|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izolacija mansarde
3.3.2007 14:25:23   
frutka_
Ker bomo letos urejali mansardo me zanima kakšno oz. koliko cm debelo izolacijo imate. Pa kako se obnese pozimi ter poleti.

Mi2 namerava narediti Agepan-ke in še volno spodaj. Cca 20-25cm bo debela izolacija. Skrbi me predvsem poletna vročina. kako hitro oz. na koliko stopinj se mansarda dejansko ohladi poleti, ko je čez dan vroče okrog +30stopinj?   sprašujem za "hlajenje" brez klime.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izolacija mansarde
3.3.2007 15:18:39   
soncece24
Nama so svetovali, da je tam okoli 18 že ok, od 20 gor pa super. Imava pa zaenkrat samo 15 menda, pa je vroče poleti. Sva bila prelena, da bi še eno rundo tervola naložila, pa nama je zdaj ful žal. Ko imaš pa enkrat že opremljeno, je pa to taka svinjarija, da je za pop... ampak bo spomladi vseeno treba nekaj nardit, da se ne skuhava poleti, čeprav imava vhod na podstrešje ravno nad sedežno v dnevni user posted image se že veselim umikanja.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2007 20:31:04   
Anonimen
midva sva prvotno razmišljala o 28 cm debeli ursi sf35, ki je pomoje najboljša volna trenutno na tržišču. vendar mi je potem en kolega povedal za alternativo - celulozne kosmiče. ta je predvsem zelo v prednosti poleti, ker ima daljši fazni zamik in sicer pri tej omenjeni volni ti recimo v mansardi vroče rata poleti ob 1h popoldne, pri kosmičih pa ob 6h zvečer oz vročina sploh ne pride skos dotakrat ko naj bi se shladilo. vse tabele in rezultati kažejo zelo dobre rezultate, kako bo v praksi povem to poletje! :)

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2007 12:31:10   
frutka_
Mi2 imava zunaj Agepan in noter tervol 25cm. Faznega zamika bi bilo potem 15ur, tako da v tem času sonce ne "prebije" izolacije. Agepan je tudi eko varianta tako kot celulozni kosmiči. Kosmiči so menda malce dražji, ampak ni izolacija tako debela tako da ti ostane par cm več prostora.
Lara vašo hiško pa spremljam na forumu Pod svojo streho. Lepo hiško zidate.Tudi sama razmišljam da bi spetni dnevnik gor dala, da bi pomagala komu s kakšnim koristnim nasvetom o odkupu in preurejanju starih mansard.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2007 13:16:46   
CatJa
Mi imamo 25 cm, pa je po dveh, treh vročih dneh notri prava savna. Rešitev je edino klima.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2007 14:28:05   
frutka_
Catja sem se ti mislila javit pa si me prehitelja. res je tako hitro vroče. sta vzela navadno volno ali kakšno boljšo. mi2 sva v predračunu vzela najboljšo volno na trgu. baje ima to tudi vpliv na fazni zamik...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?