|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje - LEFKAS
17.1.2010 10:46:30   
Spiria
Letos planirava septembra za teden ali dva odpotovati na ta otok.

Zanima pa me, kako ste bili kaj zadovoljni in v katerih vasicah / krajih na Lefkasu ste letovali?
Jaz ravno v najmanjše selo ne bi šla  želiva si ravno pravšnji utrip, da se zvečer kaj dogaja, da imaš na izbiro veliko tavernic in lokalčkov itd...

Je bil kdo v kraju Nidri? Gledava Hotel Eva Beach in zaenkrat se še najbolj ogrevava za to lokacijo...
Prosim za kakršakoli mnenja, hvala! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje - LEFKAS
17.1.2010 13:36:04   
ajsek
Toplo priporočam!
Ta hotel je super. Direkt na plaži, naravna senca, za Grčijo nadvse dober zajtrk in prijazno osebje. Meni osebno je bila pa najbolj všeč bližina mesta, ker greš samo ven iz hotela, pa si v centru.
Ni pa to žurerski otok. Se dogaja tudi zvečer, ampak niti približno toliko, kot na Zakintosu in Krfu.

Aja, pa vzemita avto, obvezno. Na severni strani so res super plaže.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2010 13:40:46   
rija
lefkas je lep, vendar pri meni ni pustli pečata ala "rada bi se vrnila" na ta otok.
plaže so lepe, otok precej miren, kar nama sicer odgovarja. midva sva bila 2-3 km iz glavnega mesta lefkada, ki je tudi eno tako fajn lepo zaspano mestece user posted image

sicer pa sva imela cel teden avto in sva otok prevozila do zadnjega kotička.

...vox populi...

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2010 13:47:07   
zoja10
nidri je na vzhodni strani in vse turistično je tam, če iščeš utrip in večerne zabavice ok pojdi tja,.
midva sva bla na zahodni strani (agios nikitas), res majhno mestece nekaj gostilnic in trgovinc . si pa blizu vseh najbolj FANTASTIČNIH plaž(še vedno rabiš avto ali skuter),
ki jih verjemi nikoli v življenju ne boš pozabla, pa še če mal boljš poiščeš dejansko si lahko na samem..., no avto itak vzameš.. potem se pa zapelješ v glavno mesto kjer je ful dogajanja. že komaj čakam da naš črviček malo zraste gremo definitivno nazaj.

prpopam dve slikici,...

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2010 13:54:21   
zoja10
user posted image

user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2010 14:15:22   
Spiria
Ooo, hvala vsem!

Vem, kako ležijo kraji na otoku in tudi Agios Nikitas sva čekirala, vendar se bojim, da je tam bolj malo
ponudbe tavernic, barčkov...? 
Pa tam imata oba hotela polpenzion, kolikor sem gledala, midva bi rada pa striktno nočitev & zajtrk.
Ravno žura ne iščeva, ampak da se greš zvečer malo pomešat med turiste, da je kje kaka muzika, da lahko vsak večer greš v drugo taverno, drugam na koktejl... tako pač.user posted image  Sva še mlada user posted image

Torej je ta hotel Eva Beach zelo v centru? Je potem hrupno ponoči, a se težko spi?

Mogoče predlagate še kak drug hotel v Nidriju? Kaj pa Palmyra beach?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2010 14:19:52   
majuška10
jaz sem bila tam ene cca 9 let nazaj, šli smo z avtom po celi grčiji in ta otok je menda edini, na katerega se lahko pride iz kopnega - brez trajekta.
Plaže so super - res take kot jih oglašujejo, takrat smo pa bili v enem mestecu oz. malo večji vasici (ki je v zalivu) mislim da se imenuje Vasiliki... Glede hotelov ne vem, mi smo bili v kampu, ni pa bilo nobene prevelike gužve,
Lahko pa za sigurno povem, da je ta otok-zame eden najlepših v Grčiji, saj sem grčijo in otoke prečesala podolgem in počez...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2010 15:16:37   
silvy
Pojdita v Nidri. Mi smo bili z enoletnikom v Studio Cosmos (apartmaji, ker nam je pač tako pasalo), jedli smo zunaj. Spat se da, ni ta hrupno. Obvezno rentat avto, da greš na lepe plažice. Baje, da je Eva Beach kar v redu.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2010 15:28:59   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: Spiria

Torej je ta hotel Eva Beach zelo v centru? Je potem hrupno ponoči, a se težko spi?

Ne, saj pravim, da Nidri ni nobena žurerska metropola. Je sicer malo morje restavracij in barov (tudi koktejle imajo user posted image ), ampak večina stvari okrog polnoči, enih zamre. Seveda ne vse, ampak tam okoli hotela je bilo pa vse mirno.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2010 15:42:53   
Spiria
ajsek, super! Itak sva bila že skoraj skoraj odločena za ta hotel, pri Kompasu je ugodno v First Minute rezervaciji.
Kakšne so pa sobe & kopalnice v tem hotelu? Kdaj si bila ti tam, je že dolgo tega?user posted image

Kar mi je pri tem hotelu super, je lokacija - dejansko na plaži.
Itak imava namen si ogledat večino otoških plaž, pa vendar je fino, če imaš plažo pred nosom, če ne drugega za kakšen jutranji / večerni skok v morje ali pa kakšen dan ostaneš "doma" in se zgolj izležavaš user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2010 19:03:45   
Splišni
Meni pa ta otok ni bil kaj preveč všeč. Smo bili lani. Bili smo sicer v dobrem kampu, samo ko smo se vozili naokoli ... vožnje je fuuuul, to je po ene 80 km (goooor in doooool), da prideš do ene teh plaž. No, ene 3 so take. Potem je ta taki plaži eno morje ljudi, ali pa so valovi tako visojki, da se ne da not,. Tudi voda zna bit tako mrzla, če je kakšen veter, da se skoraj ne da not.
Sicer je otok precej redko naseljen, do plaž se, razen tam, kjer so te skomercializirane (je tudi za plačat), ne da. Kars e tiče večerne zabave, tavern, kafičev - se največ dogaja v Lefkadi. Vasiliki npr, ki je p moje 2. po vrsti najbolj "mondena" vasica tukaj gor, je enih par tavernic, ki imajo mastno zasoljene cene. To je pa tudi vse, kar se tam dogaja. Pa ene 2 mali vtrgovinici sta fajn, v eni dobiš faj olive, sveže pakirane, v eni pa take - domače stvari - kaki ročno narejeni tepihi, pri - ampak to je pa tudi vse.
Tudi vsi ti hoteli oz. studii - to je tako malo vse. Kot ene malo večje hiše. Pa če piše,d a ima bazen, to je ena mala banjica tam va vrtku.
V glavnem če si mlad in iščeš zabavo - Lefkas gotovo ni to, kar rabiš. Fajn za videt, ampak da bi bilo pa to vse, pa ni.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2010 20:23:37   
Spiria
Mene pa te plaže čist začarajo; glede hotelov je pa tako, da sm že ogromno prebrala na straneh, kjer najdeš mnenja ljudi, ki so tam bili (Tripadvisor ipd) in me takoj zaskrbi, če preberem kaj slabega ter hotel odmislim. Tam se da ful velik izvedet o nastanitvah. Pa slike hotelov tud pogledaš in v tem primeru dvomim, da te lahko pričaka banja namesto bazena user posted image

Žura pa ne rabiva, zgoraj sem opisala, kaj me zanima in sem dobila potrditev, da je to to.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2010 11:29:34   
viv_
Mi smo bili na Lefkasu v kampu Poros Beach.

Otok lep, zelen, ampak si ne predstavljam, da bi bila tam 14 dni.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2010 10:33:49   
barni
Bili s ta malo na Lefkasu, hotel Eva beach.

Meni je bilo super, sploh za druzino je krasno. Hotel je na zacetku mesta, malo naprej je promenada in potem tavznt lokalov.

Sem pa bila tudi na KReti, Kosu, Santoriniju, Parosu, pa moram rect, da na Lefkasu kake hude zabave ni. Vsak otok ima nekaj svojega.

Lefkas nima nekih zgodovisnkih znamenitosti, ima pa zelenje in lepe plaze, do katerih je tezje priti, samo ce smo mi z naso 2,5 letnico, bosta tudi vidva.

Mladi so se bolj odlocali za Agios Nikitas, samo meni tam sploh ni bilo vsec, ker je to res ena micena vasica na hribu. Avto pa itak na vsakem grskem otoku.

Hotel Eva beach nima bazena, je na plazi, tko da ne vem zakaj bi se kopal v bazenu? Ima krasno teraso in obilne zajtrke, ker imajo tudi svojo pekarno. TRgovina pa je cez cesto, pa ne samo ena. V sobah imajo tudi mini kuhinje in klime.

Ce bi bila se samska, ne bisla se enkrat, ker bi rada videla se kaj drugega, takole z otrokom pa bomo morda sli ponovno, bomo videli.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2010 11:35:54   
majch
Kako se pa do tja pride? Domnevam, da letalo do celinske Grčije in potem presedanje? Pa transferji do hotela?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2010 12:41:25   
barni
Letalo do vojaskega letalisca k zdele tut slucajno ne vem kako se mu rece in je na celini.

Potem pa z busom preko dviznega mosta na Lefkas. Najprej gre bus na zahodno stran v Agios Nikitas, potem pa se v Nidri. Cca. 1 uro traja transfer od letalisca do Nidrija z busom. Do letalisca pa letis hm... po mojem 2 uri? Ej kolk sm pozabla ne morem verjet. V glavnem men se ni zdel nc groznega, je kar slo.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!