|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z ovulacijskimi testi
14.11.2012 10:09:01   
00PoLoNa00
Pozdravljene!

Zanima me, koliko se vas poslužuje ovulacijskih testov in koliko so zanesljivi (predvsem **** znamke)?

Jaz ga ta mesec uporabljam prvič...

Pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi
15.11.2012 18:27:03   
Anonimen
Zakaj pa piše ***** znamke?

(odgovor članu 00PoLoNa00)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2012 9:21:11   
00PoLoNa00
Samo je naredilo cenzuro....mislila sem kake cenejše teste, ki so iz drogerij. V nasprotju z clearblue recimo iz lekarne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2012 18:06:10   
Taddyka
Po mojem je najboljše da se o cenejših posvetuješ v lekarni. Ampak v vsakem primeru je tudi pri najdražjih samo 99% zanesljivost.

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2012 22:22:58   
mausikaa
jaz sem si jih naročila preko neta in moram rečt, da so bili zelo zanesljivi...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Taddyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2012 22:35:04   
Katy78
Jaz sem obakrat uporabila tiste iz DM-ja in so obakrat prav pokazali. user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2012 0:00:57   
Penny
Jaz sem kar na ebayu vzela in so mi čist vredu http://www.ebay.co.uk/itm/20-OVULATION-TESTS-Strips-20miU-Sensitive-PRIVATE-LISTING-Fast-Dispatch-/130600320821?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item1e6862bf35

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2012 11:31:55   
pepa6
Jaz sem ta mesec prvič uporabila ovulacijske teste testforless. V petek je bila druga črtica zelo bleda od kontrolne, v soboto in nedeljo sta bili obe črtici enaki, danes pa je bila spet druga črtica bleda od kontrolne. Sem pa na klomifenu že 2 mesec in ne vem koliko je to realno.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2012 13:49:19   
Anonimen
Sexajte vsak 2.dan in boste verjetno trofle pravi dan ;)

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2013 11:13:39   
Anonimen
Jaz sem ovulacijske teste uporabljala že tri mesece, vendar ovulacije še nisem zaznala :-( Sedaj ne vem, ali je nisem zaznala, ker sem preredko merila ali zato, ker dejansko nisem imela ovulacije. V paketu navadno dobiš le nekaj lističev in če ne zadaneš pravega obdobja (dva sem ujela šibkejšo drugo črto od prve, en mesec pa praktično nič), ne pokažejo ničesar.

Uporabljala sem pa en mesec Medismartove lističe, drug mesec pa od Clearblueja (kjer naj bi se pokazal smeško, a pri meni ga ni bilo). Ker si res želiva otročka, sem potem naredila tudi test plodnosti (drugo kot ovulacijski) in ta je bil bp. Ker sem bila zmedena, sem klicala ginekologinjo, ki mi je svetovala, naj si kakšen mesec dnevno merim bazalno temperaturo, da dobim približno sliko, kdaj sploh imam ovulacijo (čeprav se mi je na podlagi sluzi vedno zdelo, da točno vem, kdaj ovuliram, očitno ni tako...). Tako, da bom naslednji mesec poskusila še s tem, pa bom videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2013 17:15:25   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Jaz sem kar na ebayu vzela in so mi čist vredu http://www.ebay.co.uk/itm/20-OVULATION-TESTS-Strips-20miU-Sensitive-PRIVATE-LISTING-Fast-Dispatch-/130600320821?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item1e6862bf35

Isto jaz! user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2013 17:02:58   
Tilika
Če katera potrebuje ovulacijske teste, ji lahko podarim, ker jih ne potrebujem. Škatla je original zapakirana. Napiše mi naj naslov na ZS.
Plača samo strošek poštnine in veliko sreče :-)

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2013 12:08:35   
SUZY...
Pozdravljene!
Jaz imam še vedno nekaj palčic ovulacijskega testa clear blue, ampak mi ne služijo... V polovici leta mi ni niti enkrat zaznalo nič...Danes sem pa za foro user posted image (ker mislim da sem končno zanosila...) opravila kar še en ovulacijski test in je pozitiven... NI mi več jasno čisto nič!!! Ali naj ne bi ta test pokazal pozitivno samo takrat, ko zazna povišan LH? in ali ni to samo takrat ko smo najbolj plodne??? ali je mogoče sposoben prikazati tudi morebitno nosečnost???meni namreč M zaostaja več kot en teden....
Hvala za odgovore!!!

(odgovor članu Tilika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2013 16:27:51   
Metuljčica 2013
suzy, naredi še en poceni test iz lekarne, po enem tednu zamude bi ti moral pokazat user posted image , brezveze razmišljat, če si ali nisi user posted image , kupi test za odkrivanje nosečnosti in bo stvar jasna. Držim pesti

(odgovor članu SUZY...)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2013 16:29:08   
Metuljčica 2013
drugače pa v navodilih ziher piše katere hormone lahko zazna, meni je v CB digital testu za odkrivanje nosečnosti pisalo, na kaj je treba pazit in kaj lahko povzroči lažni user posted image ...

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2013 20:08:34   
Night
Suzy, mislim, da si noseča. Sicer ne vem, zakaj si delala ovulacijski test, če ti M zamuja, tako da ponovi vajo z ustreznim testom.

Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2013 21:00:32   
SUZY...
živjo!
jah nardila sm ovulacijski test kar tako za foro, ker mi je par palčic ostalo...in prej pred dvema urama mi je dragi prnesu taprav test za nosečnost... naj vam povem NOSEČA SEM!!! in neizmerno srečna!!!po enem letu ki se matrava je biu že čas!vesela in srečna in vse - ne znam opisat teh lepih občutkov!!!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2013 21:03:52   
Anonimen
Čestitke! Tudi midva se matrava že eno leto, pa me zanima, če je bil ta ciklus pri tebi kaj drugačen kot ponavadi? Jaz vsak mesec mislim, da sem noseča, pa me potem vedno M spravi v jok. A si kaj drugega probala ta krog? Čestitke še enkrat!

(odgovor članu SUZY...)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2013 21:09:31   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: SUZY...

živjo!
jah nardila sm ovulacijski test kar tako za foro, ker mi je par palčic ostalo...in prej pred dvema urama mi je dragi prnesu taprav test za nosečnost... naj vam povem NOSEČA SEM!!! in neizmerno srečna!!!po enem letu ki se matrava je biu že čas!vesela in srečna in vse - ne znam opisat teh lepih občutkov!!!

user posted image čestitke user posted image

(odgovor članu SUZY...)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2013 21:17:02   
SUZY...
Hvala! Mah po pravici povem, da nism niti sanjala da bom pa tokrat zanosila...tudi jaz sem prejokala še pa še.. Ta mesec sem bla prou posebej neki sitna in sva sam 2x-prav neverjetno..in niti nism gledala tistih dnevov...nevem, ni mi jasno kako je lahko uspelo!!!res mi ni jasno..ampak sem pa presrečna in želim si da bo vse uredu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2013 21:57:08   
SUZY...
No pa bom še to napisala... Ko sva se tok matrala in sm bla skoz vsa žalostna k ni blo nič.. kolegica mi je rekla naj takoj neham prebirat stvari o tem na netu, da to me pol še bolj sekira in skoz razmišljam sam o vseh možnih varjantah in vseh možnih znakov da sm!!!... in mi je svetovala, da se kao ne sme vsak dan met spolnih odnosov.. da je bolš vsak drugi dan, da se more stvar kao upacat..in mi je blo tko smešno user posted image ...ne vem, mogoče bi pa res tko keri pomagalo..VSO SREČO TISTIM KI SE MATRATE!!!

(odgovor članu SUZY...)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.3.2013 8:56:42   
Anonimen
SUZY, ne boš verjela, ampak sem slišala že toliko zgodbic o ženskah, ki so zanosile ravno tisti mesec, ko so mislile, da ne bodo. Res mi ni jasno, kako to deluje user posted image Kako si se odklopila od forumov in tega? Meni nikakor ne uspe user posted image

(odgovor članu SUZY...)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2013 19:58:02   
SUZY...
Pozdravček!
Od forumov odklopit se, mi sploh ni bil problem.. glede na to, da sem skozi preberala samo eno in isto, in skoz ena in ista vprašanja.. Sm pač upoštevala kolegico, po drugi strani mi je pa blo skoraj vseeno.. Sm si rekla, da pač če zanosim, imam še vedno čas vse prečikirat saj mi ne bo nikamor uteklo! Sm se tolko odklopla da sm pozabla gesla in uporab. imena in sm zdej vse na novo ustvarla!!!jaooooo... Ampak je delovalo!Nehala sm razmišljat o tem, keri dan pa morva, da bo sigurno..Sva pač sexala po najino-spontano! In vedno sem jst bla pobudnica in brez razloga, da takrat sigurno bo... Še sm šla ta mesec nove vloške kupit z prepričanjem da dobim M!!! In poglej rezultat - pozitiven testek user posted image No po praznikih pa imam že pregled!!! Se prav veselim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.4.2013 12:44:02   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček

imam eno vprašanje in upam da mi bo katera pomagala user posted image ta ciklus sem začela uporabljati ovulacijske teste, predvsem zato da preverim kdaj naj bi imela ovulacijo... Prvič sem začela namakati testek 7 dan v ciklusu...bolj za foro ker sem bila prepričana da se mi bo pojavila le ena črtica...in glej ga zlomka...nalimata se mi 2 črtici user posted image user posted image druga črtica je bila svetlejša od testne ampak enako debela.... no testke sem namakala vse do 11 dne ... ta dan sta bili oče črtici temni in enako debeli...predvidevala sem da bo zdaj zdaj nastopila ovulacija.... valda sva bila z mojim pridna pred in po user posted image , 12, 13 in 14 dan mi je testek pokazal le 1 črtico... sem mislila ...ok to je zgleda to.... potem pa si za foro naredim še 1x testek... 15 dan...in kaj vidim??? spet 2 črtice user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to mogoče??? user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ali spet ovuliram al kaj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja naj povem še to da sem testke delala ob 17h vsak dan in da sem ga namakala user posted image 10 sekund... po 8-10 minutah pa gledala rezultat user posted image (proizvajalec priporoča odčitavanje rezultata po 10 minutah user posted image user posted image
testke sem si naročila na plodnost.si .....
kaj naj si mislim??? a so ti ovulacijski testi sploh ok??????
thanks.....

(odgovor članu SUZY...)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.5.2013 8:25:30   
Dorotheia
Punce, kje v fizični trgovini/lekarni lahko dobim ovulacijske teste znamke Medismart? Ve katera?

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.