|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z Maxi Cosi Priori SPS
12.7.2007 10:27:08   
MwaBwa
Kakšen je ta avtosedež z vidika varnosti, praktičnosti...?
Odločam se za nakup in bi mi pomagalo kakšno mnenje. Najlepša hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z Maxi Cosi Priori SPS
12.7.2007 11:29:56   
barbara b
Jaz imam Maxi Cosi od 9 - 18 kg in sem zelo zadovoljna z njim. user posted image
Zato se sedaj navdušujem tudi za MC avtosedež 15 - 36kg. 

(odgovor članu MwaBwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 11:49:38   
puncica
Mi imamo maxi cosi priori (SPS ne vem kaj pomeniuser posted image ) in smo zadovoljni z njim ker:
- se poleže
- mu glavca ne opleta sem in tja
- lepo vidi ven
- se mi zdi da je sedež v zicu ful fiksiran brez isofixa
- prevleko lahko perem v pralnem stroju

Moti me ker:
- se blago mucka

Za naprej smo pa kupili romerja zato ker je naša princeska bol pri tamalih je edino ta pasal.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 14:21:27   
DANVARI
MI ga imamo in smo zadovoljni. Prestavljati iz enega avta v drugega je relativno lahko, nudi zaščito pred stranskimi trki (pa še glavo lahko nasloni). Sicer bi si želela da se za eno stopnjo bolj poleže ampak tudi sedaj ji glava nič ne binglja.
Edino tečno je snemat prevleko za pranje, ampak to smo zdej v polletni uporabi naredili le enkrat in istočasno prestavili tudi naramnice. Priori XP ima nekaj izboljšav glede na Priori SPS ampak mislim da ne upravičijo višje cene. Mi smo se na koncu odločili za SPS ker je bil tudi cenovno ugoden ob enakih varnostnih rezultatih. Sicer si pa več o tem sedežu poglej tukaj

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu MwaBwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!