Nattka
|
Tudi jaz sem rodila v Postojni z EA. V porodni mi je bilo krasno, na oddelku pa prav nič. Sestre, z izjemo dveh ali treh, nič kaj prijazne, se mi je zdelo, da jim je vse odveč. Sem imela naval mleka, tamala ni hotla vlečt, jaz pa sem mislila, da mi bo razneslo prsi in sestra mi pravi, ja kar iztisnite si mleko, mene pa bolelo kot hudič. Pošljem mojega po črpalko v Lj, ker je bilo v PO zaprto vse (sobota popoldne) in ko se vrne, mi druga sestra reče, ja sej mamo mi eno električno črpalko. Sem mislila, da bom kr okol padla. Mene bolelo, moj se je fjakal dvakrat iz Lj v Po in nazaj, pol pa pravjo mamo električno.....za znoret. Da ne govorim o higieni in smradu na WC-jih. Od torka, ko sem prišla v porodnišnico, pa do petka, je bila na školjki ob strani kri, ki jo očitno nobena od čistilk ni "opazila", pa precej dobro je bilo videti. Po tleh tudi kri, ampak naslednji dan pomito. Mislim......., bolnišnica, higiena pa na nuli. Pa še zaklenit se ne moreš v WC in kopalnico, kar je razumljivo, ampak ti kljub tablici zasedeno, kdo not uleti. Sem rekla sestri za svinarijo na WC-ju, pa reče, kar v knjigo pritožb napište. Sem rekla, ne, kr vi jim povejte. Jaz sem bila razočarana, glede na to, kakšne pohvale so letele na postojnsko porodnišnico. Je pa fajn, da otročke odpeljejo in se lahko ponoči naspiš. Če želiš, pa imaš otroka lahko tudi pri sebi. To so moje izkušnje, ki niso nič fajn.
|