 >
|
|
RE: Izolacija sten z notranje strani! 6.1.2009 21:00:26
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja na stene date profile da gredo potlej gips gor plošče cca 10 -15 cm od stene če vam ni preveč, vmes stekleno volno. To sva midva naredila na zunanji severni steni v spalnici in razlika je ogromna. Res! Prej se mi je po zimi zdelo, da mraz kar puhti od stene, zdaj je pa prijetno topla, kot notranje stene. Letos nas čaka pa kar cela fasada nova, ker se nama ne da vseh zunanjih sten oblačit. Deluje pa definitivno.
|
|
|
| Stran: [1] |
ZanositevSpetGajaKoliko časa ste potrebovale za zanositev? 1-6 mesecev (
68%)
6-12 mesecev (
8%)
1-2 leti (
8%)
dlje od 2 let (
16%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!