|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje v orinaciji dr. Wohlmann-dobre ali s...
5.1.2008 12:23:26   
Anol
Živjo,

Razmišljam o obisku zdravstvene ordinacije dr. Wohlmann-a, ampak me zanimam kakšne imate kaj izkušnje tisti, ki ste bili tam sami ali s svojimi otročki?
Hvala za vse info.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje v orinaciji dr. Wohlmann-dobre a...
5.1.2008 12:41:35   
OliveOyl
Mi smo bili s tamalo-tam okrog 3 mes.je bila stara,
imela je alergijo na jajca in mleko.
Zdaj smo zdravi,do sedaj je brez problemov,izpuščaji,krči in
sitnoba so zginili.Stara bo 1 leto,je vse.
Mi smo zelo zadovoljni.user posted image

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 15:08:35   
gomin
Zdravo,

mi smo tudi bili s sinom ko je bil tri mesece star in diagnoza je bila alergija na mleko in jajce ter sladkor. Bili smo na terapijah in nato na pregledu, kateri je pokazal, da je alergija izginila. Sedaj je naš sinek star eno leto in je vse mlečne jedi in vse k vsebujejo jajce. Priporačam obisk.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 20:08:27   
Anol
Živ,

Smo se odločili in šli. Alergičen je pa na skoraj vse kar je možno jajca, mleko, sladkor, pšenica, pršice, kovine,..., jaz pa tudi in je bilo rečeno, da je verjetno podedoval po meni, ima pa hvala bogu malo blažjo obliko, upam da bo uspelo. Držim pesti.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu gomin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2008 22:13:33   
ULLA K
zdravo, tudi jaz razmišljam o obisku v tej ambulanti - mi lahko katera pove okvirne cene pragleda oz. terapije? 
hvala

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 18:12:45   
bulba
glede na to, da je od tega sporočila že leto dni,bi prosila za odgovor o uspešnosti dr. Wollmanna, če ste seveda tam bili. Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2008 11:52:41   
galileja
Moj malček je alergičn na ??? Testi pri alergologu negativni, mali pa ves flekast. Bi šla k dr. Wohlmannu, zato tudi mene zanima kakšni so vaše izkušnje. Ali mi predlagate kaj drugega. Kaj menite o magnetni resonanci? In še, če smem, kakšne so cene?

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2008 20:37:11   
pikapikica
Mi smo se pred kratkim odločili za terapijo po dr. Wohlmannu... Naša punčka je stara 2 in pol leti. Uradna medicina je ugotovila alergijo na mačjo dlako in rahlo tudi na beljak. Pri dr. Wohlmannu pa so ugotovili še veliko drugih stvari... bela moka, beli sladkor, mleko, jajca... uf (zaenkrat so pri njih delali samo teste za hrano... cvetni prah, živali - to še vse pride)... Zaenkrat smo bili na dveh terapijah... Cena enega tretmaja je 75€... Potrebuje jih pa zaenkrat 14 user posted image ... No vse samo, da bo zdrava ker sedaj je user posted image ... tako da kaj več še ne morem povedat, ker še ni nobenih rezultatov... zaenkrat se moramo izogibati omenjeni hrani in tako bo tudi 1-2 meseca po terapiji, potem pa lahko spet vse normalno je... Torej močno upam, da bo terapija pomagala... uf...user posted image

(odgovor članu galileja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2008 18:53:15   
suzolinka
Midva sva naročena v ponedeljek, tako da bom še poročala. Cena enega tretmaja je pa 150 eur pri otrocih pa ponavadi delajo polovične tretmaje, ker dalj ne zdržijo.
Jaz močno upam, da to ni samo nek nateg. Tako, da punce javite se in poročajte

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2008 10:10:15   
pikapikica
hej Suzolinka imaš prav... jaz sem gledala samo koliko plačamo, ko enkrat pridemo... Pri naši ta miceni delajo polovične tretmaje, zato moramo tudi prit 14x in ne 7x...

ja jaz tudi upam, da bo delovalo...

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......