Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 15.11.2012 18:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa piše ***** znamke?
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 16.11.2012 9:21:11
|
|
|
|
00PoLoNa00
|
Samo je naredilo cenzuro....mislila sem kake cenejše teste, ki so iz drogerij. V nasprotju z clearblue recimo iz lekarne...
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 18.11.2012 18:06:10
|
|
|
|
Taddyka
|
Po mojem je najboljše da se o cenejših posvetuješ v lekarni. Ampak v vsakem primeru je tudi pri najdražjih samo 99% zanesljivost.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 26.11.2012 22:35:04
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem obakrat uporabila tiste iz DM-ja in so obakrat prav pokazali.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 27.11.2012 11:31:55
|
|
|
|
pepa6
|
Jaz sem ta mesec prvič uporabila ovulacijske teste testforless. V petek je bila druga črtica zelo bleda od kontrolne, v soboto in nedeljo sta bili obe črtici enaki, danes pa je bila spet druga črtica bleda od kontrolne. Sem pa na klomifenu že 2 mesec in ne vem koliko je to realno.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 27.11.2012 13:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sexajte vsak 2.dan in boste verjetno trofle pravi dan ;)
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 7.1.2013 11:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ovulacijske teste uporabljala že tri mesece, vendar ovulacije še nisem zaznala :-( Sedaj ne vem, ali je nisem zaznala, ker sem preredko merila ali zato, ker dejansko nisem imela ovulacije. V paketu navadno dobiš le nekaj lističev in če ne zadaneš pravega obdobja (dva sem ujela šibkejšo drugo črto od prve, en mesec pa praktično nič), ne pokažejo ničesar. Uporabljala sem pa en mesec Medismartove lističe, drug mesec pa od Clearblueja (kjer naj bi se pokazal smeško, a pri meni ga ni bilo). Ker si res želiva otročka, sem potem naredila tudi test plodnosti (drugo kot ovulacijski) in ta je bil bp. Ker sem bila zmedena, sem klicala ginekologinjo, ki mi je svetovala, naj si kakšen mesec dnevno merim bazalno temperaturo, da dobim približno sliko, kdaj sploh imam ovulacijo (čeprav se mi je na podlagi sluzi vedno zdelo, da točno vem, kdaj ovuliram, očitno ni tako...). Tako, da bom naslednji mesec poskusila še s tem, pa bom videla.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 22.1.2013 17:02:58
|
|
|
|
Tilika
|
Če katera potrebuje ovulacijske teste, ji lahko podarim, ker jih ne potrebujem. Škatla je original zapakirana. Napiše mi naj naslov na ZS. Plača samo strošek poštnine in veliko sreče :-)
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 12:08:35
|
|
|
|
SUZY...
|
Pozdravljene! Jaz imam še vedno nekaj palčic ovulacijskega testa clear blue, ampak mi ne služijo... V polovici leta mi ni niti enkrat zaznalo nič...Danes sem pa za foro (ker mislim da sem končno zanosila...) opravila kar še en ovulacijski test in je pozitiven... NI mi več jasno čisto nič!!! Ali naj ne bi ta test pokazal pozitivno samo takrat, ko zazna povišan LH? in ali ni to samo takrat ko smo najbolj plodne??? ali je mogoče sposoben prikazati tudi morebitno nosečnost???meni namreč M zaostaja več kot en teden.... Hvala za odgovore!!!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 16:27:51
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
suzy, naredi še en poceni test iz lekarne, po enem tednu zamude bi ti moral pokazat , brezveze razmišljat, če si ali nisi , kupi test za odkrivanje nosečnosti in bo stvar jasna. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 16:29:08
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
drugače pa v navodilih ziher piše katere hormone lahko zazna, meni je v CB digital testu za odkrivanje nosečnosti pisalo, na kaj je treba pazit in kaj lahko povzroči lažni ...
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 20:08:34
|
|
|
|
Night
|
Suzy, mislim, da si noseča. Sicer ne vem, zakaj si delala ovulacijski test, če ti M zamuja, tako da ponovi vajo z ustreznim testom.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 21:00:32
|
|
|
|
SUZY...
|
živjo! jah nardila sm ovulacijski test kar tako za foro, ker mi je par palčic ostalo...in prej pred dvema urama mi je dragi prnesu taprav test za nosečnost... naj vam povem NOSEČA SEM!!! in neizmerno srečna!!!po enem letu ki se matrava je biu že čas!vesela in srečna in vse - ne znam opisat teh lepih občutkov!!!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 21:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke! Tudi midva se matrava že eno leto, pa me zanima, če je bil ta ciklus pri tebi kaj drugačen kot ponavadi? Jaz vsak mesec mislim, da sem noseča, pa me potem vedno M spravi v jok. A si kaj drugega probala ta krog? Čestitke še enkrat!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 21:09:31
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: SUZY... živjo! jah nardila sm ovulacijski test kar tako za foro, ker mi je par palčic ostalo...in prej pred dvema urama mi je dragi prnesu taprav test za nosečnost... naj vam povem NOSEČA SEM!!! in neizmerno srečna!!!po enem letu ki se matrava je biu že čas!vesela in srečna in vse - ne znam opisat teh lepih občutkov!!! čestitke
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 21:17:02
|
|
|
|
SUZY...
|
Hvala! Mah po pravici povem, da nism niti sanjala da bom pa tokrat zanosila...tudi jaz sem prejokala še pa še.. Ta mesec sem bla prou posebej neki sitna in sva sam 2x-prav neverjetno..in niti nism gledala tistih dnevov...nevem, ni mi jasno kako je lahko uspelo!!!res mi ni jasno..ampak sem pa presrečna in želim si da bo vse uredu!!!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 25.3.2013 21:57:08
|
|
|
|
SUZY...
|
No pa bom še to napisala... Ko sva se tok matrala in sm bla skoz vsa žalostna k ni blo nič.. kolegica mi je rekla naj takoj neham prebirat stvari o tem na netu, da to me pol še bolj sekira in skoz razmišljam sam o vseh možnih varjantah in vseh možnih znakov da sm!!!... in mi je svetovala, da se kao ne sme vsak dan met spolnih odnosov.. da je bolš vsak drugi dan, da se more stvar kao upacat..in mi je blo tko smešno ...ne vem, mogoče bi pa res tko keri pomagalo..VSO SREČO TISTIM KI SE MATRATE!!!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 26.3.2013 8:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
SUZY, ne boš verjela, ampak sem slišala že toliko zgodbic o ženskah, ki so zanosile ravno tisti mesec, ko so mislile, da ne bodo. Res mi ni jasno, kako to deluje Kako si se odklopila od forumov in tega? Meni nikakor ne uspe
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 27.3.2013 19:58:02
|
|
|
|
SUZY...
|
Pozdravček! Od forumov odklopit se, mi sploh ni bil problem.. glede na to, da sem skozi preberala samo eno in isto, in skoz ena in ista vprašanja.. Sm pač upoštevala kolegico, po drugi strani mi je pa blo skoraj vseeno.. Sm si rekla, da pač če zanosim, imam še vedno čas vse prečikirat saj mi ne bo nikamor uteklo! Sm se tolko odklopla da sm pozabla gesla in uporab. imena in sm zdej vse na novo ustvarla!!!jaooooo... Ampak je delovalo!Nehala sm razmišljat o tem, keri dan pa morva, da bo sigurno..Sva pač sexala po najino-spontano! In vedno sem jst bla pobudnica in brez razloga, da takrat sigurno bo... Še sm šla ta mesec nove vloške kupit z prepričanjem da dobim M!!! In poglej rezultat - pozitiven testek No po praznikih pa imam že pregled!!! Se prav veselim!!!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 7.4.2013 12:44:02
|
|
|
|
zvezdica.zaspanka83
|
pozdravček imam eno vprašanje in upam da mi bo katera pomagala ta ciklus sem začela uporabljati ovulacijske teste, predvsem zato da preverim kdaj naj bi imela ovulacijo... Prvič sem začela namakati testek 7 dan v ciklusu...bolj za foro ker sem bila prepričana da se mi bo pojavila le ena črtica...in glej ga zlomka...nalimata se mi 2 črtici druga črtica je bila svetlejša od testne ampak enako debela.... no testke sem namakala vse do 11 dne ... ta dan sta bili oče črtici temni in enako debeli...predvidevala sem da bo zdaj zdaj nastopila ovulacija.... valda sva bila z mojim pridna pred in po , 12, 13 in 14 dan mi je testek pokazal le 1 črtico... sem mislila ...ok to je zgleda to.... potem pa si za foro naredim še 1x testek... 15 dan...in kaj vidim??? spet 2 črtice kako je to mogoče??? kaj ali spet ovuliram al kaj???? aja naj povem še to da sem testke delala ob 17h vsak dan in da sem ga namakala 10 sekund... po 8-10 minutah pa gledala rezultat (proizvajalec priporoča odčitavanje rezultata po 10 minutah testke sem si naročila na plodnost.si ..... kaj naj si mislim??? a so ti ovulacijski testi sploh ok?????? thanks.....
|
|
|
|
RE: Izkušnje z ovulacijskimi testi 17.5.2013 8:25:30
|
|
|
|
Dorotheia
|
Punce, kje v fizični trgovini/lekarni lahko dobim ovulacijske teste znamke Medismart? Ve katera?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.