Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izlet z extra marketing??? 12.9.2008 12:51:29
|
|
|
|
Spark
|
Od sestre kolegica je bila v Opatiji, na nekem kosilu, kjer je dvignila nagrado za potovanje v Španijo- vrednost 300€. Vem, da je ta kolegica morala poklicat še tri osebe, ampak ona je poklicala samo mojo sestro. Potem so vsi dobili bon v vrenosti 50€ za potovanje v Sarajevo. Ampak kaj točno je bil namen tega se pa ne spomnim. Zdi se mi da so tam prodajali jogije,... al nekaj. Pa vem, da so imeli organiziran prevoz do tja in nazaj. Pa še žrebanje je bilo za nek avto, verjetno Mercedez. Skratka, sestra vem, da ni nič kupila, in tudi nič ti niso vsiljevali. Pojdi in poglej.
|
|
|
|
RE: Izlet z extra marketing??? 12.9.2008 14:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Bila tetina prijeteljica, pa soseda... vem, da je ena dobila izlet v Španijo- mož je moral doplačati. Sanja se mi ne, zakaj se gre, vem pa, da ni blo nič hudega tam v Opaatiji- te niso v nič silili.
|
|
|
|
RE: Izlet z extra marketing??? 18.9.2008 8:36:40
|
|
|
|
MTFP
|
vsi dobili bon v vrenosti 50€ za potovanje v Sarajevo. Ampak kaj točno je bil namen tega se pa ne spomnim. Zdi se mi da so tam prodajali jogije,... Moja dva sta šla. Res prodajajo ene jogije eno borno kosilo ti ponudijo. Ni treba nič kupit. Naša dva sta dobila izlet v Španijo, nad katerim sta bila navdušena. Je pa res da je treba za drugega doplačati, in ko sem preverila po agencijah je drugod izlet malo cenejši kot je bilo tu doplačilo (za eno osebo). Ampak še vedno ceneje kot pa če bi oba vplačala pri eni agenciji. Ma jaz sem bila zihr da je to nateg ,ampak...
|
|
|
|
RE: Izlet z extra marketing??? 18.9.2008 10:50:38
|
|
|
|
Eca
|
Moj mož je ravno včeraj dobil to isto zadevo za izlet v Varaždin + vse ostale stvari, ki jih opisujete. Meni je malo čudno, ker je to dobil že pred cca 1 mesecem isto stvar - vabilo....izlet Varaždin, včeraj pa je bil spet "žreban". Pred mesecem dni sva najprej mislila iti, pa sem malo pobrskala po iskalniku in videla, da je to kao nateg. Ne bom opisovala kako in kaj, mogoče poiščete z iskalnikom Extra marketing in si preberete na forumih kaj so ljudje vse doživeli in se potem odločite če vam je všeč ali ne. Lp, Eca
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?