Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 30.5.2005 21:35:59
|
|
|
|
HuAnita
|
tI NABAVI c4, ŠPORTNO VERZIJO. :bravo: :bravo: :bravo: Ga ima moj :love:.
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 30.5.2005 21:36:50
|
|
|
|
TaRe*
|
men je berlingo tudi všeč.Sem ga vozila v službi...ampak takega z kiblo zadaj,ne z sedeži. Mislim da nič kaj več ne kuri,kot drugi citroeni,rezervni deli so pa tako tako... Meni je to všeč,ker je zadaj ful placa...ne pa kot pri mojem,ko komaj vozek not sklačiš. Ti kar po njega..:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 30.5.2005 22:26:57
|
|
|
|
Joe
|
V vojski sem po zasneženi samotni dolini pet dni vozil predzadnjo modelsko izpeljanko Berlinga. Zelo mi je bil všeč! Kratka sklopka (najprej sem mislil, da se mi je zamotala gumijasta podloga), odličen pregled (višji položaj), volan bolj vodoravno (kot pri avtobusu ali kombiju). Ko nas bo veliko, bi ga kar imel! Poraba itn. pa ne vem. Aja, pet dni vojske na terenu: s kuharico sva se peljala iz Celja do Logarske doline in na koncu nazaj, vmes pa sem hodil po kruh v Luče in vozil smučke ter sanke za deco na zimski šoli v naravi. Bil sem v civilni uniformi, da nisem vzbujal zaskrbljenosti med smučarji. :)-:)-
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 30.5.2005 23:17:40
|
|
|
|
ajat
|
BERLINGO JE SUPERRRRRRRRRRRRRRRRrrrr mi imamo doma kar tri Moj oce ima firmo in rabi prostorne avte, tako, da sta dva skoraj sluzbena en pa privat in je dober,(rezervne dele se nismo kupovali, tako, da ne vem kej vec povedat), pokuri malo nardimo cca 700 km- 800 km s polnim tankom. JE pregleden in .... V glavnem SUPER:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 30.5.2005 23:33:06
|
|
|
|
lin
|
Mi imamo Dobloja od Fiata je pa ista pašta kot Berlingo od Citroena ali Kangu od Renaulta. Jaz sem ful zadovoljna z njim in ga res zelo rada vozim. Na začetku mi je blo malo čudno,ma ko sem se navadla ga nemenjam možem. Ful je prostoren,jaz mam zmeraj kr oba vozička odprta,pa še malo morje drugih stvari. :bravo::bravo:
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 31.5.2005 6:44:00
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz imam službenega in mi je ful OK! Drgač pa vozim Scenica.
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 31.5.2005 8:53:54
|
|
|
|
danajana
|
Odkar se je rodila naša punčka imamo Berlingota in smo z njim vsi zelo zadovoljni. Je prostoren, noter sem zmeraj dala sestavljen voziček, ko gremo na morje vzamem s seboj VSE, ne gruntam, kaj ja in kaj ne. Požre tam ene 8 litrov, morda kakšen deci več, je bencinar in naredimo z enim tankom tam okoli 500 km. Redni servisi za nas niso dragi, ker nam rezervne dele vgradi družinski prijatelj, kakšnih večjih popravil pa do sedaj še ni bilo - je pa letnik 2001. Kupili smo že 1,5 let rabljenega, pa je bil kot nov. Je družinski avto, ni pa za afnat ali da bi se pred semaforjem pokazal, kako "potegne". Če imaš otroka mora zadaj obvezno imeti dvoje drsnih vrat!
|
|
|
|
Izkušnje z Berlingom(avto) 31.5.2005 14:15:46
|
|
|
|
brbra
|
No pa še z moje strani malo Danes smo naročili že tretjega berlingota:bravo:Prvega smo kupili leta 99 naslednjega leta 02 in sedaj tega.Ga ne zamenjam za noben dnar:bravo::love:Tanarbulši. Asahi gre v kofano brez zlagat, zraven še paleta mleka dve škatli špeže pa še kej bi lahko vmes podturila.Ima pa eno slabost in sicer ko kam gremo vozimo pol hiše s sabo in je nikoli ne rabmo:)- Servisi - najboljši servis je Jerovšek v Grosuplem- cene so nekje med 20 in 25 k sit. Sedaj imamo 120k km in nismo imeli niti enega problema z njim.Tavelik servis- jermeni in to je pri 180k km- govorim za Hdi-je pri bencinarju verjetno pri 120k km in je cena nekje 60k sit. Vglavnem stroški ful nizki, poraba, če ga gonim do konca nekje 7l8), placa še za kravco notri dat, če si umisliš še modutop* si pa oh in sploh taglavni:)-:bravo: *modutop- steklena streha- 5 okenj in stropne police8):love: Skratka na kratko Priporočamo:):bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?