Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: baby art 10.3.2008 19:42:55
|
|
|
|
Ulaa
|
Jaz sem si delala ze odlitke trebuha, potem pa se odlitek nogice mojega , in je super ratala. Sem se drzala navodil in je bilo o.k. Je pa tko da na zacetku je vse mesko in zgleda da ne bo ratalao, samo se potem strdi in je o.k.
|
|
|
|
RE: baby art 10.3.2008 20:12:28
|
|
|
|
majrim
|
kje pa to dobite punce???
|
|
RE: Izkušnje z Baby Art kitom 10.3.2008 20:14:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Majrim, med drugim tule: http://www.srcek.si/si Pa menda tudi v Premaman, vsaj nekaj od teh reči.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.3.2008 20:15:08 >
|
|
|
|
RE: Izkušnje z Baby Art kitom 10.3.2008 21:18:37
|
|
|
|
PBJ
|
Kupite lahko tudi na poštah
|
|
RE: Izkušnje z Baby Art kitom 10.3.2008 21:32:29
|
|
|
|
mala pikica
|
Kupite in še več preberete si lahko tudi na www.babyart.si Sicer pa tudi mi razmišljamo, da bi tole kupili. Pa ste imeli z probleme preden vam je vse to uspelo vliti in končati?
< Sporočilo je popravil mala pikica -- 10.3.2008 21:33:21 >
|
|
RE: Izkušnje z Baby Art kitom 10.3.2008 23:15:11
|
|
|
|
Ulaa
|
Za odlitek trebuha sem kupila v Sanolaborju mavcne trakove. Mislim, da me je prislo za en trebuc cca 5€ na babyart pa je cena 23,94€. Za nogico sem kupila pa paket v Levcku cca 14€ Takole je zgledal moj busi: BUŠI
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 19:53:02 >
|
|
|
|
RE: Izkušnje z Baby Art kitom 11.3.2008 8:28:15
|
|
|
|
scubadiver
|
Ulaa oprosti da te vprašam. Kam pa boš zdej z odlitkom trebuha?
|
|
RE: Izkušnje z Baby Art kitom 11.3.2008 14:03:38
|
|
|
|
Ulaa
|
Ves ko imas po porodu obcutekm, da si se ves okrogel, no pol si das pa odlitek nase in ugotovis, da si super vitek . Prav zares ga bom imela za spomin, mogoce najde celo mesto kjer bo sluzil za okras.
|
|
|
|
RE: baby art 11.3.2008 16:20:41
|
|
|
|
sabina08
|
Sem iskala tudi možne nadomestke, pa imajo sicer podobne mase, samo me je strah, da bi bile škodljive tako občutljivi koži. A je morda dovolj mase, da se napravita dva odlika - nogice in rokice, ali je možno res samo eno? No, potem bo zgleda potrebno kupit dve... Sicer pa še vprašanje: kakšen je ta "komplet" kupljen v Levčku in kje je ta trgovina? Buši pa je zelo lepo ratal, Ulaa.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.