|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z Klomifenom
19.1.2008 9:30:49   
pike
Pozdravljene,
Imam policistične jajčnike. Zdaj sem bila prvič pri novem G, ki mi je predpisal Klomifen najprej za 3 mesece, če ne rata pa še za 3. Moj odmerek je 2 tableti od 5 - 9 dne. Rekel je, da bom imela dosti večje možnosti za zanositev, saj zaradi PCO nisem imela rednih ovulacij. Bi mi lahko malo opisale kakšne so vaše izkušnje z Klomifenom in kdaj po prenehanju jemanja zadnje tableteke je nastopila Ovulacija oz. so bili tisti plodni dnevi. Za vaš odgovor se vam zahvaljujem in vas pozdravljamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z Klomifenom
19.1.2008 9:54:23   
stunfek
oglasi se ne upamo skupaj - klub klomifenk, da ne boo raztresene po celem forumu :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje z Klomifenom
19.1.2008 10:54:42   
trinity22
pozdravljena pike
tudi sam sem dobila Klomifen 3 škatlice in sedaj je NE čakam 24. 1. upam da je ne bo pol mi ne bo treba začet jest teh tabletk, če pa pride pa začnem najprej z eno tabletko potem naslednji mesec dve in tretji tri, če do takrat ne rata pa se naj spet oglasim pri G.

Upam pa seveda da mi sploh ne bo treba začetuser posted image

Samo mislim da si že ta mesec čist preveč utvare delam in d aspet nič ne bo... Pa vseeno - upanje umer zadnje.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.