|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z vodnimi sesalniki
10.5.2005 9:11:58   
lidia
Drage RRjevke,

kupujem sesalnik, ki zna med drugim tudi prat talne obloge in oblazinjeno pohištvo.
Nagledan imam en Bagatel (Val eco), ca.100.000 + el. stepalna krtača.

Kot pomoč pri odločitvi vas prosim za vaše izkušnje z vodnimi sesalniki Bagatel.

Ali so boljši, zmogljivejši od npr. Delfina, ki je tud na našem tržišču. In, ali se Vorwerk sesalci dobijo tud pr nas?

Skratka, če povzamem, ali so bagatel sesalniki vredni svojega denarja al gre samo za dober marketing.

Thanks a million za info o vaših izkušnjah.

:metulj:

Vam skuham dobro kavo v zameno ;):kava::kava:;)

Neposredna povezava do sporočila: 1
10.5.2005 9:13:36   
emaa
moja mama ima delfina, ki si ga včasih sposodim, bolj redko, ker so to velke in težke zadeve. Vorwerk se pa dobi pri nas, na Viru pri Domžalah vem da je zastopništvo, sam Vorwek je pa pasje drag.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2005 9:15:32   
koala
Moja mama ima Igeo, to je Batagelov sesalec in je znjim full zadovoljna, samo ce si bos kupila se nastavek za pomivanje oken, se ga je treba malo privadit. Jaz sem rabla kr enih par krat, da sem pogruntala, da morajo biti vse cevi popolnoma ravne, drugace sprica cictilan tekocina kr skozi.
A ga toplo priporocam, meni je zakon.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2005 9:17:10   
KIRA
jaz ga mam - od batagela. sem ga dobila od moje mame za poročno darilo. pa ga nisem in ga nioli ne bom marala.
najprej je treba gledat video, da sploh veš, kako se sestavi. pol ima še približno miljon delov, pa treba vsakega na svoje mesto dat. pol je blazno težek, ko je poln vode - jaz sama ne morem delat z njim.
te novejše "mini" verije so že malo bolj kompaktne, pa vseeno. moti me pa tudi to, ko vodo izlivaš ven, ti mimogrede steče mimo wc-ja in treba pol še tega čistit. ne navsezadnje je pomanjkljivost pri takih sesalnikih, da če se ne posušijo po uporabi, oz. jih dobro ne očistiš in osušiš, se zna not razvijat od plesni in vseh mogočih bakterij malo marijo vsega...
jaz sem bolj za une z vrečkami z mikrofiltri, oz. tui take, kjer lahko posodo izprazniš v koš.
LP

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2005 9:23:55   
Lenny
:)- Lidia, hitro kofe sem :)-
Pri naši hiši imamo en "družinski" Bagatel, ki ga uporabljamo za tri gospodinjstva. Izkušnje? Ena velika, nerodna, težka stvar, za katero je v kleti ravno dovolj prostora, za naše stanovanje jo uporabimo ene trikrat letno, mama malo večkrat. Super počisti, samo veliko časa potrebuješ, tako da se pri nas za sproti ne obnese. Je pa super tudi za čiščenje avtomobilskih sedežev, za oblazinjeno pohištvo, celo ploščice v kopalnici. Tako da ima dobre in slabe lastnosti. Ni nujno potreben, je pa "fajn". Glede na to, da smo si stroške razdelili, sem prav zadovoljna, da je pri hiši.
Lep pozdrav! :kava:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2005 9:25:55   
lidia
Oj emamair,

ja sem slišala, da je Vorwerk ful drag, jaz pa nočem dat več kot sem omenila.

Pa še nekaj, saj ni treba imet sesalec poln vode...nastavka za okna čistit ne bom nabavla, tud stepalne krtače verjetno ne, glede na to, da mam samo v enem prostoru volneno talno oblogo, drgač pa ploščine in parket, tu pa tam kak tanek tepih, oblazinjenega pohištva pa tud ne, razen ena malo zofa in stoli v jedilnici...

no, tu sem še v dilemi, a se to el. stepalno krtačo splača nabavit ali ne.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2005 9:34:26   
cmokec
Pri nas imamo Igeo, pa je super. Kupljena je bila za dva gospodinjstav, pa ga uporabljam samo jaz. Mami se ne pripravi, da bi poštudirala, kateri nastavek je za kaj, ampak, ko dvakrat sestaviš, ti je vse jasno. Globinske krtače nismo vzeli, niti nastavka za stekla ne. Ne uporabljam ga vsakič, ko pospravljam po stanovanju, ker imam pretežno laminat in pošča lise. Če laminata nimaš, je pa super za pomivanje tal, ker ne rabiš sesanja ali pomentanja, saj vse narediš naenkrat. Je pa super za tepih (saj veš, kaj naredijo otroci - jogurt, sok, ...) in sedežno, ki je iz mikrofibre. Najbolj mi je všeč, ker res madeže dobro očisti, ko pa vodo posesaš, je pa samo še vlažno, ker je sesalec tako močen. Čistila moraš kupit posebej za ta sesalec, ker se ne smejo ponit. Za sesanje sicer imamo Worwerk. Želela bi si še parni čistilec, pol sem pa opremljena čistilka.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2005 9:55:49   
lidia
Razmišljam, da bi prešaltala na kak manjši model, glede na to, da bo samo za eno gospodinjstvo, in da ga bom včasih mogla nest po stopnicah...model ZIP, hm, grem pogledat v Merkur...

ker nekaj je res...a dejansko kdo npr. dela aromaterapijo s temi sesalci, ne vem, no, sploh zdaj ko je znano, da s tem prostor onesnažiš, čeprav diši...

:metulj:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2005 10:07:09   
puncica
Joj moja mami je grozno jezna na njega, tako velik je in okorn, pa ful ful fullll ropota, rekla je nikol več vodnega, pa še ful ga je treba pol pucat, imamo pa podobnega kot je Delfin, sicer ne vem zdele katera znamka. Je bil pa ful drag seveda

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2005 11:37:45   
snorlax
Jaz ga imam, pa ga ne bi hotela nikoli več. Saj fajn spuca, samo imaš pa ogromno dela z njim pred in po sesanju.

Najboljši je sesalec z vrečko, sedaj se dobijo eni, ki imajo nek sistem HEPA ali nekaj takega, ki ne prepušča nobenih mikrodelcev praha. Važno je, da je močan.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2005 12:00:27   
NinKa
Mi mao Igeo....groza. Saj je dobra, sam ne za vsak dan. Pa niti slučajno za tepihe suho sesat. Za oblazinjene stvari al pa jogije, če se :duda: polula je pa superca.

Tako da - po eni strani ga zagovarjam, po drugi pa kritiziram. Rešitev - za vsakodnevno sesanje imam enega bočj priročnega pa na vrečke.

Ja ta HEPA sistem je pa nekaj dobrega, sam tisto z močjo pa je bolj lari fari. Krtača mora bit dobra pa je vse ok. Moj sesalec ima 1600W pa je čist dovolj saj mam sam pločice in laminat za sesat. Aja, pa en tepih v delovni.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2005 13:03:37   
brbra
Jaz imam delfina in ga prodajam za 35000 sit, ker je tašča ubodla neko strašno stvar kirby al ne vem točno kaj in zdej mi teži naj tega prodamo, ker nimamo placa za tolko krame. Je pa dala za tega kirbija nek blazen dnar k+okrog 250 k sit , če se ne motim:zmeden2:za moje pojme- bolano. Še vedno je treba sesat in drugega tudi ne dela sam:((:)-

lp

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.