|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z EBAY- em
9.2.2006 21:31:03   
pilotgirl
Punce lep ozdrav,jst sem pred par dnevi mal po netu brskala pa zasledila še ebay in vidla da je kr dost izbire glede otroške opreme,najbolj so mi ble všeč sobice.Pa me zanima če ima katera kaj  izkušenj s tem naročanjem preko ebaya.
papa maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z EBAY- em
9.2.2006 23:40:49   
Stajerka
Jaz sem zadnjič kupila igračo. Pa še čakam, da pride, sicer sem pa že nekajkrat licitirala za cunje, samo nisem zmagal, saj moram v ceno vračunati tudi poštnino, ki je kar visoka.

Če na kratko omenim:
  • najprej moraš biti pozorna kam dobavlja prodajalec, saj če dobavlja samo znotraj svoje države, potem mu moraš poslai email in težiti, če bi ti poslal tudi v slovenijo in če je toliko prijazen koliko bi te stala poštnina;
  • poštnina znotrja države, kjer kupec pradaja je ena, za vso ostalo evropo je druga - enaka;
  • poština za artikel do 10kg je iz nemčije je okrog 35evrov iz amerike pa je okrog 45 evrov (odvisno od teže, velikosti paketa in vrste pošte);
  • če plačuješ prodajalcu neposredno na tekoči račun (ni preko pay pala), moraš računati še poleg cene artikla in poštnine tudi 1500 SIT za nakazilo (najcenejše je pri NLB)
  • če plačuješ po povzetju, je treba vsem zgoraj navedenim stroškom prišteti še za pošto (ne vem kolikšen je znesek).ž

No tako, ko si izračunala, koliko si pripravljena dati + stroški, potem malo opazuješ,kakšne zneske dosegajo artikli (to narediš tako, da odpreš opazovan artikel in zgoraj desno klikneš Diesen artikel in Mein eBay beobachten). Če so zneski ugodni, potem ti pač ostane samo, da licitiraš. Najbolj pomembno je, da si prisotna zadnjo minuto, ko se izteka licitacija. Odpreš si dve okni. V enem opazuješ kako licitirajo (pritiskaš F5) v drugem oknu pa si pripraviš svoj najvišji znesek in ga tik pred iztekom podaš in Ebay bo licitiral naprej zate. POmembno je, da ne podaš svojega zneska prehitro, saj tako drugi ne bodo imeli časa, da te prelicitirajo.

Ne vem, če si hotela tako podrobno, maš pač smolo :-) user posted image user posted image   Upam, da sem ti kaj pomagala in da me neboš prelicitirala, ker sem ti povedala finto....user posted image  

< Sporočilo je popravil Stajerka -- 9.2.2006 23:41:46 >

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2006 7:53:42   
mojsoncek
Dobro jutro!

No pa bom se jaz delila svojo izkusnjo. Midva z mozem sva na nemskem ebay-u zasledila tridnevno akcijo za Traxx-ov vozicek Jaguar 3 za ceno 196€ (v Arielu je cena nekaj manj kot kot 90.000 SIT, drugace pa je cena po spletnih trgovinah v tujini okrog 300€). Pogledala sva kdo jih prodaja in sva pokukala se na njihovo spletno trgovino (http://www.kikiwelt.de/). Odlocila sva se, da bova kontaktirala kar njih direktno. Bila je nedelja, ko sva jih vprasala za dostavo v SLO in so z odgovorom res pohiteli (cez kaksi dve urici sva pogledala mail in njihov odgovor je ze cakal). Skratka njihov odgovor je bil pozitiven, cena transporta pa 26€. Po kratkem razmisleku sva se odlocila, da bova malo tvegala in sva ga narocila. Se isti dan sva dobila predracun, v ponedeljek sem sla na banko placati predracun, v cetrtek (ko so imeli denar na svojem racunu) so vozicek poslali naprej in v ponedeljek dopoldan so ga dostavili user posted image . Skratka vse skupaj je trajalo 8 dni.

Se pravi, da je bila koncna cena vozicka:
vozicek: 196€
transport: 27€
provizija banke: 1.500 SIT
Skupaj: 55.000SIT

Najina bilanca je definitivno pozitivna in tudi ves "strah", da bi placala in dobila nic je bil odvec. Jaz pravim kar pogumno!

lp

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2006 17:46:57   
copka77
JAZ DO ZDAJ SE NISEM NAROCALA NA E-BUYU, PAC PA ZE 4 X V DRUGIH NEMSKIH SPLETNIH TRGOVINAH ZA OTROKE. VSA JE PRISLO DO MENE V ROKU 10 DNI OD NAROCILA, POSTNINE SO RAZLICNO VISOKE , DO NAJVEC 6000 SIT....ODVISNO OD TEZE ARTIKLOV IN SPLETNE TRGOVINE, VGLAVNEM SEM MAX ZADOVOLJNA...NISO ME SE OGULJUFALI NITI KO SEM PLACEVALA PO PREDRACUNU ( NLB), NITI PREKO VISE OZ. EUROCARDA ...EDINO OTROSKIH SOBIC NAZALOST NE DOSTAVIJO V SLOVENIJO!
SICER PA KAR POGUMNO -IZBIRA IN CENE SO VELIKOKRAT MNOGO BOLJSE KOT PRI NAS!

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2006 19:11:58   
AishaM
Copka, a zaupaš linke teh spletnih trgovin? Bi tudi sama z veseljem pogledala...

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2006 12:02:54   
mojsoncek
spodaj je nekaj linkov za spletne trgovine v Nemciji:

http://www.kikiwelt.de/
http://www.babyonlineshop.de/
http://www.evendi.de/preisvergleich/Navigation/20.html
http://kinder.abcaz.de/
http://de.shopping.com/xCH-kinder_und_familie

Linkov angleskih spletnih trgovin ne bom niti navajala, ker nisem zasledila nobene, ki bi dostavljala po Evropi. Drugace imajo super cene, ampak na zalost tudi samo dostavo po UK.

Drugace pa ti predlagam, da za vse stvari, ki te zanimajo najprej pogledas na ebay, kjer bos tudi nasla kontakte prodajalcev in potem pogledas se direktno na njihove spletne strani in kontaktiras kar direktno njih.

lp

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2006 23:27:51   
copka77
NPR: babybutt.de
        kidsroom.de
        monanababy.de
        babymarkt.de
        babyonlineshop.de

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2006 14:28:53   
pilotgirl
Hvala za vašo pomoč,če pa še katera ve za katero dobro trgovino bi pa lepo prosila če pove. Hvala

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2006 18:06:57   
happy mam
Živjo!!

Midva s fatom kar veliko kopujeva preko eBaya in do sedaj i bilo še nobenih zapletov. Včasih je pač potrebno na katero stvar malce dalj časa čakat, ampak vedno pride. Glede poštnine, pa so zraven napisani stroški.  Midva sava naročevala že veliko stvari. od 20.000 pa že tudi za 25000, pa ni bilo nikoli problemov.

Tako da brez skrbi, ti kar naroči!!

uživajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2006 9:10:31   
Urša
Tud jst imam maximalno super dobre izkušnje, sama pa nakupujem prek angleškega ebaya. Ravno prejšnji teden sem zbidala super varianto, komplet 7ih novih luštnih Disneyevih cunjc (3puloverji, srajca, brezrokavnik, bodi, kapa) za 5,99 funtov in še poštnino 5,99 in me tako vse skup pride okrog 4.200 sit. Glede denarja jst mal tvegam, ker gre za male vsote in kr v kuverti pošljem, pa je zaenkrat še vse pršlo-za večje zneske bi uporabla nakazilo prek banke . Samo edina negativna stvar je ta, da lahko hitr postaneš odvisen in  mal preveč zapravljaš, tko da mene mož včasih kr krega.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?