Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje z matrix avtosedežem 12.1.2007 23:24:55
|
|
|
|
muki1
|
NE NE NE NE NE IN ŠE ENKRAT NE. Mi ga imamo in smo morali nabaviti še lupinico. Ne gre v noben avto. Oziroma imajo vsi avti prekratke pasove, pa še na kreš testih je baje dobil zelo slabe ocene.
|
|
RE: Izkušnje z matrix avtosedežem 13.1.2007 13:34:09
|
|
|
|
darja72
|
Vsi avti pač nimajo tako kratkih pasov. Tako da: im smo imeli zelo dobre izkušnje. Na kreš testih pa je bila, če se ne motim slabo ocenjena ležeča lega sedeža. lp
|
|
|
|
RE: Izkušnje z matrix avtosedežem 13.1.2007 14:14:30
|
|
|
|
ajdaN
|
Meni ni bil všeč. Kot košara je absolutno premajhen - sploh za zimske dojenčke. Naš je še navadno košaro prerastel pred 4. mesecem. Ocene ima obupne, ampak samo za ležeč položaj. Za sedečega ne vem če sploh so testi, lahko da bi se boljše odrezal, lahko da tudi ne. Glede na to, da se naslonjalo da nastaviti, ne vem koliko je to varno pri trku. Pasovi so tudi v marsikaterem avtu problem. Malo pa premisli tudi glede teže - koliko boš sedež prestavljala sem in tja. Midva sva bila precej na terenu in mi je bila včasih še navadna lupinica pretežka. Seveda je bil v njej naš težkokategornik. V glavnem jaz sem proti, pa če se sliši še tako praktično, da imaš sedež in košaro v enem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?